In Zuidlaren bieden we A-merk zonnepanelen van hoge kwaliteit aan. APSolar staat bekend om zijn service en gebruik van hoogwaardige materialen. Voordat de zonnepanelen op uw dak komen te liggen, worden ze uitvoerig getest door ons team van specialisten. Zo krijgt u alleen zonnepanelen die u het hoogste rendement bezorgen en jarenlang meegaan. Service en contact staan bij ons op nummer 1. Daarom zijn we betrokken bij het hele proces, van het vrijblijvende adviesgesprek tot aan het installeren van de zonnepanelen.

 • Opwekking van groene energie
 • Verhoging van energielabel en waarde woning
 • Zonnepanelen die 35 jaar meegaan
 • Besparing tot wel € 650,- per jaar op uw energiekosten

Wat kosten zonnepanelen in Zuidlaren?

De prijs van zonnepanelen in Zuidlaren kan variëren. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van uw dak, hoeveel zonnepanelen erop passen en hoeveel u er het liefst wilt. We raden u aan om genoeg zonnepanelen te laten plaatsen, zodat de opbrengst gelijk is aan het stroomverbruik. We helpen u hier uiteraard mee. Bij het laten plaatsen van zonnepanelen komen nog andere zaken kijken, zoals de bekostiging van omvormers, bekabeling en installatie. Onze professionele specialisten helpen u met het hele proces en zoeken een oplossing voor elk probleem. Zo hoeft u zich nergens druk om te maken.

Voordelen zonnepanelen

Sinds 31 december 2020 kunt u geen landelijke subsidie meer aanvragen voor zonnepanelen. Heeft uw huis aardbevingsschade opgelopen en wilt u uw woning verduurzamen? U komt wellicht in aanmerking voor de subsidie Waardevermeerdering. U kunt maximaal € 4.000,- krijgen. Ook al heeft uw woning geen aardbevingsschade opgelopen, dit is geen reden om geen zonnepanelen te nemen. Zuidlaren heeft per jaar zo’n 1.074 zonuren. Alle huishoudens in Zuidlaren bij elkaar besparen elk jaar weer zo’n € 1.765.460,- dankzij de zonnepanelen. U heeft uw investering er dus zo weer uit. Dat wilt u toch ook? Vraag een offerte aan of neem contact op.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Hoogste kwaliteit zonnepanelen

Onze zonnepanelen worden, voordat ze op uw dak komen te liggen, uitgebreid getest, zodat u de beste kwaliteit ontvangt. We bieden alleen maar A-merken aan die voorzien zijn van de juiste certificaten. Ervaring leert dat onze zonnepanelen ongeveer 35 jaar zorgen voor een optimaal rendement. We hebben de volgende merken in ons aanbod:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Heeft u meer informatie nodig over de merken of onze werkwijze? Onze specialisten zijn te bereiken via 0598-470 050 of info@apsolar.nl. We helpen u de beste keuze voor uw woning in Zuidlaren te maken.

Reviews over APSolar

Marieke Schilder uit Zuidlaren:

‘’De zonnepanelen zijn echt prachtig en heel effectief. Ik heb al wat bespaard. De installatie ging heel soepel en de zonnepanelen zaten er zo op.’’

Teun de Niet uit Dennenoord:

‘’Met zoveel zonuren moest ik wel zonnepanelen nemen. Tot nu toe ben ik zeer tevreden. Ik kreeg een kostenindicatie en de service verder was top.’’

Thijs Knol (nabij Zuidlaren):

‘’Van tevoren heb ik me goed ingelezen over de werking van de zonnepanelen van APSolar. Zo heb ik de beste keuze voor mijn woning gemaakt. Ik ben ook heel goed geholpen en ze hebben me al flink wat geld bespaard.’’

Contacteer APSolar

Als u advies nodig heeft of nog vragen heeft, neem dan vooral contact op. Onze adviseur kan u met al uw vragen helpen. U kunt ons bereiken via 0598-470 500 en info@apsolar.nl. Geen vragen? Via onderstaande knop vraagt u direct een offerte aan.

Onze zonnepanelen