Zonnepanelen in Hoogeveen

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  Profiteer van APSolar

  Uw ervaren partner in de beste zonnesystemen!

  Betaalbaar

  Bij APSolar leveren we altijd de beste zonnesystemen en onderdelen, allemaal tegen betaalbare prijzen.

  Begeleiding van a tot z

  We bieden u altijd de beste totaalservice. Neem contact met ons op voor advies op maat.

  Duurzaam en kostenbesparend

  Samen werken we aan een duurzame toekomst. En u bespaart ook nog eens flink op uw energiekosten.

  Meer informatie of een concurrerende offerte? APSolar helpt u graag

  Wilt u net als bijna 2 miljoen Nederlanders minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen en uw huis tegelijkertijd verduurzamen en verhogen in waarde? Dit alles is mogelijk met de installatie van zonnepanelen.

  APSolar is uw erkende installateur van A-kwaliteit zonnepanelen in Hoogeveen. Wilt u advies of meer informatie over het laten plaatsen van zonnepanelen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. U kunt ook meteen een gedetailleerde offerte aanvragen via de onderstaande button.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  Waarom zonnepanelen in Hoogeveen?

  • Ieder jaar veel zonuren

   Hoogeveen heeft jaarlijks ongeveer 1.500 zonuren. Zonnepanelen zetten de zonnestralen om in gratis, groene energie. Zonder zonnepanelen gaat dit allemaal verloren.

  • Lever een bijdrage aan de toekomst

   Met meer groene energie verbruikt u aanzienlijk minder grijze energie in huis en helpt u het milieu een handje.

  • Investering snel terugverdiend

   Onze klanten verdienen hun investering in zonnepanelen gemiddeld binnen 7 jaar al terug. Daarna profiteert u van 100% gratis stroom.

  • U betaalt geen btw meer

   Als u zonnepanelen op uw woning of een bijgebouw laat plaatsen, betaalt u geen btw meer. De btw is vanaf 1 januari 2023 namelijk 0%. Zo bent u een stuk goedkoper uit.

  Vraag uw prijs op maat aan

  Voordelen van APSolar en onze zonnepanelen

  Kies ook voor de opwekking van groene energie met onze zonnepanelen en profiteer optimaal van de voordalen:

  • APSolar biedt een totaalservice: advies, installatie en controle
  • Alle werkzaamheden voeren we zelf uit
  • Bespaar tot wel 637,- per jaar
  • Toekomstproof wonen
  • Inzicht in de stroomproductie met de SolarEdge app
  • Mogelijkheid tot het krijgen van subsidie

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  APSolar plaatst uitsluitend A-merk zonnepanelen in Hoogeveen

  We zorgen er bij APSolar altijd voor dat we voor u de best geteste zonnepanelen met de juiste certificaten plaatsen. Zo bent u verzekerd van een hoog rendement voor minstens 35 jaar. Omdat de meeste van onze klanten hun investering al binnen 7 tot 8 jaar terugverdienen, voorziet u uw woning 25+ jaar van gratis duurzame energie en is het gebruik van gas verleden tijd.

  Onze tevreden klanten in Hoogeveen

  Mevr. A. Goeree

  “De beste keuze die ik in jaren heb gemaakt. Via een vriendin kreeg ik de tip en de vakmannen van APSolar stelden niet teleur. Super!”

  Fam. de Bruin

  “Super blij mee! We checken regelmatig de stand om te kijken hoeveel de opbrengst is. De installatie verliep vlot en helemaal vlekkeloos.”

  Fam. Karakiliç

  “Wij geven AP Solar een dikke 10! We hebben ook de buren aangeraden met jullie in zee te gaan. Gewoon alles perfect geregeld.”

  Is de installatie van zonnepanelen op mijn dak rendabel?

  Voordat u ervoor kiest om zonnepanelen op uw dak te plaatsen, is het handig om te weten of de complete installatie überhaupt rendabel is. Zonder voldoende zon vangen zelfs de beste zonnepanelen namelijk niet genoeg zonlicht op om uw woning van genoeg stroom te voorzien.

  Om erachter te komen of een investering in zonnepanelen voor u rendabel is, dient u rekening te houden met een drietal factoren.

  De richting van de zonnepanelen is belangrijk om dagelijks het hoogste rendement te halen. Ook de hellingsgraad heeft invloed op hoeveel zon wordt opgevangen. Zonder de overige factoren mee te nemen, is een dak op het zuiden of oosten met een hellingsgraad tussen de 30 en 60 graden optimaal.

  Voorbeeld 1: zonnepanelen die richting het zuiden zijn geplaatst en op een helling van 30 graden liggen, realiseren onder ideale omstandigheden de maximale stroomopbrengst (100%).

  Voorbeeld 2: zonnepanelen die richting het oosten zijn geplaatst en op een helling van 15 graden liggen, leveren onder ideale omstandigheden iets minder stroom dan mogelijk (85%).

