Zonderhoudbanner

Schoonmaak en controle systeem

Vuil op de zonnecellen zorgt ervoor dat uw zonnestroomset veel minder energie genereert dan mogelijk is. Immers, vuil zorgt er voor dat minder zonlicht de zonnecellen bereikt. Schoonmaken van uw zonnepanelen helpt.

Lees Meer
sgze-1000x600

SGZE

U wilt de zekerheid dat uw investering voor zonnepanelen goed voor elkaar is. Wij van APSolar B.V. zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE) en wij bieden u die zekerheid.

Lees Meer
Hollandsolar

Holland Solar

Holland Solar is de brancheorganisatie van Nederlandse experts in zonne-energie met circa 130 leden, waaronder leveranciers, fabrikanten, installateurs, adviseurs en architecten. We zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging Duurzame Energie NVDE.

Lees Meer
apsolarhoogeveen

Nieuwe Locatie Hoogeveen

APSolar Hoogeveen is de nieuwste locatie van APSolar B.V. Hier kunt u terecht voor advies en en het bekijken van onze zonnepanelen en materialen.Verder is er dagelijks een adviseur aanwezig om u verder te helpen met u vragen of om een vrijblijvende afspraak bij u thuis in te plannen.

Lees Meer
Zonnepanelen-installateur

Vacature – Zonnepaneleninstallateur

Wegens een forse toename van onze orderportefeuille zijn wij per direct op zoek naar ervaren installateurs voor het monteren van zonnestroomsystemen (ZZP’ers ook welkom).

Lees Meer