Zonnepanelen in Stadskanaal

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op

  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten

  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten

  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  Profiteer van APSolar

  Uw deskundige partner in de beste zonnesystemen!

  Betaalbaar

  Wij leveren voor betaalbare prijzen zonnestroom systemen en onderdelen.

  Begeleiding

  Wij begeleiden u tijdens het proces; van advies op maat tot aan de daadwerkelijke levering van zonnestroom.

  Duurzaam

  Samen werken wij aan een duurzame toekomst én u bespaart flink op de kosten.

  Laat uw zonnepanelen plaatsen door APSolar

  Woont u in Stadskanaal of in de omgeving en wilt u net als honderdduizenden huishoudens in Groningen veel kosten besparen op uw energierekening? Dan is het laten plaatsen van zonnepanelen misschien wel heel lucratief voor u. We werken bij APSolar uitsluitend met topmerken zonnepanelen die van tevoren uitvoerig worden getest en gegarandeerd veel opleveren.

  Pas als ze goedgekeurd zijn, plaatsen we de zonnepanelen in Stadskanaal op uw dak. Ze gaan tot wel 35 jaar mee en behouden voor lange tijd hun maximale rendement. Vraag om advies van een van de adviseurs van APSolar en ontvang een uitgebreide offerte. We voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Zo bent u verzekerd van goede service.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  4 redenen om zonnepanelen in Stadskanaal te plaatsen

  • Veel zonuren op jaarbasis

   Het afgelopen jaar kreeg Stadskanaal rond de 1.500 zonuren, goed voor een gezamenlijke besparing van meer dan 1,5 miljoen euro door zonnepanelen alleen.

  • Help het milieu een handje mee

   Help uw provincie een stukje duurzamer te maken door te investeren in zonnepanelen in Stadskanaal.

  • Gemiddeld binnen 7 jaar terugverdiend

   Met de verduurzaming van uw woning en bespaart u jaarlijks gemiddeld wel € 650,-. Onze klanten verdienen hun investering meestal binnen 7 jaar al terug.

  • Zonnepanelen voor woningen zijn btw-vrij

   Als u zonnepanelen op uw woning of een bijgebouw laat plaatsen, betaalt u geen btw. De btw is vanaf 1 januari 2023 namelijk 0%. Zo wordt uw terugverdientijd een stuk minder lang en bent u veel goedkoper uit.

  Vraag uw prijs op maat aan

  We zijn u graag van dienst. Profiteer van de voordelen!

  Wilt u ook profiteren? APSolar helpt u graag van advies tot installatie. We zijn dé zonnepanelen installateur in Stadskanaal en zorgen ervoor dat uw zonnepanelen zorgvuldig gemonteerd en goed aangesloten worden. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ook direct geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

  • Honderden euro’s besparen op uw rekening
  • Waardeverhoging en beter energielabel
  • Kom in aanmerking voor diverse subsidies
  • Voor particulieren én zakelijke gebruikers
  • Met de SolarEdge app inzicht in uw verbruik en opbrengst

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Alleen A-merk zonnepanelen in Stadskanaal

  Bij APSolar leveren we alleen zonnepanelen van A-merken. Deze bekende zonnepanelen zijn ontwikkeld met de nieuwste technieken om 35 jaar lang het maximale rendement te halen. Bovendien zijn ze uitvoerig getest, goedgekeurd en gecertificeerd. Zo garanderen we dat ze tientallen jaren veel groene stroom opwekken.

  Dit vinden klanten in Stadskanaal van APSolar:

  Miranda Slager uit Stadskanaal

  “Uitgebreide offerte, snelle service en levering, snelle plaatsing. Ik ben dik tevreden over de aanpak van APSolar.”

  Jeroen Hofman

  “Vandaag hebben de installateurs de zonnepanelen aangesloten. Snelle service, de verkopers weten waar ze het over hebben en ze leveren goede kwaliteit.”

  Marcel Vink uit Onstwedde (nabij Stadskanaal)

  “Ik kan de opwekking van de groene stroom volgen op mijn mobiel. De investering was het meer dan waard en ik ben ook nog milieubewust bezig.”

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  In totaal zijn er 3 factoren bepalend voor de geschiktheid van een dak. De eerste factor is de helling van het dak en de richting van de zonnepanelen. De tweede factor is de hoeveelheid schaduw. De derde factor is de vrije ruimte op het dak.

  De helling van uw dak is van invloed op de productie van de zonnepanelen. Daken die gericht zijn op zuiden of oosten krijgen de meeste zon. Hoewel een dak op het westen minder oplevert, kan dit ook nog zeer aantrekkelijk zijn. Bekijk hiervoor de onderstaande tabel.

  Een schuin dak krijgt ook meer zon, omdat de hellingsgraad ervoor zorgt dat de zonnepanelen meer zon vangen. Over het algemeen is een dak tussen de 20 en 50 graden perfect voor zonnepanelen.

