De warmtepompboiler is een energiezuinig product, die zorgt voor warm tapwater. Dit warme tapwater is op een duurzame manier op temperatuur gebracht. De ingebouwde warmtepomp haalt de warmte uit de buiten- dan wel binnenlucht. Deze warmte wordt gebruikt voor het opwarmen van warm tapwater.

Milieuvriendelijke warmtepompboiler

Besparingen tot 80% op de energierekening voor warm water is mogelijk, dankzij de prestaties van de warmtepomp en de voordelen van groene energie. Dankzij de energiezuinige werking komt de warmtepompboiler in aanmerking voor ISDE-subsidie, bij renovatie toepassingen, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Optimaal rendement

Om een optimaal rendement te gar anderen, heeft de Atag Energion warmtepompboiler lucht nodig om er energie uit te halen. Dankzij de verschillende accessoires kunt u binnen- en zelfs buitenlucht gebruiken. Bovendien heeft Atag Energion een aansluitkit met luchtkanalen ontwikkeld met verschillende accessoires om zo de verbinding tussen de warmtepomp en de buitenlucht luchtdicht te maken. Dat is goed nieuws voor nieuwbouwwoningen en vooral passiefwoningen of lage energiewoningen, waar luchtdichtheid belangrijk is en waar de behoefte aan sanitair warm water vaak groter is dan de behoefte aan verwarming.

Zorgeloos

Bij de ontwikkeling van de Atag Energion warmtepompboilers is extra aandacht besteed aan de vorm en de kwaliteit van het materiaal en de onderdelen. Het gewicht van alle versies is laag en alle onderdelen zijn makkelijk te bereiken. Daardoor laten deze boilers zich verrassend eenvoudig installeren en onderhouden.De warmwaterproductie is ook steeds verzekerd dankzij een elektrische weerstand.

Warmtepompboiler


Atag Energion Warmtepompboiler

  • Milieuvriendelijk
  • Optimaal rendement
  • Eenvoudig te installeren
  • Weinig tot geen onderhoud nodig

Advies nodig voor uw warmtepompboiler?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van warmtepompboilers, of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact op met de experts van APSolar. Onze adviseur in zonne-energie helpt u graag!