Zonnepanelen in Kollum

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar – Uw partner in Noord-Nederland voor duurzame energie in Kollum

  Bij APSolar hebben we een passie voor kwaliteit en duurzaamheid in zonne-energie. We bieden onze diensten en expertise aan aan de inwoners en bedrijven van Kollum en daarbuiten in heel Noord-Nederland. Onze gespecialiseerde teams zijn klaar om u te voorzien van de beste zonne-energieoplossingen, geïnstalleerd met echt vakmanschap. APSolar is uw toegewijde partner richting een groenere, financieel voordelige toekomst!

  Kosteneffectieve zonnepanelen

  Bij APSolar kunt u altijd rekenen op duurzame zonnepanelen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Ze garanderen een efficiënte energieopbrengst en gunstige terugverdientijd.

  We helpen u van a tot z(onnepaneel)

  We staan u bij vanaf het eerste gesprek tot aan de installatie van uw zonnepanelen. Heeft u vragen of wenst u advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Significante milieu- en geldbesparing!

  Bij APSolar gaan we voor een groenere planeet. Denkt u aan zonnepanelen in Kollum? Dan levert u niet alleen een bijdrage aan een schonere omgeving, maar bespaart u ook veel geld.

  Koppel krijgt advies in zonnepanelen van AP Solar

  Waarom nu zonnepanelen in Kollum door APSolar?

  • Het stelt u in staat om zelfvoorzienender te worden

   Door zonnepanelen op uw dak in Kollum te laten plaatsen, wekt u iedere dag duurzame zonne-energie op. Hierdoor vermindert u uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en grijze stroom.

  • U verkleint uw ecologische voetafdruk aanzienlijk

   Als u genoeg zonnepanelen kunt laten plaatsen om alle elektrische apparaten te laten werken op zonne-energie, vermindert u indirect uw CO2-uitstoot en draagt u actief bij aan een schoner milieu.

  • U bespaart decennialang veel op uw energiekosten

   Het laten plaatsen van zonnepanelen is een investering: na gemiddeld 7 jaar verdient u dit terug en geniet u met deze set zonnepanelen tot wel 30 jaar van gratis groene stroom.

  • Ze blijven rendabel ondanks regulatieve wijzigingen

   Regels, wetgeving en tarieven veranderen continu, maar gelukkig trekt de zon zich daar niks van aan. Met zonnepanelen op uw dak in Kollum zijn uw financiële voordelen op de lange termijn bijna gegarandeerd. Door uw zelf opgewekte energie zoveel mogelijk zelf te verbruiken, ontziet u het overbelaste elektriciteitsnet ook. Wekken de zonnepanelen structuur te veel op? Dan kan het opslaan van deze stroom in de vorm van een thuisbatterij een rendabele optie voor u zijn.

  Vraag uw prijs op maat aan

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Ons aanbod duurzame zonnepanelen

  APSolar is dé partner in Noord-Nederland waar u verzekerd bent van de installatie van A-merk zonnepanelen met de hoogste kwaliteit, rendabiliteit en duurzaamheid. Uw eenmalige investering is hiermee dus iets waar u tot wel 35 jaar veel geld mee kunt besparen. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op via info@apsolar.nl of bel ons op 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Kosten zonnepanelen Kollum

  De totale prijs van zonnepanelen in Kollum hangt af van meerdere factoren, zoals het benodigde aantal zonnepanelen, het gekozen merk en het model. Daarbij komen ook aanvullende kosten kijken, zoals die voor omvormers, bekabeling en de installatie zelf. Onze experts kunnen op basis van uw energiebehoeften een gedetailleerde kostenindicatie opstellen. Bovendien voorzien we u van een overzicht van de verwachte besparingen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (0% BTW)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,-

  Neem contact op met APSolar

  Heeft u vragen over het plaatsen van zonnepanelen in Kollum? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0598-470050 of via ons e-mailadres: info@apsolar.nl.

  Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de knop hieronder. Laten we samen werken aan een groenere toekomst met APSolar zonnepanelen in Kollum!

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!