Investeer in de toekomst met zonnepanelen in Veendam. Bij APSolar adviseren we u persoonlijk en monteren we uw nieuwe zonnepanelen met vakkundige precisie op uw dak. Daarnaast controleren we of alles goed werkt. We voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit, zodat u alleen de beste service en kwaliteit ontvangt.

 • Investeer in de toekomst
 • Bespaar jaarlijks tot wel 650,-
 • Van advies tot installatie
 • Geen derde partij nodig: alles in eigen beheer

Kosten zonnepanelen plaatsen

Om te kunnen verdienen aan de zon moet u eerst investeren in zonnepanelen. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren:

 • Welk merk zonnepanelen wilt u?
 • Hoeveel zonnepanelen wilt u?
 • Welk type zonnepanelen wilt u?

We kunnen u helaas niet zonder gegevens een concrete prijs geven. We kunnen wel een gerichte prijsindicatie opstellen, nadat u een geheel vrijblijvende offerte heeft aangevraagd. Aan de hand van de gegevens bepalen we wat de volledige investering u zal kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u zonnepanelen wilt aanschaffen voor uw woning in Veendam.

Bijkomende kosten

U betaalt ook voor de installatie, omvormers en bekabeling. Er komt een hoop bij kijken om zonnepanelen te plaatsen. Om u volledig te ontzorgen helpen onze professionele medewerkers u waar ze kunnen. Ze voorzien u van helder advies en maken duidelijke afspraken. Met APSolar als installatiebedrijf komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Subsidie zonnepanelen Veendam

Woont u in Veendam of omgeving, dan komt u wellicht in aanmerking voor de subsidie Waardevermeerdering. Dankzij de aardbevingen in de provincie Groningen daalt de waarde van woningen met aardbevingsschade drastisch. Om uw waarde- en energielabel een boost te geven, heeft u de mogelijkheid om te investeren in zonnepanelen en een deel van die investering terug te krijgen. Maximaal kunt u € 4.000,- terugkrijgen als uw woning aardbevingsschade heeft opgelopen.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van de subsidies en de leningen rondom zonne-energie. Ze leggen u haarfijn uit wat de regelingen inhouden en wat de voorwaarden zijn.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

A-merk zonnepanelen

Zonnepanelen gaan tot wel 35 jaar mee. Daarmee zijn ze ontzettend duurzaam en uiteindelijk winstgevend. Gemiddeld heeft een klant zijn investering binnen 7 à 8 jaar terugverdiend. In de jaren erna leveren zonnepanelen u alleen maar geld op, op het nodige onderhoud na. In ons assortiment zijn alleen A-merk zonnepanelen opgenomen die gebruikmaken van de nieuwste technieken en die een hoog rendement hebben:

 • Suntech
 • JA Solar
 • Longi Solar

Dit vinden onze klanten

Rosanne Weelinck uit Veendam

“Ik heb via APSolar in zonnepanelen van Suntech geïnvesteerd en ik ben zeer tevreden. De zonnepanelen liggen goed op het dak en ik kan alles bijhouden in de mobiele app. Top werk geleverd!”

Albert van de Zanden

“Ik ben uitstekend geadviseerd over de subsidie en de verschillende types zonnepanelen. Uiteindelijk zijn we voor de zonnepanelen van Ja Solar gegaan en alles werkt naar behoren.”

Tieneke de Graaf uit Nieuwe Pekela (nabij Veendam)

“Mijn man en ik hebben 10 zonnepanelen op ons dak laten plaatsen. We zijn erg tevreden. De service was ook top.”

Neem contact op met APSolar

Bij APSolar proberen we u altijd zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Heeft u vragen, neem dan contact op via 0598-470 050 of info@apsolar.nl. Heeft u zich al georiënteerd en bent u bereid om de investering in zonnepanelen voor uw woning in Veendam te doen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We stellen zo spoedig mogelijk een gerichte prijsindicatie voor u op.

Onze zonnepanelen