Woont u in Stadskanaal of in de omgeving, dan kan het laten plaatsen van zonnepanelen misschien wel heel lucratief zijn. Het afgelopen jaar had Stadskanaal namelijk 1.108 zonuren, goed voor een gezamenlijke besparing van € 1.073.380 door zonnepanelen alleen. Verduurzaam ook uw woning en bespaar jaarlijks honderden euro’s. We werken met zonnepanelen van de beste merken en ze worden vooraf getest. Pas als ze goedgekeurd zijn, plaatsen we de zonnepanelen op uw dak. Ze gaan tot wel 35 jaar mee en behouden voor lange tijd hun maximale rendement. Vraag om advies bij een van de adviseurs van APSolar en ontvang een uitgebreide offerte. We voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Zo bent u verzekerd van goede service.

 • Bespaar tot wel 650,- per jaar
 • Milieubewust en duurzaam
 • APSolar adviseert, installeert en controleert
 • Geen andere partij betrokken: alles onder 1 dak
 • Verbeter het energie- en waardelabel van uw pand
 • Subsidiemogelijkheden

Kosten zonnepanelen

Het laten plaatsen van zonnepanelen in Stadskanaal is een investering voor de toekomst. U verduurzaamt uw woning en geeft hem een hoger energie- en waardelabel. Tegelijkertijd verlaagt u uw energierekening aanzienlijk. De prijs van een zonnepaneel varieert, omdat er verschillende technieken worden gebruikt door verschillende merken. Gemiddeld betaalt u voor 10 zonnepanelen met een vermogen van 3.600 Wp rond de € 4.500,-.

Verdere kosten

Naast de kosten van de zonnepanelen zijn er nog bijkomende kosten. U heeft omvormers nodig en bekabeling om de stroom te begeleiden. De installatiekosten komen daar ook nog bovenop. Vraag een offerte aan om een indicatie van de totaalprijs te ontvangen. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en de zonnepanelen te installeren en te controleren. Er komt geen andere partij aan te pas. Op die manier kunnen we een zeer gerichte prijsindicatie opsturen.

Verduurzaam uw woning in Stadskanaal

Als u in Stadskanaal of de omgeving van de stad woont, dan kunt u in aanmerking komen voor de subsidie Waardevermeerdering. U krijgt subsidie als uw woning aardbevingsschade heeft opgelopen en u uw woning duurzamer maakt door bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen. U kunt maximaal € 4.000,- subsidie ontvangen voor het nemen van andere duurzame en milieubewuste maatregelen. Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze adviseurs.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

A-merk zonnepanelen in Stadskanaal

Bij APSolar leveren we alleen zonnepanelen van A-merken. Deze bekende zonnepanelen beschikken over de beste technieken om 35 jaar lang het maximale rendement te halen. Bovendien zijn ze getest, goedgekeurd en gecertificeerd. Zo garanderen we dat ze tientallen jaren veel groene stroom opwekken. We hebben zonnepanelen van de volgende merken:

 • Suntech
 • JA Solar
 • Longi Solar

Klantreviews

Miranda Slager uit Stadskanaal

“Uitgebreide offerte, snelle service en levering, snelle plaatsing. Ik ben dik tevreden over de aanpak van APSolar.”

Jeroen Hofman

“Vandaag hebben de installateurs de zonnepanelen aangesloten. Snelle service, de verkopers weten waar ze het over hebben en ze leveren goede kwaliteit.”

Marcel Vink uit Onstwedde (nabij Stadskanaal)

“Ik kan de opwekking van de groene stroom volgen op mijn mobiel. De investering was het meer dan waard en ik ben ook nog milieubewust bezig.”

Contact opnemen met APSolar

Mocht u vragen hebben over onze aangeboden diensten of producten, twijfel dan niet en neem contact op met een van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord en voorzien u van duidelijk advies. U kunt bellen naar 0598-470 050 of een e-mail sturen: info@apsolar.nl. Heeft u uw keuze al gemaakt? Vraag een offerte aan via de onderstaande button.

Onze zonnepanelen