Op zoek naar een expert voor zonnepanelen in Beilen? APSolar biedt u het complete plaatje: van advies tot en met de installatie. In ons ruime assortiment zonnepanelen vindt u uitsluitend A-merken. Onze panelen zijn stuk voor stuk uitvoerig getest en goedgekeurd. U kiest in Beilen voor een zonnepaneel van APSolar, omdat:

 • U zo flink bespaart op uw energiekosten (tot wel € 650,- per jaar)
 • De zonnepanelen maar liefst 35 jaar mee gaan
 • Uw woning meer waard wordt
 • U zo duurzame energie opwekt – goed voor het milieu!

Prijs van zonnepanelen in Beilen

De prijs van het laten plaatsen van zonnepanelen in Beilen hangt af van het soort panelen en het aantal. De geschikte hoeveelheid zonnepanelen hangt samen met uw stroomverbruik. Naast de prijs van de panelen zelf, moet u ook rekening houden met enkele bijkomende kosten voor onder andere de bekabeling, omvormer en installatie. Onze specialisten helpen u uiteraard met het berekenen van de totale kosten en, niet te vergeten, het bedrag dat u op termijn gaat besparen.

Subsidie aanvragen in Beilen

In de provincie Drenthe, dus ook in Beilen, kunt u wat betreft het opwekken van zonne-energie een subsidie aanvragen. Deze zogenaamde zonnelening biedt u een aanzienlijk rentevoordeel. De gemeente Drenthe geeft u hiermee een steuntje in de rug wat betreft het opwekken van duurzame energie. De lening bedraagt maximaal € 7500,-. U komt hiervoor in aanmerking wanneer u eigenaar bent van een woning in Beilen en wilt overstappen naar zonnepanelen.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Zonnepanelen van A-merken

APSolar voert uitsluitend zonnepanelen van gerenommeerde A-merken. In ons assortiment vindt u:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Onze adviseurs vertellen u graag alles over de verschillende soorten zonnepanelen en geven u advies over het zonnepaneel dat het meest geschikt voor u is. Neem contact op via 0598-470050 of mail naar info@apsolar.nl.

Onze tevreden klanten in Beilen

Familie Hofman

‘’Alleen maar positieve woorden over APSolar. De adviseur heeft ons perfect geholpen en ook de installateurs waren echte vakmensen. De panelen doen wat ze moeten doen, dus we zijn er zeer tevreden mee!’’

Sebastiaan

‘’De laatste tijd ben ik meer bezig met duurzaam leven en zonnepanelen sluiten daar natuurlijk perfect op aan. De buren hadden al zonnepanelen via APSolar, dus na hun goede verhalen heb ik ook contact met ze opgenomen. Nog geen moment spijt van gehad!’’

Jeroen van Zanten

‘’Het gehele proces liep op rolletjes. Het adviesgesprek was duidelijk en leerzaam. Nu de zonnepanelen eenmaal op het dak zitten is het ook leuk en interessant om alle waardes in de gaten te houden.’’

Neem contact op

Voor meer informatie en advies omtrent zonnepanelen neemt u contact op met de experts van APSolar door gebruik te maken van onderstaande knoppen.

Niels NielandAdviseur Friesland en Overijssel

Assortiment zonnepanelen