Wilt u de waarde van uw woning of bedrijfspand verhogen en uw levensstijl verduurzamen? Investeer dan in zonnepanelen in Wolvega! We verkopen bij APSolar uitsluitend A-merk zonnepanelen die nauwkeurig getest zijn op het gebied van vermogen, duurzaamheid en functionaliteit.

De installateurs van APSolar monteren uw nieuwe zonnepanelen zorgvuldig op uw dak en voorzien u ook van persoonlijk advies. We staan voor u klaar en bieden u totaalservice op maat!

 • Jaarlijkse energiebesparing tot wel € 650,-
 • Verhoging van de waarde van uw pand
 • Verbetering van het energielabel
 • Voor particulieren én zakelijke gebruikers
 • Verschillende subsidieopties
 • Met de SolarEdge app inzicht in uw opbrengst

Waarom investeren in zonnepanelen?

U doet natuurlijk niet elk dag een investering in zonnepanelen, maar met het opwekken van groene energie helpt u Nederland een stukje milieuvriendelijker te maken. Al meer dan 1.400 huizenbezitters gingen u al voor en hebben optimaal geïnvesteerd in zonnepanelen in Wolvega. Draag ook uw steentje bij aan het milieu en bespaar tegelijkertijd elk jaar honderden euro’s.

Investering zonnepanelen terugverdienen

Onze klanten halen hun gemaakte kosten er gemiddeld binnen 7 jaar al uit. Na die tijd heeft u de zonnepanelen volledig afbetaald en geniet u dagelijks van gratis groene stroom. Onze zonnepanelen zijn ontzettend duurzaam, verliezen weinig in vermogen en gaan tot wel 35 jaar mee. Dat is dus 28 jaar gratis groene stroom. Dat maakt zonnepanelen een echte investering voor de toekomst.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Kosten zonnepanelen in Wolvega

Bij de aanschaf van zonnepanelen in Wolvega komt een aantal dingen kijken. Zo heeft u ook omvormers en bekabeling nodig om de opgewekte energie om te zetten in bruikbare stroom en naar de aansluiting te begeleiden. Daarnaast betaalt u de kosten voor de deskundige installatie.

Het totale kostenplaatje is afhankelijk van een aantal factoren:

 • Het aantal zonnepanelen dat u wilt laten monteren
 • het type zonnepaneel
 • De hoeveelheid bekabeling en omvormers
 • De grootte van de complete installatie

Omdat iedere leverings- en installatieklus maatwerk is, kunnen we u niet direct een duidelijke prijs geven. Aan de hand van uw informatie stellen we een persoonlijke kostenindicatie op. Vraag hiervoor een offerte aan. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs door te bellen naar 0598-470 050.

Subsidie zonnepanelen

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft meerdere subsidies in het leven geroepen om de investering in zonnepanelen voor veel woningbezitters laagdrempeliger te maken en daarmee te stimuleren.

Zowel bedrijven als particulieren komen in aanmerking voor de regelingen van de RVO. Bekijk wat de regelingen inhouden, wat u ermee kunt doen en hoeveel subsidie u kunt ontvangen:

A-merk zonnepanelen bij APSolar

Wilt u als particulier of bedrijf zonnepanelen in Wolvega laten installeren? U kunt met grote en kleine leverings- en installatieklussen bij APSolar terecht. Bij ons kiest u uitsluitend uit A-merk zonnepanelen.

De zonnepanelen in ons aanbod beschikken over de nieuwste technologieën voor extra vermogen en het hoogste rendement. Ze gaan tot wel 35 jaar mee en zijn uitvoerig getest op o.a. functionaliteit en efficiëntie. Zo garanderen we bij APSolar duurzame zonnepanelen van de beste kwaliteit.

Onze zonnepanelen

Reviews van onze tevreden klanten uit Wolvega en omgeving

Roderik Krekel uit Wolvega:

“Vriendelijke mensen, een goede offerte en een snelle levering. De zonnepanelen waren ook nog eens eerder geplaatst en gemonteerd dan verwacht. De monteurs hebben oog voor detail en gaan zorgvuldig te werk. Het zijn harde werkers die graag meedenken. Ik zou APSolar zeker aanraden!”]

Aernout uit Oldeholtpade (nabij Wolvega):

“Goede prijs-kwaliteitverhouding. Montage is perfect en alles in huis is netjes weggewerkt. Het had niet beter gekund!”

Renny Timmerman uit Wolvega:

“Uitstekend en professioneel advies door goede vakmensen met hart voor de klant. De zonnepanelen werken hartstikke goed en wekken op zonnige dagen veel groene energie op. APSolar is een echte aanrader!”

Neem contact op met APSolar

Mocht u nog vragen hebben over het investeren in zonnepanelen in Wolvega, twijfel dan geen moment en neem contact op met een van onze adviseurs. We zijn bereikbaar via 0598-470 050 of info@apsolar.nl.

Heeft u zich al georiënteerd en wilt u een gerichte prijsindicatie ontvangen? Vraag dan direct een offerte aan.