Steeds meer mensen kiezen voor duurzame energie. Wilt u ook uw eigen, groene energie opwekken? Laat dan zonnepanelen plaatsen op uw woning in Steenwijk. APSolar is dé aangewezen specialist in de omgeving. Onze specialisten plaatsen alleen A-merk zonnepanelen van de beste kwaliteit met gegarandeerd de beste service. We nemen hierbij het complete proces voor u uit handen, van een eerste advies tot aan de laatste afwerkingen. Bij de aanschaf van zonnepanelen bij APSolar profiteert u van de volgende voordelen:

 • U bespaart tot wel € 650,- per jaar op uw energiekosten
 • U bent minder afhankelijk van een energieleverancier
 • Zonnepanelen gaan tot wel 35 jaar lang mee
 • Groene stroom is goed voor het milieu
 • U maakt uw woning aantrekkelijker bij verkoop

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen in Steenwijk? Neem gerust contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte.

Kosten zonnepanelen Steenwijk

Er spelen verschillende factoren mee bij het bepalen van de kosten van zonnepanelen. Daarom kunnen we geen vaste prijsindicatie geven. U heeft de keuze uit diverse typen panelen. Daarnaast bepalen we op basis van uw energieverbruik het aantal panelen dat nodig is. Ook moet u rekening houden met de arbeidskosten van de installatie. Tot slot zijn er nog bijkomende kosten voor bijvoorbeeld omvormers, bekabeling en extra opties, zoals een slimme meter of een zonneboiler.

Uiteraard begrijpen we dat een kostenindicatie wel prettig is. Daarom stellen onze specialisten graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op, inclusief de verwachte besparing.

Vraag subsidie aan voor uw zonnepanelen in Steenwijk

Al vele Steenwijkers hebben gekozen voor duurzame energie en profiteren van een aantrekkelijke subsidie voor hun zonne-energie. De gemeente wil zo haar inwoners aanmoedigen om te kiezen voor duurzaam en milieubewust. Blijf niet achter en laat ook zonnepanelen op uw woning plaatsen. U geniet van een aanzienlijk rentevoordeel met een zonnelening van maximaal € 7.500,-.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Hoogwaardige A-merk zonnepanelen

Alle zonnepanelen die u in ons assortiment zult tegenkomen, hebben we geselecteerd op hun kwalitatief hoogwaardige eigenschappen. Alleen de beste A-merken nemen we op in ons aanbod. U vindt bij ons onder andere:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Bent u geen expert op het gebied van zonnepanelenmerken en zegt u dit niet zo veel? Dat snappen we helemaal. Uw adviseur in de regio weet wél alles van zonnepanelen en kan u goed informeren over de beschikbare merken en typen. Neem een kijkje op de pagina zonnepanelen en ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Voor vragen neemt u gerust contact op met de specialist in Steenwijk via info@apsolar.nl of 0528-522150.

Onze tevreden klanten in Steenwijk

Fam. Martens

“Als laatste in ons rijtje ook voor zonnepanelen gekozen. Even aan de buurman gevraagd waar je dat regelt. APSolar dus! TOPSERVICE!!”

Dhr. A. Özer

“Ze liggen er mooi bij, die paneeltjes. De eerste maand viel de zon beetje tegen, maar komende tijd ziet het er veel beter uit. Installatie was lekker snel. Thx!”

Fam. Jagernath

“We hadden wat specifieke wensen en de adviseur dacht echt met ons mee. Heel erg fijn is dat. Prettig contact en snelle installatie.”

Neem contact met ons op

Meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen bij u in Steenwijk? Niels Nieland is uw APSolar adviseur in de regio. Neem contact op via de onderstaande buttons. Bij ons krijgt u geheel kosteloos en vrijblijvend een eerste offerte. We helpen u graag!

Niels Nieland – Adviseur Friesland en Overijssel

Ons assortiment zonnepanelen