Zonnepanelen in Heerenveen

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  Profiteer van APSolar

  APSolar is hét bedrijf als het gaat om de plaatsing van A-merk zonnepanelen met de hoogste rendementen! Profiteer van al onze voordelen!

  Een compleet systeem tegen een betaalbare prijs

  Bij APSolar leveren en plaatsen we uw zonnepanelen en de rest van de installatie altijd tegen een betaalbare prijs.

  Persoonlijke begeleiding: van advies tot installatie

  Onze medewerkers nemen u volledig mee in het proces en bieden u de beste totaalservice. Direct advies op maat nodig? Neem contact op.

  Installatie van uitsluitend gecertificeerde producten

  Gecertificeerde A-merk zonnepanelen gaan het langste mee en bieden de hoogste rendementen, wat het beste is voor het milieu.

  Overstappen van grijze naar groene energie? APSolar helpt u graag!

  Voor zonnepanelen op uw woning in Heerenveen kunt u terecht bij dé specialist in de regio. APSolar verkoopt en plaatst zonnepanelen van de beste kwaliteit met de beste totaalservice.

  We ontzorgen onze klanten graag bij het volledige proces. U rekent dan ook op onze expertise van advies en aanschaf tot aan de installatie en afwerking.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  Waarom zonnepanelen in Heerenveen?

  • U benut het gratis zonlicht optimaal

   De zon schijnt steeds meer, zo ook in Heerenveen. Per jaar genieten de inwoners van deze stad van gemiddeld 1.500 zonuren. Net als veel andere huishoudens dit gratis licht benutten?

   Schaf zonnepanelen aan en zet het om in groene stroom.

  • U verbruikt minder grijze energie

   Door zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen in Heerenveen, bent u een stuk minder afhankelijk van grijze energie en helpt u het milieu een handje mee.

  • U bespaart jaarlijks veel geld

   Met de verduurzaming van hun woningen besparen onze klanten jaarlijks gemiddeld € 637,-. En ze verdienen hun groene investering vaak al binnen 7 jaar terug.

  • De btw is sinds 1 januari 2023 afgeschaft

   Als u zonnepanelen op uw woning of een bijgebouw laat plaatsen, betaalt u geen btw meer. De btw is vanaf 1 januari 2023 namelijk 0%. Zo bent u een stuk goedkoper uit.

  Vraag uw prijs op maat aan

  Voordelen van APSolar

  Schaf uw nieuwe zonnepanelen aan via APSolar en…

  • …bespaar jaarlijks gemiddeld € 637,- op uw energiekosten
  • …geniet tot wel 35 jaar lang van gratis zonne-energie
  • …help het milieu een handje met zelf opgewekte groene energie
  • verhoog de waarde van uw woning

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  A-merk zonnepanelen

  Bij APSolar verzekeren we u van de beste totaalservice, maar willen we u uiteraard ook de beste kwaliteit zonnepanelen met de hoogste rendementen bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen alleen gecertificeerde zonnepanelen van A-merken in ons assortiment op te nemen.

  Onze adviseurs kunnen u alles over de verschillende merken en typen zonnepanelen vertellen. Bekijk ons complete assortiment op de pagina zonnepanelen. Heeft u vragen over een specifiek zonnepaneel of wilt u graag advies ontvangen voor uw woning? Laat het ons gerust weten! Neem contact op met een van onze zonneadviseurs via info@apsolar.nl of 0598-470050.

  Onze tevreden klanten in Heerenveen

  Dhr. Breukelman

  “Ik had online verschillende bedrijven opgezocht, en A.P. Solar kwam het betrouwbaarst over. Dat was een goede keus 🙂 Super service, bedankt mannen.”

  Fam. El Azzouzi

  “Ja echt blij met de zonnepanelen. We werden goed geïnformeerd over de kosten, besparing en subsidie en ook erg vriendelijk geholpen. Gewoon doen!!”

  Fam. Smeink

  “Je merkt echt dat deze mensen verstand van zaken hebben. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Duidelijke communicatie ook, ik ben erg tevreden.”

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Hieronder leggen we u per factor uit wat het beste is voor zonnepanelen om er alles uit te halen en zoveel mogelijk stroom op te wekken. Hulp nodig met het bepalen of zonnepanelen u jaarlijks genoeg kunnen opleveren? Neem dan contact op met een van onze zonne-experts. Ze staan u graag te woord!

  Wilt u de volle 100% uit uw zonnepanelen halen, elke dag weer? Dan moeten uw zonnepanelen naar het zuiden gericht staan met een hellingsgraad van ongeveer 40 graden. Als u een plat dak heeft, dan is dit in de meeste gevallen eenvoudig te realiseren.

  Wilt u zonnepanelen op uw schuine dak in Heerenveen plaatsen? In dit geval heeft u geen keuze als het gaat om de richting en de hellingsgraad van de zonnepanelen. Met een beetje geluk heeft uw dak een hellingsgraad tussen de 15 en 60 graden en is 1 van de 2 dakzijden zoveel mogelijk gericht op het zuiden. Hulp nodig om te bepalen of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem gerust contact op!

  Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  Zonnepanelen die zijn voorzien van de nieuwste technieken, zijn zo goed dat ze ook bij alleen een zwak daglicht stroom kunnen opwekken. Uiteraard zijn zonnige dagen en een wolkvrije lucht nog steeds het beste voor de stroomopbrengst. Hoe meer schaduwval, hoe minder de productie van gratis, groene energie.

