Voor zonnepanelen op uw woning in Dokkum kunt u rekenen op de experts van APSolar. We zijn dé specialist als het gaat om zonnepanelen in uw regio en verzorgen het volledige proces voor u. U kunt rekenen op gedegen advies en professionele installatie door onze specialisten. Bij ons bent u verzekerd van de beste zonnepanelen van bekende A-merken en dit combineren we met uitstekende service. Profiteer van de volgende voordelen bij het aanschaffen van zonnepanelen:

 • Bespaar tot wel € 650,- energiekosten per jaar
 • Profiteer wel 35 jaar van duurzame zonne-energie
 • Milieuvriendelijke energie
 • Verhoog de waarde van uw woning met zonnepanelen

Kosten zonnepanelen Dokkum

De kosten voor het plaatsen van zonnepanelen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Helaas kunnen we u daardoor geen vaste prijs geven. De grootte van uw woning en uw energiebehoefte spelen onder andere mee in de prijsbepaling van uw zonnepanelen. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment met verschillende merken en typen panelen, met elk een eigen prijs. Vergeet ook niet de kosten van accessoires zoals omvormers en kabels. Tot slot komen de kosten van de installatie er ook nog bij.

We begrijpen dat u de exacte prijs wilt weten voor uw zonnepanelen. Onze specialisten stellen daarom vooraf geheel vrijblijvend een offerte voor u op en adviseren u over de zonnepanelen die passen bij uw woning. In de offerte staat niet alleen de exacte prijs van de zonnepanelen, maar ook wat de verwachte besparing zal zijn.

Subsidie voor zonnepanelen in Dokkum

Nederlandse gemeenten willen hun inwoners stimuleren te kiezen voor duurzame zonne-energie. Dat betekent dat u in aanmerking komt voor een aantrekkelijke subsidie wanneer u zonnepanelen laat plaatsen op uw woning in Dokkum. Met een zonnelening van maximaal € 7.500,- profiteert u van een flink rentevoordeel.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

De beste zonnepanelen

Bij APSolar verzekeren we u van de beste service en uitstekende kwaliteit. Daarom bieden we alleen zonnepanelen van de beste A-merken aan. U vindt bij ons de volgende merken:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Bekijk het complete assortiment zonnepanelen en laat u informeren over de verschillende merken en typen panelen. Heeft u vragen over een specifiek paneel of heeft u advies nodig over passende zonnepanelen voor uw woning? Onze adviseurs helpen u graag. Neem contact op via info@apsolar.nl of 0528-522150.

Onze tevreden klanten in Dokkum

Fam. Martens uit Dokkum

‘’De adviseur heeft zoveel vragen van ons beantwoord. Wij zijn te spreken over zijn geduld en behulpzaamheid!’’

Dhr. Van der Wal uit Dokkum

‘’Ik mag al een aantal jaar profiteren van de zonnepanelen. Ik merk echt het prijsverschil en ik wil niet meer zonder!’’

Fam. Koster uit Dokkum

‘’Het plaatsen van de zonnepanelen ging helemaal naar wens. Vriendelijke mannen die wisten waar ze mee bezig waren’’

Contact

Heeft u vragen over de zonnepanelen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij u thuis? Onze specialisten helpen u graag! Neem contact op via onderstaande knoppen voor meer informatie.

Onze zonnepanelen