Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) – Zonneboiler

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een forse subsidie krijgen voor de aanschaf van zonneboilers. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Wanneer kunt u de ISDE aanvragen?

Aanvragen kan vanaf 2 januari 2017 tot en met 31 december 2019. RVO.nl behandelt de aanvragen op volgorde van binnenkomst. Van de oorspronkelijke 70 miljoen is slechts 22,2 miljoen toegezegd. De ISDE in 2017 is zeer aantrekkelijk, subsidies tot wel 2300 euro op uw zonneboiler van APSolar. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie dient u een zonneboiler aan te schaffen die op de apparatenlijst van de RVO.

De voorwaarden voor ISDE 2017 zijn per 1 juli gewijzigd ten opzichte van de eerste zes maanden van 2017. Meer informatie vindt u op RVO.nl.

U komt als particulier in aanmerking voor de Investeringssubsidie duurzame energie als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Binnen 6 maanden na installatie van het apparaat heeft u een subsidieaanvraag ingediend.
  • Het apparaat is bij de aanvraag van de subsidie al  betaald, geïnstalleerd en in gebruik genomen.
  • Het apparaat is in Nederland geïnstalleerd.
  • Uw subsidieaanvraag wordt afgehandeld onder de voorwaarden die gelden op het moment dat u uw subsidieaanvraag indient.
  • U mag het apparaat niet binnen een jaar na de datum van de beslissing verwijderen.

Heeft u interesse voor een zonneboiler of wilt u zich kundig laten informeren neem dan nu contact op met ons kantoor bij u in de buurt. Of bel ons via 0598-470050.