De specialisten van APSolar installeren enkel zonnepanelen van bekende A-merken. Alle zonnepanelen zijn uitgebreid getest op functionaliteit en vermogen. Pas na goedkeurig nemen we ze op in ons assortiment, zodat ieder zonnepaneel dat op uw dak wordt geplaatst, aan de hoogste eisen voldoet. Van persoonlijk advies tot installatie, we helpen u graag. Elke opdracht weer doen we ons best om de beste service te bieden.

 • Met zonnepanelen bespaart u tot wel 650,- per jaar op uw energiekosten
 • A-merk zonnepanelen die wel 35 jaar mee kunnen gaan
 • Verbetering van het waarde- en energielabel van uw woning
 • Opwekken van duurzame energie

Kosten zonnepanelen

Denkt u eraan om zonnepanelen te laten plaatsen? Houd altijd rekening met de kosten. De prijs hangt af van welke en hoeveel zonnepanelen u op uw dak wilt hebben. We bekijken uw stroomverbruik en vertalen de cijfers naar hoeveel zonnepanelen u nodig heeft om de stroomkosten per maand eruit te halen. Wilt u minder zonnepanelen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Naast voor de zonnepanelen zelf, betaalt u voor bijkomende zaken, zoals bekabeling, omvormers en installatie. Onze specialisten voorzien u van tevoren van een gerichte prijsopgave. Op die manier komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Alles bij elkaar genomen zijn zonnepanelen aan de prijzige kant. Het fijne is wel dat u met de hoeveelheid zonuren per jaar, de kosten binnen 7 á 8 jaar terugverdiend kunt hebben.

Geld besparen met zonnepanelen in Dedemsvaart

Op 31 december 2020 werd de landelijke subsidie voor zonnepanelen stopgezet. Het is dus niet meer mogelijk om geld terug te krijgen voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Echter, dit is geen reden om geen zonnepanelen te nemen, gezien het aantal zonuren. Vooral in de zomer schijnt de zon steeds meer. Dedemsvaart kende in 2020 maar liefst 1110 zonuren. Bij elkaar bespaarden de bewoners met zonnepanelen op hun dak ruim 2 miljoen euro.

Zonnepanelen zijn dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Hoe meer duurzame energie er wordt opgewekt, hoe minder fossiele brandstoffen we nodig hebben. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met APSolar. We informeren u graag.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Bekende A-merken

We hebben alleen maar de bekendste A-merken in ons assortiment. De zonnepanelen zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Voordat we ze op uw dak installeren, worden ze uitgebreid onderzocht en getest. Pas na de goedkeurig en certificering zijn ze klaar om aangesloten te worden op het stroomnetwerk. Omdat we de beste merken aanbieden, gaan de zonnepanelen tot wel 35 jaar lang mee. En zelfs na tientallen jaren halen ze nog steeds het maximale rendement. We hebben in ons aanbod zonnepanelen van:

 • Suntech
 • JA Solar
 • Longi Solar

Voor meer informatie over de werking van de zonnepanelen of de kosten belt of e-mailt u een van onze adviseurs. Zij informeren u zo duidelijk mogelijk en helpt u met het maken van de juiste keuzes.

Dit vinden onze klanten

Thijs van Schouten

“Een paar weken geleden zijn onze zonnepanelen vakkundig geplaatst door de specialisten van APSolar. Ze doen het uitstekend.”

Henk Huisman

“Ik was bang dat de kosten uit de hand zouden lopen, maar nu ik zie hoeveel ik bespaar op mijn energiekosten ben ik toch wel blij dat ik bij APSolar mijn zonnepanelen heb aangeschaft.”

Ina Hessel

“Ik heb heel goed advies gekregen en uiteindelijk ben ik gegaan voor de Suntech zonnepanelen. De installatie verliep soepel. Binnen de kortste keren bespaarde ik geld en ik help het milieu ook nog. Top werk!”

Contact opnemen met APSolar

Is het kopen van zonnepanelen niet de beste optie voor u? Bij APSolar heeft u ook de mogelijkheid om zonnepanelen te huren. Heeft u meer informatie nodig over de verschillende zonnepanelen of over de kosten? Neem contact op via info@apsolar.nl of bel naar 0598-470 050. Voor een offerte klikt op de onderstaande button.

Onze zonnepanelen