Zonnepanelen in Slagharen

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar plaatst zonnepanelen door heel Noord-Nederland!

  Ons deskundige team staat paraat om hoogwaardige en duurzame zonnepanelen te bezorgen en vakkundig te installeren. Of u nu in Slagharen woont of in de nabije omgeving, wij zijn er voor u. Met onze producten en uitgebreide dienstverlening maakt u moeiteloos de overstap naar een milieuvriendelijke en financieel aantrekkelijke toekomst!

  Zonnepanelen van A-merken tegen betaalbare prijzen

  Ga altijd voor de meest hoogwaardige en economisch rendabele zonnepanelen met APSolar. Onze experts verzorgen de levering en vakkundige installatie.

  Complete ontzorging: van eerste advies tot plaatsing zonnesysteem

  We staan aan uw zijde gedurende het volledige traject, van het initiële gesprek tot de uiteindelijke installatie. Behoefte aan advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Tot 35 jaar lang besparingen op uw energierekening

  Het streven naar een duurzamere wereld vormt al geruime tijd onze missie. Wilt u ook een bijdrage leveren? Overweeg dan om te investeren in zonnepanelen in Slagharen!

  Koppel krijgt advies in zonnepanelen van AP Solar

  Waarom nu zonnepanelen in Slagharen door APSolar?

  • Word (meer) zelfvoorzienend

   Door zonnepanelen op uw dak in Slagharen te installeren, kunt u zelf duurzame energie opwekken. Dit biedt u onafhankelijkheid van traditionele energiemaatschappijen. En ondanks de afbouw van de salderingsregeling blijft zelfopwekking een aantrekkelijke optie.

  • Verminder uw impact op het milieu

   Zonnepanelen verminderen de CO2-uitstoot en dragen bij aan een schonere leefomgeving. Door groene energie te produceren, draagt u actief bij aan de strijd tegen klimaatverandering.

  • Bespaar decennialang substantieel

   Hoewel de terugverdientijd mogelijk langer wordt, genereren hoogwaardige zonnepanelen nog steeds aanzienlijke besparingen, aangezien een duurzaam zonnesysteem tot wel 35 jaar meegaat.

  • Creëer rendement in een veranderend regelgevingsklimaat

   Ondanks continue wijzigingen in regelingen en tarieven blijven zonnepanelen op de lange termijn financiële voordelen bieden. Als u de zelfopgewekte energie zoveel mogelijk gebruikt en niet hoeft terug te leveren aan het net, kan dit gunstig zijn voor zowel u als uw energieleverancier. Als uw zonnepanelensysteem structureel te veel energie opwekt, kunt u overwegen te investeren in een energieopslagsysteem, zoals een thuisbatterij.

  Vraag uw prijs op maat aan

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Ons assortiment duurzame zonnepanelen

  Om de hoogste kwaliteit te garanderen, bieden we uitsluitend zonnepanelen van gerenommeerde merken aan. Hierdoor bent u verzekerd van een investering van topkwaliteit waar u vele jaren van zult profiteren.

  Heeft u vragen of wilt u verschillende zonnepanelen vergelijken? Onze adviseurs staan paraat om u te assisteren. Zij voorzien u van alle benodigde informatie en begeleiden u bij het maken van een geschikte keuze. Neem contact met ons op via info@apsolar.nl of bel ons op 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Kosten zonnepanelen Slagharen

  De volledige kosten van uw investering in zonnepanelen in Slagharen zijn afhankelijk van diverse factoren. De prijs wordt beïnvloed door het benodigde aantal zonnepanelen, evenals het merk en model. Onze ervaren zonne-experts kunnen het optimale aantal zonnepanelen berekenen op basis van uw energieverbruik. Daarnaast dient u rekening te houden met aanvullende kosten, zoals omvormers, bekabeling en installatie.

  We verstrekken altijd vooraf een voorlopige kostenindicatie. Belangrijk hierbij is dat we ook direct een overzicht aanbieden van de verwachte besparingen, zodat u precies op de hoogte bent van wat u kunt verwachten.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (0% BTW)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,-

  Neem contact op met APSolar

  Heeft u vragen over de installatie van zonnepanelen op uw dak in Slagharen? Neem contact met ons op via 0598-470050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.

  Wilt u direct een specifieke kostenindicatie ontvangen van APSolar? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande knop.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!