sgze-1000x600

Garantie

U wilt de zekerheid dat uw investering voor zonnepanelen goed voor elkaar is. Wij van APSolar B.V. zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE) en wij bieden u die zekerheid.

APSolar B.V. is aangesloten bij SGZE, doordat wij al sinds 2007 ervaring hebben met het leveren en installeren van zonnepanelen, aantoonbaar hebben gemaakt dat onze financiën op orde zijn en onderschrijven de voorwaarden die de stichting stelt.

Als u APSolar B.V. inschakelt bent u verzekerd van het feit dat in geval van faillissement de stichting uw aanbetaling garandeert (voorwaarden, zie garantieregeling). U heeft dus geen financieel nadeel (echter bij APSolar B.V. betaalt u nooit aan).

Ook uw toekomstige garantieaanspraken worden door de stichting overgenomen. Mocht APSolar B.V. niet meer bestaan dan kunt u zich wenden tot de stichting. Zij zal op haar beurt een leverancier aanwijzen die uw garantieaanspraken zal afhandelen en oplossen.

Om een dergelijke uitgebreide garantie te kunnen bieden, dienen de aangesloten bedrijven aan strikte voorwaarden te voldoen. Kwaliteit, ervaring en financiële zekerheid zorgen ervoor dat u als klant zorgeloos kunt blijven genieten van uw zonne-energiesysteem. De SGZE zorgt ervoor nu en in de toekomst.