Wilt u zonnepanelen op uw dak laten plaatsen in de provincie Groningen? APSolar biedt alleen zonnepanelen van de beste merken aan. A-merk zonnepanelen gaan tot wel 35 jaar mee en leveren u daardoor veel groene energie op. Als u zonnepanelen laat aansluiten, verduurzaamt u uw woning aanzienlijk. Dit heeft als gevolg dat de waarde stijgt en het energielabel verbetert. Bovendien bent u milieubewust bezig en bespaart u jaarlijks honderden euro’s.

Maak ook uw woning toekomstproof en vraag een offerte aan of bel ons. We voorzien u graag van advies en beantwoorden al uw vragen. Heeft u de keuze al gemaakt om zonnepanelen in Groningen te laten plaatsen? De experts van APSolar verzorgen ook de vakkundige installatie.

 • Jaarlijks tot ruim € 600,- besparen
 • Waardestijging en verbetering energielabel
 • Duurzaam en toekomstproof leven
 • Investering snel terugverdienen met subsidie

Investering zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen is al een goede stap in de richting van een duurzame levensstijl en u bespaart jaarlijks ook nog eens veel geld. Een investering in zonnepanelen doet u echter niet zomaar, maar met veel zonuren haalt u uw gemaakte kosten er binnen gemiddeld 7 jaar al uit. Daarna geniet u nog jaren van gratis stroom, omdat onze zonnepanelen tot wel 35 jaar meegaan.

Kosten

Om de groene stroom in huis te kunnen gebruiken, heeft u omvormers en bekabeling nodig. Daarnaast betaalt u voor de installatie. Wat uiteindelijk de totale prijs wordt, hangt af van o.a. het aantal zonnepanelen dat u wilt laten plaatsen, het type zonnepaneel en de aanschaf van alle producten eromheen. U kunt een offerte aanvragen om een gerichte prijsindicatie te krijgen. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Subsidie zonnepanelen Groningen

Groningen is de gasprovincie van Nederland. Vanwege de boringen zijn veel woningen beschadigd en flink in waarde gedaald. Bent u woonachtig in het erkende aardbevingsgebied, heeft uw woning aardbevingsschade opgelopen en wilt u zonnepanelen laten plaatsen? U heeft dan recht op de subsidie Waardevermeerdering en kunt maximaal € 4.000,- ontvangen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Zonnepanelen: A-merken

We installeren enkel zonnepanelen van gerenommeerde merken. Deze zonnepanelen beschikken namelijk over de nieuwste technologieën en gaan tot wel 35 jaar mee. Alle zonnepanelen in ons assortiment zijn goedgekeurd en gecertificeerd. Op die manier garanderen we dat de zonnepanelen optimaal werken. We bieden zonnepanelen van de onderstaande merken aan:

 • Suntech
 • Longi Solar
 • JA Solar

Klantreviews

Lorenzo Krol uit Groningen (stad)

“De adviseur heeft mij goed geholpen met het opstellen van een plan voor de installatie van nieuwe zonnepanelen. Ze liggen nu al een tijdje op het dak en doen het uitstekend.”

Gerda Huisman

“De experts van APSolar doen precies wat ze moeten doen. Duidelijk advies, snelle installatie en goedwerkende zonnepanelen. Ik raad ze zeker aan!”

Kim van Veen uit Groningen

“Ik woon in het aardbevingsgebied en had recht op de subsidie Waardevermeerdering. Met dat geld konden de specialisten van APSolar zonnepanelen op mijn dak plaatsen. Ze hebben geweldig werk afgeleverd. Ben heel blij met mijn investering.”

Neem contact op met APSolar

Heeft u nog vragen over het plaatsen van zonnepanelen in Groningen, bel ons dan gerust via 0598-470 050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.

Onze zonnepanelen