Zonnepanelen in AA en Hunze

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar plaatst zonnepanelen in heel Noord-Nederland!

  Denkt u eraan om met uw eigen geld te investeren in zonnepanelen voor op uw dak in de gemeente Aa en Hunze? Of staat uw woning in het postcodegebied 9656 en heeft u dankzij de waardedalingsregeling van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) recht op een subsidie tot € 10.000,- om uw woning te verduurzamen én te verbeteren? Bij APSolar helpen we iedereen die op zoek is naar een ervaren zonnespecialist voor zonnepanelen in Aa en Hunze en de rest van Noord-Nederland. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

  Is de plaatsing van zonnepanelen een goede besteding van mijn subsidiegeld?

  Of zonnepanelen voor op uw dak in Aa en Hunze een goede besteding zijn van uw subsidiegeld, is uiteindelijk uw eigen keuze. Met uw vergoeding van het IMG kunt u namelijk veel dingen doen. Denk naast het installeren van zonnepanelen bijvoorbeeld aan de upgrade naar HR++ glas of de aanschaf van een warmtepomp. Verder behoren een opfrisbeurt met schilderwerk of een volledig nieuwe badkamer tot de opties.

  Kom langs in Hoogezand voor persoonlijk advies en antwoorden op al uw vragen!

  Op deze pagina vindt u informatie over waarom een installatie van zonnepanelen in de gemeente Aa en Hunze een goede besteding van uw vergoeding kan zijn en wat APSolar voor u kan betekenen op dit gebied. Hierna kunt u in alle rust nadenken over hoe u uw geld van het IMG wilt besteden. Persoonlijk advies nodig over of zonnepanelen voor u de beste optie zijn? Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Meint Veningastraat 87 in Hoogezand voor een gesprek met een van onze adviseurs.

  Compleet zonnesysteem onder € 10.000,-

  We bieden u A-merk zonnepanelen tegen goede prijzen en installeren deze meestal binnen 1 dag vakkundig op uw dak. Bij APSolar kunt u een compleet zonnesysteem voor onder € 10.000,- laten installeren, afhankelijk van uw keuzes.

  100% ontzorging: van a tot zonnepaneel

  Ons team begeleidt u gedurende het hele proces: van het eerste gesprek tot aan de installatie. Persoonlijk advies ontvangen op basis van uw situatie? Aarzel dan geen moment en neem contact met ons op.

  Verduurzaam én verbeter uw woning

  Het bevorderen van een groenere wereld en het verbeteren van woningen in onder andere Friesland, Drenthe en Groningen zijn al jarenlang onze drijfveren. Overweeg de aanschaf van zonnepanelen in Aa en Hunze!

  Waarom zonnepanelen in Aa en Hunze door APSolar?

  • U werkt toe naar een zelfvoorzienend huishouden

   Zonnepanelen op uw dak in Aa en Hunze stelt u in staat om uw eigen duurzame energie op te wekken. Dit kan in combinatie met de installatie van thuisbatterijen onafhankelijkheid van energiemaatschappijen betekenen. En hoewel de salderingsregeling wordt afgebouwd, blijft zelfopwekking een aantrekkelijke optie.

  • U besteedt uw subsidie hiermee op een duurzame manier

   Met de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen kunt u gratis investeren in de toekomst van uw huis in Aa en Hunze. Het geld biedt ruime mogelijkheden om uw huis onder andere energie-efficiënter te maken, bijvoorbeeld met duurzame zonnepanelen. We helpen u graag met de aanvraag voor de subsidie. U bent van harte welkom bij ons in de showroom of bel ons op 0598-470050 voor meer informatie.

  • U bespaart tot wel 35 jaar aanzienlijk op uw energierekening

   Met de keuze voor zonnepanelen als onderdeel van de verduurzaming van uw woning in Aa en Hunze, plukt u niet alleen op korte termijn de voordelen, maar ook op de lange termijn. De zonnepanelen die we plaatsen gaan namelijk tot wel 35 jaar mee, waardoor u met slechts één investering in een set zonnepanelen decennialang aanzienlijk bespaart op uw energierekening.

  Vraag uw prijs op maat aan

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Ons aanbod duurzame zonnepanelen

  We garanderen de hoogste kwaliteit door alleen zonnepanelen van bekende merken aan te bieden. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u een uitstekende aankoop doet waar u jarenlang van zult profiteren.

  Als u vragen heeft of verschillende zonnepanelen wilt vergelijken, staan onze adviseurs klaar om u te assisteren. Zij zullen u voorzien van alle benodigde informatie en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op via info@apsolar.nl of bel ons op 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Kosten zonnepanelen Aa en Hunze

  De totale kosten van uw investering in zonnepanelen voor op uw dak in Aa en Hunze worden bepaald door verschillende factoren. De prijs wordt beïnvloed door het aantal benodigde zonnepanelen, evenals het merk en model. Onze ervaren zonne-experts kunnen het vereiste aantal zonnepanelen berekenen op basis van uw energieverbruik. Houd ook rekening met bijkomende kosten, zoals omvormers, bekabeling en installatiekosten.

  We zullen u altijd vooraf een schatting van de kosten geven. Belangrijk om te vermelden is dat we ook direct een overzicht geven van de verwachte besparingen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (0% BTW)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,-

  Neem contact op met APSolar

  Heeft u een vraag voor ons over het laten installeren van zonnepanelen op uw dak in Aa en Hunze? Bel ons op 0598-470050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.

  Zo snel mogelijk een gerichte kostenindicatie ontvangen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande button.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!