Wilt u een positieve bijdrage leveren aan het milieu en net als honderdduizenden andere woningeigenaren zonnepanelen op uw dak laten installeren, maar dan zonder de risico’s rondom de investering?

Huur dan onze A-merk zonnepanelen voor een vast bedrag per maand. Via het leaseformulier vraagt u eenvoudig een gratis en vrijblijvende huurofferte aan.

 • Geen grote investering: direct 12% ‘winst’ per zonnepaneel en een lagere energierekening
 • Standaard 10 jaar garantie
 • Geen onderhouds- en reparatiekosten
 • Huurcontract van 8 of 10 jaar
 • Tijdens de contractduur verzekerd door APSolar
 • Koop ze na uw huurcontract voordelig over

Bent u geïnteresseerd in het leasen van zonnepanelen? Bel dan naar 0598-470050 en kies voor de A-kwaliteit zonnepanelen van uw betrouwbare adviseur en installateur, APSolar.

Voordelen zonnepanelen leasen

Zonnepanelen leasen in plaats van kopen biedt veel voordelen. Bij APSolar bieden we de voordeligste zonnepanelen aan van de hoogste kwaliteit, zodat u jarenlang plezier heeft van uw eigen opgewekte duurzame stroom. Het grootste voordeel van het leasen van zonnepanelen is dat u geen grote investering hoeft te doen om toch te genieten van duurzame energie. Het kopen van zonnepanelen is een investering die de meesten zich niet kunnen veroorloven en het duurt vervolgens jaren voordat de investering zich terugbetaald heeft. Bij APSolar kunt u zonnepanelen leasen vanaf 4 euro per zonnepaneel per maand. Dit betekent dat u gelijk profiteert van een lagere energierekening. Bovendien betaalt u geen onderhoudskosten. Als u zonnepanelen leaset van APSolar, worden ze kosteloos gerepareerd of vervangen.

Zonnepanelen huren bij APSolar

Bij APSolar ontzorgen we u compleet. Als u zonnepanelen bij ons leaset, krijgt u het complete pakket erbij. Dit betekent dat we het hele traject verzorgen, van advies tot de installatie van de zonnepanelen op uw dak. De eerste 10 jaar dat de zonnepanelen bij u op het dak liggen, blijven ze eigendom van APSolar en vallen ze daarmee onder onze verzekering als er iets mee zou gebeuren. Als iets kapotgaat of niet meer goed werkt, komen wij ze repareren.

Gelijk winst uit geleasete zonnepanelen

Als de zonnepanelen eenmaal geïnstalleerd zijn, heeft u 10 jaar garantie en maakt u per zonnepaneel 12% procent winst: de huur van bijvoorbeeld 5 zonnepanelen kost € 40,- per maand, maar de zonnepanelen leveren € 47,50 aan stroom op. Dit betekent dus een direct rendement van € 7,50 per maand.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • 12% ‘WINST’ PER ZONNEPANEEL
 • VERZEKERD DOOR APSOLAR

Voordelig zonnepanelen overkopen

Als uw huurcontract van 8 of 10 jaar afgelopen is, kunt u de zonnepanelen overkopen van APSolar. De overnamekosten na 8 jaar zijn per zonnepaneel € 95,-. Na 10 jaar zijn de overnamekosten € 55,- per zonnepaneel. Als u de zonnepanelen wilt overkopen binnen de garantieperiode, kost het uiteraard meer, maar ook die kosten komen voor rekening van APSolar.

Wilt u meer informatie over onze zonnepanelen? Bel gerust naar 0598-470050 of mail ons via info@apsolar.nl. Onze adviseurs en experts zitten klaar om u te helpen met al uw vragen.

Dit zeggen klanten over APSolar:

Henri Beerda

‘’Professionele begeleiding van offerte tot uitvoering. De zonnepanelen zijn keurig geïnstalleerd, aangesloten en opgeleverd. Na oplevering is er een contact moment met aftersales over eventuele klachten, opmerkingen of vragen. APSolar is een echte aanrader als je zonnepanelen wilt laten plaatsen!’’

Sander Oosterhof

‘’Prima op de hoogte gehouden, duidelijke communicatie. Netjes geïnstalleerd.’’

Yvette Krol

‘’Ik ben fantastisch geholpen met mijn vragen. De zonnepanelen zijn gisteren geplaatst en ik ben er heel blij mee. Ze liggen mooi op mijn dak en ik hoefde helemaal niet veel te betalen.’’

Aanbod Leasezonnepanelen

Ons aanbod bestaat uit vier zonnepanelen die u kunt leasen. We testen ieder zonnepaneel dat bij ons binnenkomt. Ieder zonnepaneel presteert dus optimaal op uw dak voor de gehele huurperiode. En mochten er toch gebreken ontstaan, dan repareren wij alles wat binnen de garantie valt.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over het leasen van zonnepanelen? Neem dan snel contact op. Onze adviseur zit klaar om u met al uw vragen te helpen. Bel naar 0598-470050 of neemt contact op via het mailformulier. U kunt natuurlijk ook direct mailen naar info@apsolar.nl.

Lease aanvraag

  Naam: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Straat, huisnr en woonplaats:

  Dakoppervlak in m2:

  Windrichting dak (noord, oost, enz):

  Gewenste opbrengst in KWh:

  Gezinsgrootte, aantal personen:

  Geïnteresseerd in een specifiek merk: