Zonnepanelen in Dedemsvaart

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  Profiteer van APSolar

  Uw deskundige partner in de beste zonnesystemen!

  Betaalbaar

  Wij leveren voor betaalbare prijzen zonnestroom systemen en onderdelen.

  Begeleiding

  Wij begeleiden u tijdens het proces; van advies op maat tot aan de daadwerkelijke levering van zonnestroom.

  Duurzaam

  Samen werken wij aan een duurzame toekomst én u bespaart flink op de kosten.

  Stap over op duurzame energie met de zonnepanelen van APSolar

  Wilt u al een tijdje overstappen naar duurzame energie, maar heeft u nog geen actie ondernomen? Nu is het moment om zonnepanelen te laten plaatsen in Dedemsvaart! Op deze pagina leest u waarom. De specialisten van APSolar installeren enkel zonnepanelen van bekende A-merken. Ze zijn allemaal uitgebreid getest op functionaliteit en vermogen.

  Van persoonlijk advies tot installatie: we zijn u bij APSolar graag van dienst. Elke opdracht weer bieden we u onze beste totaalservice. Neem bij vragen snel contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  4 redenen om nu te kiezen voor zonnepanelen in Dedemsvaart

  • Jaarlijks veel zon

   Een goede reden om zonnepanelen te nemen is het aantal zonuren. Jaarlijks krijgt Dedemsvaart rond de 1.450 zonuren.

  • Bespaar op uw energiekosten

   Bij elkaar bespaarden de bewoners van Dedemsvaart met zonnepanelen op hun dak ruim 2 miljoen euro. Voeg u hier ook bij en bespaar zelf tot wel € 650,- per jaar.

  • Goed voor het milieu

   Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Hoe meer duurzame energie er wordt opgewekt, hoe minder fossiele brandstoffen we nodig hebben.

  • De btw op zonnepanelen is 0%

   Als u zonnepanelen op uw woning of een bijgebouw laat plaatsen, betaalt u geen btw. De btw is vanaf 1 januari 2023 namelijk 0%. Zo wordt uw terugverdientijd een stuk minder lang en bent u veel goedkoper uit.

  Vraag uw prijs op maat aan

  De voordelen van APSolar en onze zonnepanelen

  • U bespaart u tot wel € 650,- per jaar
  • A-merk zonnepanelen die tot wel 35 jaar meegaan
  • Verbetering van het energielabel
  • Waardeverhoging van uw woning
  • Opwekken van duurzame energie
  • Inzicht in uw stroomproductie met de app van SolarEdge

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Zonnepanelen in Dedemsvaart van bekende A-merken

  We hebben alleen maar de bekendste A-merken in ons assortiment. De zonnepanelen zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Voordat we ze op uw dak installeren, worden ze uitgebreid onderzocht en getest. Pas na de goedkeurig en certificering zijn ze klaar om aangesloten te worden op het stroomnetwerk.

  Omdat we de beste merken aanbieden, gaan de zonnepanelen tot wel 35 jaar lang mee. En zelfs na tientallen jaren halen ze nog steeds het maximale rendement. U vindt bij ons de volgende zonnepanelen:

  Dit vinden klanten in Dedemsvaart van APSolar:

  Miranda Slager uit Stadskanaal

  “Uitgebreide offerte, snelle service en levering, snelle plaatsing. Ik ben dik tevreden over de aanpak van APSolar.”

  Jeroen Hofman

  “Vandaag hebben de installateurs de zonnepanelen aangesloten. Snelle service, de verkopers weten waar ze het over hebben en ze leveren goede kwaliteit.”

  Marcel Vink uit Onstwedde (nabij Stadskanaal)

  “Ik kan de opwekking van de groene stroom volgen op mijn mobiel. De investering was het meer dan waard en ik ben ook nog milieubewust bezig.”

  Loont het om zonnepanelen op mijn dak te laten plaatsen?

  Heeft u interesse om bij ons uw zonnepanelen te kopen en te laten installeren? We zijn u graag van dienst. U weet echter nog niet of uw dak wel geschikt is om zonnepanelen op te plaatsen.
  Er zijn 3 factoren die bepalen of het loont om in zonnepanelen te investeren: 1) de hellingsgraad van het dak en de richting van de zonnepanelen, 2) de schaduwval op uw dak en 3) de onbenutte ruimte op het dak.

  De richting van de zonnepanelen en de hellingsgraad van het dak zijn in de meeste gevallen de belangrijkste reden om wel of niet te investeren in zonnepanelen. Een dak met een hellingsgraad tussen de 30 en 60 graden en dat gericht is op het oosten of zuiden, vangt het meeste zon en levert u jaarlijks het meeste geld op.
  Een dak gericht op het westen kan ook winstgevend zijn, maar u verdient uw investering wel minder snel terug. In de onderstaande tabel ziet u in 1 oogopslag of het loont om zonnepanelen te plaatsen.

  Voorbeeld 1: zonnepanelen die naar het zuiden gericht zijn en op een helling liggen van 30 graden, zorgen voor de maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden (100%).

  Voorbeeld 2: zonnepanelen die naar het westen gericht zijn en op een helling liggen van 45 graden, zorgen voor een mindere stroomopbrengst onder ideale omstandigheden (75%).

  Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  Hoeveel uw zonnepanelen opbrengen hangt ook van hoeveel schaduw uw dak dagelijks krijgt door bijvoorbeeld hoge bomen. Veel schaduwval betekent een mindere opbrengst. Door gebruik te maken van micro-omvormers kunt u een deel van de gemiste opbrengst compenseren.

  De onbenutte ruimte op het dak heeft invloed op hoeveel zonnepanelen u kwijt kunt. Uit onze ervaring blijkt dat de meeste daken in Dedemsvaart plek hebben voor minstens 8 zonnepanelen.

  APSolar: uw zonnepaneleninstallateur in Dedemsvaart

  Heeft u hulp nodig met het uitzoeken of zonnepanelen lonen in uw situatie? APSolar is uw zonnepaneleninstallateur in Dedemsvaart.
  We hebben een showroom in Hoogeveen (Drenthe) en Hoogezand (Groningen). Kom vooral een keer langs om al uw vragen te kunnen stellen of voor deskundig advies. Natuurlijk kunt u ons ook eenvoudig bereiken via info@apsolar.nl of 0598-470 050.

  SolarEdge app: realtime inzicht in de prestaties van uw installatie

  Na de vakkundige en snelle montage door onze specialisten kunt u de zonnepaneleninstallatie makkelijk configureren met de app van SolarEdge. Via deze app heeft u realtime inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen en de stroomopbrengst. De app genereert automatisch overzichtelijke grafieken en tabellen aan de hand van de gegevens.

  Kosten zonnepanelen in Dedemsvaart

  Bent u van plan om zonnepanelen te laten plaatsen en wilt u weten wat het gaat kosten? De prijs hangt af van welke en hoeveel zonnepanelen u op uw dak wilt hebben. We bekijken uw stroomverbruik en vertalen de cijfers naar het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft om de stroomkosten per maand eruit te halen. Wilt u minder zonnepanelen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

  U betaalt niet alleen voor de zonnepanelen, maar ook voor bijkomende zaken, zoals bekabeling, omvormers en de installatie. Onze specialisten voorzien u van tevoren van een gerichte prijsopgave. Op die manier komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Bekijk hieronder de gemiddelde kosten voor zonnepanelen:

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Subsidie zonnepanelen Dedemsvaart

  Als u investeert in zonnepanelen, is het ook mogelijk om u direct aan te melden voor aantrekkelijke subsidies. Met deze regelingen verlaagt de overheid de drempel om zonnepanelen te kopen en kunnen woningbezitters voor minder geld hun woning verduurzamen en toekomstbestendig maken.
  Bent u een woningbezitter in Dedemsvaart en wilt u graag weten waar deze subsidies precies voor gelden en wat de voorwaarden zijn? Hieronder vindt u per regeling alle informatie die u nodig heeft om een goede keuze te maken:

  Advies nodig voor uw zonnepanelen?

  Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen, of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact op met de experts van APSolar. Onze adviseur in zonne-energie helpt u graag!

  Veelgestelde vragen

  Waarom zou ik zonnepanelen laten plaatsen op mijn dak in Dedemsvaart?
  De installatie van zonnepanelen is een van de beste manieren om voor een lange periode groene energie op te wekken. Met zonnepanelen op uw dak in Dedemsvaart gebruikt u veel minder grijze energie en bespaart u op jaarbasis honderden euro’s. Na ongeveer 7 jaar heeft u uw investering al terugverdiend en produceert u 100% gratis, groene stroom!
  Is een zonnesysteem in Dedemsvaart rendabel?
  Zonnepanelen zijn in Dedemsvaart, net als overal in Nederland, zeer rendabel. Een zonnesysteem wekt namelijk ook stroom op als de zon achter de wolken verscholen zit of met intervallen schijnt. Daglicht is genoeg om groene stroom te produceren.
  Waar gaat de stroom naartoe die ik niet gebruik?
  De zelf opgewekte stroom waar u geen gebruik van maakt, kunt u salderen dankzij de salderingsregeling. Dit houdt in dat u de stroom aan de energiemaatschappij geeft. De teruglevering wordt op jaarbasis verrekend met uw verbruik uit het elektriciteitsnet.
  Wat is de levensduur van onze A-merk zonnepanelen?
  De levensduur van onze A-merk zonnepanelen ligt rond de 35 jaar. Omdat de gemiddelde terugverdientijd van onze klanten 7 jaar is, profiteren ze 28 jaar van gratis stroom en pakken ze veel winst.
  Zijn zonnepanelen onderhoudsvriendelijk?
  Zonnepanelen hebben gelukkig helemaal niet veel onderhoud nodig. Als er bladeren of andere dingen op de zonnepanelen liggen, worden ze vaak vanzelf weggespoeld door regen. We raden u wel aan om ze ieder halfjaar te controleren op eventuele beschadigingen.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!