Zonnepanelen sets

Bent u op zoek naar een erkende zonnepaneleninstallateur om een set zonnepanelen op uw woning of bijgebouw, zoals een schuur of overkapping, te installeren?

Bij APSolar begint en eindigt uw zoektocht. Wij zijn de #1 leverancier en installateur van Noord-Nederland met ieder jaar weer duizenden installaties van kleine tot grote zonnepanelen sets die tot wel 35 jaar meegaan.

Bel ons op 0598-470050 Mail ons: info@apsolar.nl

Een concurrerende prijsindicatie ontvangen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op

  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten

  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten

  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  Wat verstaan we onder een complete zonnepanelen set?

  Als u voor APSolar kiest om uw zonnepanelen aan te schaffen en te laten installeren, dan maken ze altijd deel uit van een set. In een complete set zitten uiteraard de zonnepanelen zelf, maar ook de omvormer, bekabeling en een vakkundige installatie door ons ervaren monteurs. Na de montage hoeft u alleen nog uw smartphone te verbinden met de omvormer om de opbrengst bij te houden. Daarna heeft u er geen omkijken meer naar!

  Hoeveel zonnepanelen kan ik het beste laten installeren?

  De benodigde grootte van een complete zonnepanelen set hangt af van een aantal factoren:

  • Hoeveel beschikbare ruimte is er op het dak?
  • Hoe hoog is het jaarlijkse energieverbruik van uw huishouden?
  • Zal het energieverbruik in de nabije toekomst afnemen of toenemen?

  Onze adviseurs helpen u graag deze belangrijke vragen te beantwoorden. Ze nemen alle mogelijkheden met u door om te bepalen hoeveel zonnepanelen de set moet bevatten om uw jaarlijkse energiekosten te dekken: nu én in de toekomst!

  Zelf het benodigde aantal zonnepanelen berekenen

  Berekent u het liefst eerst zelf hoeveel zonnepanelen u ongeveer nodig heeft? Dat kan als u weet wat uw huidige energieverbruik is en welk vermogen uw gewenste zonnepaneel heeft.

  Een gemiddeld huishouden verbruikt per jaar 2.479 kWh elektriciteit en 1 Wattpiek (Wp) levert jaarlijks gemiddeld rond de 0,88 kWh op.

  Rekenvoorbeeld

  Verbruikt uw huishouden rond de 2.479 kWh aan elektriciteit per jaar en blijft dit ongeveer gelijk de komende jaren? Dan heeft u onder ideale omstandigheden minimaal een zonnepaneleninstallatie nodig met een vermogen van 2.817 Wp als u alle elektriciteitskosten jaarlijks wilt dekken.

  Op basis van dit berekende vermogen komen we uit op een set van 7 zonnepanelen van 415 Wp (7 zonnepanelen x 415 Wp = 2.905 Wp). Echter, er zijn bepaalde factoren die de opbrengst van uw zonnepanelen kunnen verminderen: de ligging van het dak, de hellingshoek en eventuele schaduwval. Het is daarom verstandig om voor een set van 8, 9 of 10 zonnepanelen te gaan als u met 100% zekerheid alle elektriciteitskosten wilt kunnen dekken.

  Persoonlijk advies ontvangen? Neem direct contact op met een APSolar adviseur. Natuurlijk kunt u ook meteen een offerte aanvragen!

  Zonnepanelen sets die veel voorkomen

  Nu u een idee heeft van het benodigde aantal zonnepanelen, kunt u gericht zoeken op de pagina’s met informatie over de verschillende aantallen. Op deze pagina’s lichten we u in over de kosten, de potentiële opbrengst en de snelst mogelijke terugverdientijd per zonnepanelen set.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!