Maak uw woning in Ter Apel gereed voor de toekomst en investeer in duurzame maatregelen, zoals zonnepanelen. Met meer dan 1.000 zonuren per jaar heeft u uw investering er zo uit. Gemiddeld duurt het 7 à 8 jaar om de volledige investering terug te verdienen. Alles wat u daarna bespaart is winst. De zonnepanelen die we aanbieden gaan tot wel 35 jaar mee en halen altijd het maximale rendement. APSolar staat garant voor goedwerkende zonnepanelen. Voordat we ze opnemen in ons aanbod, worden ze getest, goedgekeurd en gecertificeerd. We voeren alle installatiewerkzaamheden zelf uit; er komt geen andere partij aan te pas. Zo verzekeren we u van goede service.

 • Bespaar jaarlijks honderden euro’s
 • Kom in aanmerking voor de subsidie Waardevermeerdering
 • Duurzaam en milieubewust wonen
 • APSolar is betrokken: van advies tot installatie
 • Alle werkzaamheden onder 1 dak
 • Hoger waarde- en energielabel van uw thuis

Kosten zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een meerwaarde voor uw woning, omdat het aantrekkelijk is als u ooit uw woning wilt verkopen. Om het waarde- en energielabel van uw woning te verbeteren, moet u een investering doen. Zonnepanelen zijn betaalbaar, maar de kosten variëren sterk. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type, het merk en natuurlijk het aantal zonnepanelen dat u op uw dak wilt hebben. Door een offerte aan te vragen weet u vooraf precies wat u kwijt bent voor zonnepanelen.

Verdere kosten

Naast de variërende prijzen voor de daadwerkelijke zonnepanelen, moet u ook rekening houden met bijkomende kosten, zoals die van de installatie, omvormers en de nodige bekabeling om de stroom te kunnen begeleiden. Er komt meer bij kijken dan u denkt, maar de professionele medewerkers van APSolar staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien voorzien ze u van persoonlijk advies. We stellen graag een offerte voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent en nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Subsidie zonnepanelen Ter Apel

Bent u woonachting in Ter Apel of omgeving? Als u zonnepanelen laat plaatsen, verduurzaamt u uw woning en stijgt de waarde ervan. Wellicht komt u in aanmerking voor de subsidie Waardevermeerdering. Deze subsidie geldt alleen voor bewoners van huizen die aardbevingsschade hebben. U kunt maximaal € 4.000,- subsidie ontvangen ter compensatie van de gedane investering. We begrijpen het als u vragen heeft. Neem contact op met een van onze adviseurs. Zij leggen duidelijk aan u uit wat de subsidie inhoudt en hoe u hem aanvraagt.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Zonnepanelen van de beste merken

De zonnepanelen in ons aanbod gaan tot wel 35 jaar mee en halen zo lang mogelijk het maximale rendement. Zo wekt u jarenlang veel groene stroom op en heeft u uw investering er zo uit. De rest is winst. We bieden zonnepanelen van de volgende merken aan:

 • Suntech
 • JA Solar
 • Longi Solar

Dit vinden onze klanten

Lisa Post uit Musselkanaal (dichtbij Ter Apel)

“Vakkundige en vriendelijke monteurs, duidelijke communicatie en snel geïnstalleerde zonnepanelen. Top werk!”

Joop Huisman

“Je voelt gewoon dat ze bij APSolar met veel toewijding en passie werken. De adviseur is ontzettend klantvriendelijk en heeft alles duidelijk uitgelegd.”

Rolf van Dijk uit Ter Apel

“De zonnepanelen waren snel geplaatst en ik kan alles volgen via de app op mijn mobiel. De mensen van APSolar hebben echt vakwerk geleverd.”

Advies nodig? Neem contact op

U doet niet iedere dag een investering in zonnepanelen voor op uw dak in Ter Apel. We begrijpen daarom ook heel goed dat u misschien hulp nodig heeft. Onze professionele medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Voor persoonlijk advies kunt u bellen naar 0598-470 050. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@apsolar.nl. Heeft u zich al georiënteerd? Vraag direct een offerte aan.

Onze zonnepanelen