Bent u op zoek naar zonnepanelen in Appingedam. Bij APSolar bieden we u zonnepanelen aan van gerenommeerde A-merken. Ze zijn allemaal uitgebreid getest en voldoen aan de hoogste eisen. Alleen als de zonnepanelen goedgekeurd zijn, nemen we ze op in het aanbod. Van adviesgesprek tot en met de installatie van de zonnepanelen, we helpen u met alles. Zo krijgt u de beste service en zonnepanelen van de hoogste kwaliteit die jaren meegaan.

 • Bespaar tot wel € 650,- per jaar op uw energiekosten
 • Zonnepanelen die wel 35 jaar meegaan
 • Waarde- en energielabel van uw woning omhoog
 • Wek duurzame energie op

Kosten Zonnepanelen in Appingedam

De kosten van het laten plaatsen van zonnepanelen in Appingedam kunnen verschillen. De prijs is afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat u op uw dak wilt hebben en het type zonnepaneel. Hoeveel zonnepanelen u dient te plaatsen, gaat samen met uw stroomverbruik. De kosten voor zonnepanelen zitten ook in andere bijkomende zaken waar u rekening mee moet houden, namelijk: bekabeling, omvormers en installatie. De specialisten van APSolar zijn u zo goed mogelijk van dienst door u o.a. vooraf te voorzien van een transparante kostenindicatie. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Zonnepanelen laten plaatsen in Appingedam

Sinds 31 december 2020 is het niet meer mogelijk om een landelijke subsidie voor zonnepanelen aan te vragen. Heeft uw huis in Appingedam aardbevingsschade opgelopen en wilt u uw woning verduurzamen? U komt dan wel in aanmerking voor de subsidie waardevermeerdering U kunt maximaal € 4.000,- krijgen. Appingedam telde in 2019 tot wel 1.108 zonuren en bespaarde in datzelfde jaar maar liefst € 725.700,-. Naast dat zonnepanelen goed voor uw portemonnee zijn, zijn ze goed voor het milieu. 41.677 bomen in CO2 opname werden in Appingedam in 2019 bespaard.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Gerenommeerde A-merken

Bij APSolar bieden we alleen zonnepanelen aan van de hoogste kwaliteit. Alle zonnepanelen worden uitvoerig getest en onderzocht. Alleen als ze goedgekeurd worden en voorzien zijn van de juiste certificaten plaatsen we ze op uw dak. Zo zorgen we ervoor dat de zonnepanelen de 35 jaar halen en u er het maximale rendement uit haalt. Ons assortiment bestaat uit de volgende merken:

 • Suntech
 • JAsolar
 • Longi Solar

Wilt u meer informatie over de verschillende merken? Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de beste keuze voor uw woning in Appingedam. Bel naar 0598-470 050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.

Onze tevreden klanten in Appingedam

Gina Last

‘’Sinds kort liggen er zonnepanelen van APSolar op ons dak. Ik ben hartstikke tevreden. Duidelijk advies en een transparante kostenindicatie.’’

Ike de Boer

‘’We zijn goed geholpen in het maken van de juiste keuzes voor ons huis in Appingedam. De installatie ging ook heel snel.’’

Mark van Lenten

‘’Ik wist niet welke zonnepanelen ik moest kiezen voor mijn dak, maar ik ben fantastisch geholpen door de adviseur van begin tot eind.’’

Neem contact op

Heeft u nog advies nodig of heeft u vragen voor onze adviseur? Twijfel niet en contacteer ons via info@apsolar.nl of 0598-470 050. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Onze zonnepanelen