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  Krijgt uw dak veel schaduw, dan loont het misschien niet om zonnepanelen te laten plaatsen. Met behulp van goede micro-omvormers kunt u wel een deel van de gemiste opbrengst compenseren.

  Wanneer uw dak dagelijks amper tot niet in schaduw gehuld is, is het zeer lucratief om zonnepanelen te laten plaatsen. Neem bij vragen contact met ons op. We voorzien u graag van duidelijk advies.

  Zonnepanelen zijn groot en hebben genoeg ruimte nodig. De meeste daken in Stadskanaal hebben wel ruimte voor 2 of meer zonnepanelen, maar dit verschilt natuurlijk per situatie.

  APSolar: uw vertrouwde installateur in Stadskanaal

  Heeft u hulp nodig met het berekenen van het aantal zonnepanelen of wilt u graag meer informatie? Als uw vertrouwde zonnepaneleninstallateur in Stadskanaal is APSolar u graag van dienst.

  Kom langs in onze showroom in Hoogezand om onze zonnesystemen te bekijken en direct al uw vragen te stellen. We bieden u altijd totaalservice, van a tot z.

  SolarEdge app: duidelijk overzicht van de stroomproductie

  Na de montage heeft u realtime inzicht met de SolarEdge app. Hiermee volgt u de prestaties van de zonnepanelen waar u zich ook bevindt. De app genereert grafieken op basis van het energieverbruik en de systeemproductie, zodat u deze gegevens eenvoudig kunt analyseren en vergelijken. Zo weet u altijd of uw installatie aan de verwachtingen voldoet.

  Kosten zonnepanelen

  Het laten plaatsen van zonnepanelen in Stadskanaal is een investering voor de toekomst. U verduurzaamt niet alleen uw woning, maar u verhoogt de waarde ervan ook direct. Tegelijkertijd verlaagt u uw energierekening aanzienlijk.

  De prijs van een zonnepaneel varieert, omdat er verschillende technieken worden gebruikt door verschillende merken. Gemiddeld betaalt u voor 10 zonnepanelen met een vermogen van 3.600 Wp rond de € 6.250,-.

  Verdere kosten

  Naast de kosten van de zonnepanelen zijn er nog bijkomende kosten. U heeft omvormers nodig en bekabeling om de stroom te geleiden. De installatiekosten komen daar nog bovenop. Vraag een offerte aan om een indicatie van de totaalprijs te ontvangen.

  Onze medewerkers bieden u altijd totaalservice en staan klaar om u te adviseren en de zonnepanelen te installeren. Er komt geen andere partij aan te pas.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Subsidiemogelijkheden: verduurzaam uw woning

  Bent u van plan om een investering te doen in zonnepanelen in Stadskanaal? Lees u dan eerst goed in over de subsidies waar u mogelijk voor in aanmerking komt. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft namelijk meerdere regelingen in het leven geroepen om de aanschaf van duurzame middelen nog aantrekkelijker te maken.

  Er zijn regelingen voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Bekijk voor welke regeling u in aanmerking komt en wat de voorwaarden zijn:

  Advies nodig voor uw zonnepanelen?

  Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen, of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact op met de experts van APSolar. Onze adviseur in zonne-energie helpt u graag!

  Veelgestelde vragen

  Waarom nu kiezen om zonnepanelen te laten plaatsen?
  De zon schijnt vaker en er valt minder neerslag, zowel in de zomer als winter. Hierdoor vangen zonnesystemen steeds meer licht op en zetten ze dit om in nog meer bruikbare stroom. Andere redenen om nu te kiezen voor zonnepanelen zijn: u bespaart per jaar honderden euro’s, u bent minder of helemaal niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen, u draagt uw steentje bij aan een duurzaam milieu en u vermeerdert de waarde van uw woning of bedrijfspand.
  Is een zonnesysteem in Stadskanaal rendabel?
  Met meer dan 1.500 zonuren per jaar in Stadskanaal leveren zonnepanelen altijd veel stroom op. Hoeveel stroom u daadwerkelijk op jaarbasis opwekt, is afhankelijk van hoeveel zonnepanelen u op uw dak heeft liggen en in welke richting ze liggen.
  Wat gebeurt er met de zelf opgewekte, ongebruikte stroom?
  De zelf opgewekte, ongebruikte stroom kunt u dankzij de salderingsregeling terugleveren aan het energienet. De teruglevering wordt op jaarbasis verrekend met uw energieverbruik uit het elektriciteitsnet.
  Hoelang kunnen zonnepanelen meegaan?
  De A-merk zonnepanelen die we bij APSolar voor u installeren, gaan tot wel 35 jaar mee en besparen u al die tijd veel geld. Wacht niet langer en vraag een offerte aan!

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!