Zonnepanelen in Oldehove

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op

  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten

  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten

  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  Zonne-energie van APSolar: duurzame kracht voor alle woningen in Noord-Nederland

  Denkt u eraan om met eigen middelen te investeren in zonnepanelen voor uw dak in Oldehove of in de gemeente Westerkwartier? Of misschien woont u in een van de volgende postcodegebieden – 9833, 9884, 9886, 9891, 9892 of 9893 – en komt u in aanmerking voor een subsidie tot € 10.000,- van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) om uw woning te verduurzamen. Bij APSolar zijn we specialisten als het aankomt op het leveren en installeren van duurzame zonnepanelen. En dat niet alleen in Oldehove, maar ook in de rest van Noord-Nederland. Heeft u vragen of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij staan paraat om u te assisteren!

  Ik heb recht op de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen. Wat zijn mijn opties?

  Het is aan u om te beslissen hoe u uw subsidiegeld wilt besteden in Oldehove. De vergoeding van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) biedt u verschillende opties. Naast de installatie van zonnepanelen kunt u overwegen om de vergoeding te gebruiken voor HR++ glas, een warmtepomp, een opfrisbeurt met schilderwerk, of zelfs een volledig nieuwe badkamer. De mogelijkheden zijn divers, en de beslissing ligt in uw handen.

  Vraag om advies en krijg antwoorden op uw vragen in onze showroom

  Op deze pagina geven we u graag inzicht in waarom het verstandig kan zijn om te investeren in zonnepanelen in de gemeente Oldehove en hoe APSolar u daarbij kan ondersteunen. Neem na het doornemen van deze informatie rustig de tijd om te overwegen op welke manier u uw subsidie van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) wilt benutten. Als u persoonlijk advies nodig heeft om te bepalen of zonnepanelen de optimale keuze voor u zijn, nodigen we u graag uit in onze showroom aan de Meint Veningastraat 87 in Hoogezand. Hier staat een van onze adviseurs klaar om met u in gesprek te gaan.

  Zonnesysteem voor minder dan € 10.000,-

  We leveren A-merk zonnepanelen tegen betaalbare prijzen. Ons team installeert deze meestal binnen 1 dag op uw dak. Een systeem onder de € 10.000,- is absoluut mogelijk bij ons.

  100% ontzorging: van a tot zonnepaneel

  Ons team begeleidt u door het volledige proces, van a tot z. Als u persoonlijk advies op maat nodig heeft, afgestemd op uw specifieke situatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Verduurzaam én verbeter uw woning

  Al jaren zetten we ons in om de wereld groener te maken en woningen in heel Friesland, Drenthe en Groningen te verduurzamen. Denk er ook aan om zonnepanelen in Oldehove aan te schaffen!

  Waarom zonnepanelen in Oldehove door APSolar?

  • U bouwt aan een toekomstgericht huishouden

   Door zonnepanelen in Oldehove te installeren, kunt u zelf groene energie opwekken. Dit geeft u de mogelijkheid om onafhankelijk te worden van energiemaatschappijen, vooral als u ook thuisbatterijen installeert. En ondanks dat de salderingsregeling afgeschaald wordt, blijven zonnepanelen aantrekkelijk.

  • U besteedt uw subsidie op een duurzame wijze

   Als er voor u geld vrij wordt gemaakt dankzij de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen, dan kunt u kosteloos investeren in de toekomst van uw woning in Oldehove. Dit opent diverse mogelijkheden om uw huis energiezuiniger te maken, zoals de installatie van duurzame zonnepanelen. We staan klaar om u te begeleiden bij het aanvragen van deze subsidie. Bezoek onze showroom of neem telefonisch contact met ons op via 0598-470050 voor meer informatie.

  • U bespaart tot wel 35 jaar op uw energierekening

   Zonnepanelen brengen niet alleen op korte termijn voordelen met zich mee, maar ook op de lange termijn. Een geplaatste set zonnepanelen van APSolar heeft namelijk een levensduur tot wel 35 jaar. Hierdoor kunt u met een enkele investering gedurende tientallen jaren aanzienlijk besparen op uw energiekosten.

  Vraag uw prijs op maat aan

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Ons assortiment hoogwaardige A-merk zonnepanelen

  We waarborgen de hoogste kwaliteit door enkel zonnepanelen van gerenommeerde merken aan te bieden. Hierdoor kunt u bij ons vertrouwen op een uitstekende aankoop waarvan u jarenlang zult profiteren.

  Als u vragen heeft of de zonnepanelen wilt vergelijken, staan onze adviseurs klaar om u te ondersteunen. Zij voorzien u van alle benodigde informatie en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Voel u vrij om contact met ons op te nemen via info@apsolar.nl of telefonisch via 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Kosten zonnepanelen Oldehove

  De kosten voor het investeren in zonnepanelen op uw dak in Oldehove worden bepaald door verschillende factoren, zoals het aantal benodigde zonnepanelen en het merk en model dat u kiest. Onze ervaren zonne-experts kunnen het optimale aantal zonnepanelen voor u berekenen op basis van uw energieverbruik. Het is ook belangrijk om rekening te houden met bijkomende kosten, zoals omvormers, bekabeling en installatie. Wij verstrekken altijd vooraf een kostenraming, inclusief een overzicht van de verwachte besparingen, zodat u volledig op de hoogte bent van wat u kunt verwachten.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (0% BTW)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,-

  Neem contact op met APSolar

  Heeft u vragen over het installeren van zonnepanelen op uw dak in Oldehove? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 0598-470050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.

  Als u zo snel mogelijk een nauwkeurige kostenindicatie wilt ontvangen, gebruik dan de onderstaande knop om naar de pagina te gaan waar u geheel vrijblijvend een offerte op maat kunt vragen.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!