Betaalt u te veel voor grijze stroom en wilt u duurzamer leven? Misschien heeft u er wel over nagedacht om zonnepanelen in Makkum te laten installeren. Maar heeft u nog twijfels over de uitvoering en de kosten?

Bij APSolar nemen onze adviseurs uw twijfels weg en beantwoorden we al uw vragen. We helpen u van advies tot installatie en vertellen u graag meer over de investering in zonnepanelen. Profiteer ook van de totaalservice op maat van APSolar!

 • Voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • Ieder jaar tot wel € 650,- besparen
 • Waardeverhoging en verbetering van het energielabel
 • Veel landelijke subsidiemogelijkheden
 • Deskundige monteurs & adviseurs
 • Uitsluitend A-merk zonnepanelen
 • Monitor uw zonnepanelen met de SolarEdge app

Voordelen van het investeren in zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw dak in Makkum wekt u uw eigen groene energie op, wat uw leven duurzamer maakt. Daar komt bij dat de waarde van uw huis stijgt en uw woning een hoger energielabel krijgt.

Al meer dan 6.000 woningbezitters in Makkum gingen u voor en besparen jaarlijks samen meer dan 5 miljoen euro. Mis uw kans niet! Investeer in uw eigen zonnepanelen en bespaar per jaar honderden euro’s.

Investering terugverdienen

U haalt uw investering er gemiddeld binnen 7 jaar uit. Daarna profiteert u nog meer van de zonnepanelen op uw dak, omdat u geniet van gratis groene stroom. Bovendien gaan de A-merk zonnepanelen uit ons assortiment tot wel 35 jaar mee, leveren ze al die tijd extra vermogen en werken ze zo efficiënt mogelijk om hun hoge rendement te behouden. Met aftrek van de 7 jaar investering profiteert u dus 28 jaar van gratis groene stroom.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Kosten zonnepanelen in Makkum

De kosten om zonnepanelen te laten plaatsen variëren sterk van opdracht tot opdracht. Dit heeft te maken met de omvang van de installatieklus en de bijkomende kosten, waaronder voor de aanschaf van bekabeling en omvormers. Deze producten zijn essentieel voor de werking van uw zonnepanelen.

De omvormers zorgen ervoor dat de opgewekte energie wordt omgezet in bruikbare stroom en de bekabeling stelt de zonnepanelen in staat om verbinding met het elektriciteitsnet te maken. Daarnaast moet u rekening houden met de installatie.

Hoeveel de investering u kost, hangt af van de volgende zaken:

 • Het aantal zonnepanelen
 • Het merk en type zonnepaneel
 • De benodigde omvormers en kabels
 • De omvang van de gehele opdracht

We leveren bij APSolar altijd maatwerk en kunnen u basis van een offerteaanvraag een duidelijk beeld van de kosten geven. Wilt u een gerichte prijsindicatie ontvangen? Vraag dan via de onderstaande button een offerte aan. Als u vragen heeft, neem dan contact op via 0598-470 050.

Subsidies voor de investering in zonnepanelen

Bent u geïnteresseerd in het laten installeren van zonnepanelen op uw dak? Bekijk dan voor welke subsidies van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) u in aanmerking komt. Deze regelingen zijn bedoeld om bedrijven en particulieren over te halen om te investeren in zonnepanelen en zoveel mogelijk panden in Nederland te verduurzamen.

Op onze website vindt u uitleg over de 6 landelijke regelingen van de overheid waar u misschien voor in aanmerking komt:

Uitsluitend A-merk zonnepanelen bij APSolar

Bij APSolar leveren en monteren we alleen de beste zonnepanelen. De zonnepanelen uit ons assortiment zijn uitvoerig getest op kwaliteit, efficiëntie, vermogen en duurzaamheid. Zo bent u verzekerd van groene energie-opwekkers die tot wel 35 jaar lang meegaan en zo min mogelijk rendement verliezen.

Ons assortiment zonnepanelen

Klantenreviews uit Makkum en omgeving

Miranda de Lege uit Makkum:

“Snelle service, uitgebreide offerte en een uiterst snelle plaatsing van de zonnepanelen. Ik ben heel tevreden met de totaalservice van de installateurs van APSolar en raad ze iedereen aan!”

Rick uit Wons (nabij Makkum):

“Het contact met de vriendelijke adviseur van APSolar was erg prettig en er werd enorm goed meegedacht. De JA Solar zonnepanelen liggen er nu een paar maanden op en het bevalt super! Keurig werk geleverd en dat voor een goede prijs.”

Nico van der Poel:

“De installateurs van APSolar hebben een systeem van 10 Suntech zonnepanelen geplaatst, inclusief optimizers en een SolarEdge omvormer. Er werd netjes en hard gewerkt. Ik heb niks dan lof voor APSolar! Een aanrader voor wie zonnepanelen wil aanschaffen.”

Neem contact op met APSolar

Heeft u nog vragen over onze leverings- en installatieservice of wilt u meer weten over de investering in zonnepanelen in Makkum? Twijfel niet en neem contact op via 0598-470 050 of info@apsolar.nl.

Wilt u een gerichte kostenindicatie ontvangen? Vraag dan een offerte aan.