Voor zonnepanelen op uw woning in Heerenveen kunt u terecht bij dé specialist in de regio. APSolar verkoopt en plaatst zonnepanelen van de beste kwaliteit met de beste service. We ontzorgen onze klanten graag bij het volledige proces. U rekent dan ook op onze expertise van advies en aanschaf tot aan de installatie en afwerking. Schaf uw nieuwe zonnepanelen aan via APSolar en…

 • …bespaar tot wel € 650,- per jaar op uw energiekosten
 • …geniet wel 35 jaar lang van duurzame zonne-energie
 • …help het milieu een handje met milieuvriendelijke energie
 • vermeerder de waarde van uw woning

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Kosten zonnepanelen Heerenveen

De kosten van zonnepanelen zijn opgebouwd uit diverse elementen en zijn afhankelijk van een aantal factoren. Daardoor kunnen we helaas geen vaste prijs geven voor het plaatsen van zonnepanelen in Heerenveen. Afhankelijk van de grootte van uw woning en uw energiebehoefte bepalen we het aantal benodigde panelen. We hebben daarnaast diverse merken en typen zonnepanelen in ons assortiment, elk met een eigen prijs. Tot slot komen er nog de kosten van de installatie bij en die van accessoires, zoals omvormers en bekabeling.

Onze specialisten adviseren u graag over de zonnepanelen die geschikt zijn voor uw woning. Om ervoor te zorgen dat u exact weet wat u kunt verwachten op financieel gebied, stellen we vooraf – geheel vrijblijvend – een offerte voor u op. Hierin zetten we niet alleen wat de zonnepanelen u gaan kosten, maar ook wat de verwachte besparing zal zijn.

Subsidie mogelijk voor zonnepanelen in Heerenveen

Wist u dat u, wanneer u zonnepanelen laat plaatsen op uw woning in Heerenveen, in aanmerking komt voor een aantrekkelijke subsidie? Nederlandse gemeenten willen op deze manier hun inwoners stimuleren te kiezen voor duurzame zonne-energie. Profiteer van een flink rentevoordeel met een zonnelening van maximaal € 7.500,-.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Alleen de beste zonnepanelen

Bij APSolar kunnen we u verzekeren van de beste service, maar willen we uiteraard ook de beste kwaliteit zonnepanelen bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen alleen zonnepanelen van A-merken in ons assortiment op te nemen. U vindt bij ons de volgende merken:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Onze adviseurs kunnen u alles over de verschillende merken en typen panelen vertellen. Bekijk ons complete assortiment op de pagina zonnepanelen. Heeft u vragen over een specifiek paneel of wilt u graag advies ontvangen voor uw woning? Laat het ons gerust weten! Neem contact op met uw specialist in Heerenveen via info@apsolar.nl of 0598-522150.

Onze tevreden klanten in Heerenveen

Fam. de Jong

‘’We wisten niet dat het plaatsen van zonnepanelen zo snel kon gebeuren. De adviseur hielp ons goed en het plaatsen was erg snel gebeurd.”’’

Dhr. E. Bakker

‘’Aardige en behulpzame medewerkers. Ik zou APSolar aan iedereen aanraden!’

Fam. Hoekstra

“Wij zijn erg blij met onze zonnepanelen. Het was natuurlijk een investering, maar die verdienen we dubbel en dwars terug!”

Contact met APsolar

Wilt u meer weten over de zonnepanelen die we aanbieden? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij u thuis? Uw specialist in de regio is Niels Nieland. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie. Een offerte is bij ons altijd kosteloos en geheel vrijblijvend!

Niels Nieland – Adviseur Friesland en Overijssel

Onze zonnepanelen