  Is de helling van het dak gericht op het (noord)westen, dan is de opbrengst per dag minder (maximaal 75%). Maar in dat geval zijn er oplossingen die het rendement kunnen verhogen. Een veel toegepaste oplossing is de installatie van micro-omvormers. Hiermee realiseert u de hele dag de maximale opbrengst. Nieuwsgierig naar uw opties? Bespreek uw situatie en voorkeuren met een van onze adviseurs. Neem direct contact op.

  Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  Staan er veel hoge bomen rondom uw woning en houden deze de zon tegen wanneer de lucht strakblauw is? Dit heeft ook invloed op de dagelijkse stroomopbrengst. De beste oplossing is het laten plaatsen van micro-omvormers om het verlies te minimaliseren. We adviseren u hier graag over!

  Heeft u een dak waar geen ramen in zitten? U kunt dan het hele dak gebruiken voor een zonnepaneleninstallatie. Heeft u wel dakramen en is uw dak groot genoeg? In dat geval kunt u de zonnepanelen om de ramen heen laten installeren.

  Hoeveel ruimte u ook heeft op uw dak, het is bijna altijd mogelijk om in ieder geval een paar zonnepanelen te plaatsen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kies voor APSolar: dé zonnepaneleninstallateur van Noord-Nederland

  We voeren bij APSolar alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Zo bent u verzekerd van de beste totaalservice in Noord-Nederland. Bent u woonachtig in Hoogeveen en geïnteresseerd in zonnepanelen? Onze ervaren adviseurs voorzien u graag van advies en beantwoorden al uw vragen.

  We zijn gevestigd in Hoogezand, Groningen en hebben hier ook onze showroom zitten. U bent van harte welkom om hier de zonnepanelen te bekijken. Onze adviseurs maken graag tijd voor u vrij om u advies te geven en uw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak!

  Inzicht in uw stroomopbrengst met de SolarEdge app

  Als de zonnepanelen op uw dak in Hoogeveen zijn geïnstalleerd, kunt u een app – vaak de SolarEdge app – downloaden om de stroomopbrengst makkelijk in de gaten te houden. Hiermee maakt u geld besparen nog leuker en heeft u altijd in 1 oogopslag inzicht in de werking van uw zonnepanelen.

  Zonnepanelen in Hoogeveen: investeringskosten

  De kosten voor het laten installeren van zonnepanelen in Hoogeveen zijn voornamelijk afhankelijk van de volgende factoren:

  • De soort zonnepanelen
  • Het aantal zonnepanelen
  • De aanschaf en installatie van o.a. bekabeling en omvormers

  Wilt u precies weten wat uw investeringskosten zullen zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend bij ons een offerte aan en we stellen voor u een concurrerende prijsindicatie op. Hierin staan niet alleen de kosten, maar vindt u ook de verwachte besparing en advies over welke zonnepanelen passen op uw dak in Hoogeveen.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Subsidie voor zonnepanelen in Hoogeveen

  Er zijn door de overheid landelijke regelingen voor subsidie in het leven geroepen, zowel voor bedrijven als particulieren:

  Bekijk welke subsidie voor u van toepassing is en profiteer er optimaal van. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van subsidies voor zonnepanelen.

  Neem contact op met APSolar

  Heeft u een vraag voor ons over het laten installeren van zonnepanelen op uw dak in Hoogeveen? Bel ons op 0598-470 050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.

  Zo snel mogelijk een gerichte kostenindicatie van APSolar krijgen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande button.

  Veelgestelde vragen

  Waarom nu kiezen voor zonnepanelen in Hoogeveen?
  Het was nog nooit zo voordelig om zonnepanelen te laten installeren op uw dak dan nu. Er zijn namelijk meerdere regelingen actief, waardoor u veel geld terug kunt krijgen van de overheid na de installatie. Ook verbruikt u met zonnepanelen veel minder grijze stroom en helpt u het milieu een handje mee.
  Is een investering in zonnepanelen het waard?
  Het aantal zonuren neemt in heel Nederland toe, dus ook in Hoogeveen. Met zonnepanelen op uw dak vangt u al deze zonnestralen op en zet u het om in gratis groene stroom. Onze klanten verdienen hun investering gemiddeld al binnen 7 jaar terug en halen alles uit de zon met onze zonnepanelen!
  Wat gebeurt er met de ongebruikte stroom?
  U kunt dankzij de salderingsregeling de niet gebruikte stroom terugleveren aan het energienet. De teruglevering verrekent uw energiemaatschappij met uw jaarlijkse energieverbruik uit het elektriciteitsnet.
  Hoelang gaan zonnepanelen normaal mee?
  Onze A-merk zonnepanelen hebben een lang levensduur: tot wel 35 jaar. Al na 7-8 jaar produceert u met het systeem 100% gratis groene stroom en houdt u ieder jaar veel geld over.
  Welke zonnepaneleninstallateur in Hoogeveen plaatst ook echt de beste zonnepanelen?
  Voor een vakkundige installatie van uitsluitend de beste zonnepanelen, kunt u altijd terecht bij APSolar. We zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE), wat betekent dat u aanschaf is verzekerd van kwaliteit en garantie.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!