Schoonmaak en controle systeem

Vuil op de zonnecellen zorgt ervoor dat uw zonnestroomset veel minder energie genereert dan mogelijk is. Immers, vuil zorgt er voor dat minder zonlicht de zonnecellen bereikt. Schoonmaken van uw zonnepanelen helpt.

Lees Meer

SGZE

U wilt de zekerheid dat uw investering voor zonnepanelen goed voor elkaar is. Wij van APSolar B.V. zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE) en wij bieden u die zekerheid.

Lees Meer

Voordelen van zonnestroom

Zonnepanelen hebben veel voordelen zoals het besparen op uw energierekening. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de voordelen van zonnepanelen.

Lees Meer

APSolar, uw Erkend Installateur (KvINL)

Vanaf 1-1-2018 staat APSolar B.V. ingeschreven in het register voor de Erkenningsregeling voor Installateurs (EVI 2004) van Kwaliteit voor Installaties Nederland ...

Lees Meer

Rectificatie Krantenadvertentie

Per abuis stond er in onze advertentie in het DvhN van 28 april en 26 mei jl. en in de Leeuwarder Courant van 26 mei jl. een drukfout. Helaas is exclusief btw achter de prijs van €2500,- weggevallen, evenals de zin *Vraag naar de voorwaarden.

Lees Meer

Salderingsregeling voor zonnepanelen verlengd tot 2023, daarna stapsgewijze afbouw tot 2031

Minister Wiebes meldt dat de salderingsregeling voor zonnepanelen in zijn huidige vorm verlengd wordt tot 2023. Vanaf dat jaar wordt het ...

Lees Meer

Wijziging in de kleineondernemersregeling (KOR)

Beste klanten van APSolar, let op! De Belastingdienst stuurt sinds een paar weken nieuwe brieven i.v.m. een wijziging in de kleineondernemersregeling (KOR). Deze regeling heeft betrekking op de aanvraag btw teruggave bij particuliere aanschaf...

Lees Meer

SolarEdge lanceert app mySolarEdge voor monitoring van zonnepanelen

SolarEdge lanceert mySolarEdge; een monitoringtoepassing ontworpen voor eigenaren van residentiële en commerciële systemen met zonnepanelen. De app is gratis te downloaden voor iPhone- en Android-gebruikers.

Lees Meer