Zonnepanelen in Westerkwartier

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar: de installateur van duurzame zonnepanelen in Noord-Nederland

  Overweegt u zelf te investeren in zonnepanelen voor op uw dak in de gemeente Westerkwartier? Of begint uw postcode met de volgende 4 cijfers: 9833, 9884, 9886, 9891, 9892 of 9893 én komt u in aanmerking voor een subsidie tot €10.000 van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) voor verduurzaming? APSolar is uw specialist voor levering en installatie van duurzame zonnepanelen; niet alleen in de gemeente Westerkwartier, maar ook in de rest van Noord-Nederland. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Wij helpen u graag!

  Ik heb recht op de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen. Wat zijn mijn opties?

  U heeft de vrijheid om te bepalen hoe u uw subsidiebudget wilt inzetten in de gemeente Westerkwartier. Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) biedt diverse opties voor de vergoeding. Naast zonnepanelen kunt u overwegen het geld te besteden aan HR++ glas, een warmtepomp, schilderwerk, of zelfs een geheel nieuwe badkamer. De keuze is aan u, met diverse mogelijkheden in uw handen.

  Krijg antwoord op al uw vragen in onze showroom

  Op deze pagina laten we u graag weten hoe APSolar u kan helpen als u besluit om te investeren in zonnepanelen voor op uw dak in de gemeente Westerkwartier. Neem na het lezen van deze informatie rustig de tijd om te overwegen op welke manier u uw subsidie van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) wilt benutten. Voor persoonlijk advies over de optimale keuze voor zonnepanelen nodigen we u uit in onze showroom aan de Meint Veningastraat 87 in Hoogezand, waar een van onze adviseurs klaar staat om met u in gesprek te gaan.

  Zonnesystemen onder € 10.000,-

  We bieden A-merk zonnepanelen tegen betaalbare tarieven. Ons team installeert deze  doorgaans binnen één dag op uw dak. Bij ons is een systeem onder de € 10.000 zeker haalbaar.

  100% ontzorging: van a tot zonnepaneel

  We begeleiden u door het hele proces, van begin tot eind. Indien u behoefte heeft aan persoonlijk advies dat is afgestemd op uw specifieke situatie, neem dan gerust contact met ons op.

  Verduurzaam én verbeter uw woning

  Al jaren zetten we ons in voor een groenere wereld en verduurzamen we woningen in heel Friesland, Drenthe en Groningen. APSolar is ook dé installateur in Westerkwartier!

  Waarom zonnepanelen in Westerkwartier door APSolar?

  • U werkt aan een huishouden gericht op de toekomst

   Met de installatie van zonnepanelen in de gemeente Westerkwartier kunt u zelf groene energie opwekken. Dit biedt u de kans om onafhankelijk te worden van energiemaatschappijen, vooral als u ook thuisbatterijen installeert. En ondanks de afbouw van de salderingsregeling blijven zonnepanelen aantrekkelijk.

  • U investeert uw subsidie op een duurzame manier

   Dankzij de subsidie voor Verduurzaming en Verbetering Groningen kunt u kosteloos investeren in de toekomst van uw woning in Westerkwartier. Dit biedt verschillende opties om uw huis energiezuiniger te maken, zoals de installatie van duurzame zonnepanelen. We zijn beschikbaar om u te assisteren bij het aanvragen van deze subsidie. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op via 0598-470050.

  • U realiseert tot wel 35 jaar flinke energiebesparingen

   Zonnepanelen bieden niet alleen op korte termijn voordelen, maar ook op de lange termijn. Een geïnstalleerde set zonnepanelen van APSolar heeft namelijk een levensduur tot wel 35 jaar. Hierdoor kunt u met een enkele investering gedurende tientallen jaren aanzienlijk besparen op uw energiekosten.

  Vraag uw prijs op maat aan

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Ons aanbod duurzame zonnepanelen

  We waarborgen de hoogste kwaliteit door uitsluitend zonnepanelen van gerenommeerde merken aan te bieden. Hierdoor kunt u bij ons vertrouwen op een uitstekende aankoop waarvan u jarenlang zult profiteren.

  Als u vragen heeft of de zonnepanelen wilt vergelijken, staan onze adviseurs klaar om u te ondersteunen. Zij voorzien u van alle benodigde informatie en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op via info@apsolar.nl of telefonisch via 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Kosten zonnepanelen Westerkwartier

  De investeringskosten voor zonnepanelen op uw dak in de gemeente Westerkwartier worden beïnvloed door diverse factoren, zoals het benodigde aantal zonnepanelen en het merk en model dat u kiest. Onze ervaren zonne-experts kunnen het optimale aantal zonnepanelen voor u berekenen op basis van uw energieverbruik. Het is ook belangrijk om rekening te houden met bijkomende kosten, zoals omvormers, bekabeling en installatie. We verstrekken altijd vooraf een kostenraming, inclusief een overzicht van de verwachte besparingen, zodat u volledig op de hoogte bent van wat u kunt verwachten.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (0% BTW)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,-

  Neem contact op met APSolar

  Heeft u vragen over de installatie van zonnepanelen op uw dak in de gemeente Westerkwartier? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 0598-470050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.

  Als u snel een nauwkeurige kostenindicatie wilt ontvangen, gebruik dan de onderstaande knop om naar de pagina te gaan waar u geheel vrijblijvend een offerte op maat kunt aanvragen.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!