  Helaas zorgen niet alleen wolken voor schaduwval, maar ook hoge bomen, flats en schoorstenen. Wilt u dus zonnepanelen plaatsen op uw woning in Heerenveen. Kijk dan eerst op een zonnige dag of de dakzijde die het meeste gericht is op het zuiden, niet te veel schaduw krijgt.

  Denkt u dat de schaduw een probleem zal vormen voor de stroomproductie? Er zijn dan gelukkig een aantal oplossingen. Denk aan de installatie van de juiste omvormer of de plaatsing van optimizers achter elk zonnepaneel. Welke oplossing het beste werkt, hangt af van uw situatie. Meteen advies nodig? Neem contact op met een van onze adviseurs.

  Hoe meer zonnepanelen u op uw dak in Heerenveen kwijt kunt, hoe meer stroom u opwekt en hoe duurzamer u leeft. Hoeveel zonnepanelen u kunt laten installeren, hangt af van de beschikbare ruimte en eventuele obstakels, zoals ramen en schoorstenen. Benieuwd naar uw opties? Neem contact op met een van onze adviseurs!

  APSolar biedt u 100% zekerheid en garantie

  Als dé professionele installateur van A-merk zonnepanelen in het noorden van Nederland, zijn we aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE).

  Bij APSolar geniet u dus van 100% zekerheid en garantie. We zijn u graag van dienst.

  Download de gratis SolarEdge app

  Nadat onze monteurs de zonnepanelen en de omvormer hebben geïnstalleerd, kunt u uw smartphone verbinden met het systeem via de SolarEdge app. Hiermee checkt u in real time de stroomopbrengst en bekijkt u onder andere wat de zonnepanelen u in de voorgaande jaren hebben opgeleverd. Alles staat voor u klaar in overzichtelijke grafieken.

  Kosten zonnepanelen Heerenveen

  De kosten van zonnepanelen zijn opgebouwd uit diverse elementen en zijn afhankelijk van een aantal factoren. Daardoor kunnen we helaas geen vaste prijs geven voor het plaatsen van zonnepanelen in Heerenveen. Afhankelijk van de grootte van uw woning en uw energiebehoefte bepalen we het aantal benodigde panelen. We hebben daarnaast diverse merken en typen zonnepanelen in ons assortiment, elk met een eigen prijs. Tot slot komen er nog de kosten van de installatie bij en die van accessoires, zoals omvormers en bekabeling.

  Onze specialisten adviseren u graag over de zonnepanelen die geschikt zijn voor uw woning. Om ervoor te zorgen dat u exact weet wat u kunt verwachten op financieel gebied, stellen we vooraf – geheel vrijblijvend – een offerte voor u op. Hierin zetten we niet alleen wat de zonnepanelen u gaan kosten, maar ook wat de verwachte besparing zal zijn.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Ontvang subsidie voor de plaatsing van zonnepanelen in Heerenveen

  De overheid heeft verschillende subsidies in het leven geroepen om de overgang naar duurzame energie makkelijker te maken voor particulieren en bedrijven. Misschien komt u wel in aanmerkingen voor een van de beschikbare subsidie. Kom meer te weten over de verschillende regelingen:

  Neem contact op met APSolar

  Wilt u meer weten over de zonnepanelen die we aanbieden? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij u thuis? Een van onze adviseurs helpt u graag persoonlijk.

  Neem gerust contact op voor meer informatie. Direct een kostenindicatie ontvangen? Een offerte is bij ons altijd kosteloos en geheel vrijblijvend!

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is het beste moment om zonnepanelen te laten installeren?

  Hoe eerder u zonnepanelen aanschaft en laat installeren, hoe beter. Groene energie is de toekomst, omdat fossiele brandstoffen een keer zullen opraken. Wanneer dat gebeurt, moeten we met z’n allen zijn overgestapt op duurzame alternatieven. Energie die duurzaam wordt opgewekt, is nu al veel goedkoper dan grijze energie. Ook komt u wellicht in aanmerking voor een aantrekkelijke subsidie en u betaalt geen btw meer sinds 1 januari 2023.

  Waar gaat mijn zelf opgewekte stroom naartoe die ik niet gebruik?
  Uw zelf opgewekte groene energie kunt u dankzij de salderingsregeling terugleveren aan het energienet.
  Hoelang gaan zonnepanelen van goede kwaliteit mee?
  De gecertificeerde zonnepanelen van de beste A-merken die we bij APSolar op de daken van onze klanten in Heerenveen installeren, gaan tot wel 35 jaar mee.
  Hoelang duurt het voordat ik mijn investering heb terugverdiend?
  De gemiddelde terugverdientijd van onze klanten met zonnepanelen is 7 jaar. Daarna profiteert u nog ruim 25 jaar van zelf opgewekte stroom waar u niets voor hoeft te betalen.
  Hebben zonnepanelen veel onderhoud nodig?
  Zonnepanelen hebben gelukkig niet veel onderhoud nodig. Vuil dat terechtkomt op de zonnepanelen, wordt in de meeste gevallen weggespoeld door regen. Het is wel handig om uw zonnepanelen halfjaarlijks of na een zware storm te controleren op eventuele beschadigingen.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!