Zonnepanelen in Oldambt

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar: zonne-energie voor alle Noord-Nederlandse woningen

  Overweegt u een investering te doen in zonnepanelen op uw dak in Oldambt met eigen middelen? Of woont u in een van de volgende postcodegebieden – 9679, 9681, 9682, 9942, 9943 of 9944 – én komt u in aanmerking voor een subsidie tot € 10.000,- van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) om uw woning te verduurzamen? Bij APSolar zijn we gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van duurzame zonnepanelen. En niet alleen in Oldambt, maar ook in de rest van Noord-Nederland. Heeft u vragen of wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? We staan klaar om u te helpen!

  Ik heb recht op de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen. Wat zijn mijn opties?

  De keuze om uw subsidiegeld te investeren in zonnepanelen voor uw woning in Oldambt ligt bij u. Dankzij de vergoeding van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) heeft u diverse mogelijkheden. Naast het plaatsen van zonnepanelen kunt u overwegen om de vergoeding te gebruiken voor bijvoorbeeld HR++ glas, een warmtepomp, schilderwerk voor een opfrisbeurt, of zelfs een geheel nieuwe badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos, en de keuze is aan u.

  Ontvang deskundig en antwoorden in onze showroom

  Op deze pagina vertellen we u waarom het verstandig kan zijn om te investeren in zonnepanelen in de gemeente Oldambt en hoe APSolar u daarbij van dienst kan zijn. Neem na het lezen van deze pagina rustig de tijd om te overwegen hoe u uw vergoeding van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) wilt besteden. Als u behoefte heeft aan persoonlijk advies om te bepalen of zonnepanelen de beste keuze voor u zijn, nodigen we u graag uit in onze showroom aan de Meint Veningastraat 87 in Hoogezand. Hier kunt u in gesprek gaan met een van onze adviseurs.

  Zonnesystemen voor onder € 10.000,-

  Wij bieden zonnepanelen van A-merken tegen toegankelijke tarieven. Ons team installeert deze doorgaans binnen één dag op uw dak. Een systeem voor minder dan € 10.000,- is zeker haalbaar bij ons, afhankelijk van uw wensen.

  100% ontzorging: van a tot zonnepaneel

  Ons team staat u bij gedurende het gehele proces; van a tot z. Als u behoefte heeft aan persoonlijk advies op basis van uw situatie, neem dan zeker contact met ons op.

  Verduurzaam én verbeter uw woning

  Al geruime tijd streven we ernaar de wereld iets groener te maken en woningen in heel Friesland, Drenthe en Groningen te verduurzamen. Overweeg ook om zonnepanelen in Oldambt aan te schaffen!

  Waarom zonnepanelen in Oldambt door APSolar?

  • U creëert een duurzaam en zelfvoorzienend huishouden

   Met het installeren van zonnepanelen op uw dak in Oldambt kunt u zelf duurzame energie opwekken. Dit stelt u in staat om onafhankelijk te worden van energiemaatschappijen, vooral wanneer u ook thuisbatterijen installeert. En ondanks de vermindering van de salderingsregeling blijft het opwekken van uw eigen energie een aantrekkelijke keuze.

  • U kunt uw subsidie besteden aan een groen huis

   Dankzij de Verduurzaming en Verbetering Groningen subsidie kunt u zonder kosten te maken investeren in de toekomst van uw woning in Oldambt. Deze financiële ondersteuning opent diverse mogelijkheden om uw huis energiezuiniger te maken, waaronder de installatie van duurzame zonnepanelen. We staan paraat om u te assisteren bij het aanvragen van deze subsidie. Bezoek onze showroom of neem telefonisch contact met ons op via 0598-470050 voor meer informatie.

  • U heeft tot wel 35 jaar voordeel op uw energierekening

   Zonnepanelen bieden niet alleen op korte termijn voordelen, maar ook op de lange termijn. Een geïnstalleerde set zonnepanelen van APSolar heeft namelijk een levensduur tot wel 35 jaar. Hierdoor kunt u met een enkele investering gedurende tientallen jaren aanzienlijk besparen op uw energiekosten.

  Vraag uw prijs op maat aan

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Ons assortiment duurzame zonnepanelen

  We garanderen de hoogste kwaliteit door uitsluitend zonnepanelen van gerenommeerde merken aan te bieden. Hierdoor kunt u bij ons rekenen op een uitstekende aankoop waarvan u jarenlang zult profiteren.

  Als u vragen heeft of verschillende zonnepanelen wilt vergelijken, staan onze adviseurs klaar om u te ondersteunen. Zij voorzien u van alle benodigde informatie en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op via info@apsolar.nl of telefonisch via 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Kosten zonnepanelen Oldambt

  De kosten van het investeren in zonnepanelen voor uw dak in Oldambt worden bepaald door verschillende factoren, waaronder het aantal benodigde zonnepanelen en het merk en model dat u kiest. Onze ervaren zonne-experts kunnen het optimale aantal zonnepanelen voor u berekenen op basis van uw energieverbruik. Het is tevens van belang om rekening te houden met bijkomende kosten, zoals omvormers, bekabeling en installatie. We verstrekken altijd vooraf een kostenraming, inclusief een overzicht van de verwachte besparingen, zodat u volledig op de hoogte bent van wat u kunt verwachten.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (0% BTW)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,-

  Neem contact op met APSolar

  Heeft u vragen over de installatie van zonnepanelen op uw dak in Oldambt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0598-470050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.

  Als u zo snel mogelijk een nauwkeurige kostenindicatie wilt ontvangen, kunt u met de onderstaande button naar de pagina gaan om geheel vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!