Zonnepanelen in Beilen

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  Profiteer van APSolar

  Uw deskundige partner in de beste zonnesystemen!

  Betaalbaar

  Wij leveren voor betaalbare prijzen zonnestroom systemen en onderdelen.

  Begeleiding

  Wij begeleiden u tijdens het proces; van advies op maat tot aan de daadwerkelijke levering van zonnestroom.

  Duurzaam

  Samen werken wij aan een duurzame toekomst én u bespaart flink op de kosten.

  De beste zonnepanelen en totaalservice

  Op zoek naar een expert voor zonnepanelen in Beilen? APSolar biedt u het complete plaatje: van advies tot en met de installatie. In ons ruime assortiment zonnepanelen vindt u uitsluitend A-merken. Ze zijn stuk voor stuk uitvoerig getest en goedgekeurd.

  Voor professioneel advies op vrijblijvende basis en bij vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wilt u direct van ons een concurrerende kostenindicatie ontvangen? Vraag dan via de onderstaande button een offerte aan!

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  Waarom nu investeren in zonnepanelen?

  • Veel zonuren dit jaar

   Nu is het moment om zonnepanelen op uw dak in Beilen te plaatsen, omdat de provincie Drenthe ieder jaar meer dan 1.500 zonuren krijgt. Met onze A-merk zonnepanelen behaalt u de maximale stroomopbrengst.

  • U bespaart op de energiekosten

   Zowel in de winter als in de zomer schijnt de zon vaak. Gebruik al dit licht voor de opwekking van duurzame energie en bespaar per jaar tot wel € 650,- op de energiekosten. Vraag een offerte aan en bekijk hoeveel u zelf kunt besparen..

  • U bouwt mee aan een milieubewuste toekomst

   Voor de toekomstige generaties is het heel belangrijk dat we nu met z’n allen bouwen aan een milieubewuste toekomst. Twijfel dus niet langer en schakel APSolar in om te investeren in zonnepanelen.

  • U betaalt geen btw

   Als u zonnepanelen op uw woning of een bijgebouw laat plaatsen, betaalt u geen btw. De btw is vanaf 1 januari 2023 namelijk 0%. Zo wordt uw terugverdientijd een stuk minder lang en bent u veel goedkoper uit.

  Vraag uw prijs op maat aan

  De voordelen van APSolar

  U kiest in Beilen voor de zonnepanelen van APSolar, omdat:

  • U zo flink bespaart op uw energiekosten (tot wel € 650,- per jaar)
  • Ze maar liefst 35 jaar meegaan
  • Uw woning meer waard wordt
  • U zo duurzame energie opwekt
  • realtime inzicht heeft in de stroomopbrengst

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Alleen A-merk zonnepanelen voor op uw dak in Beilen

  Bij APSolar leveren we alleen zonnepanelen van A-merken. Deze bekende zonnepanelen zijn ontwikkeld met de nieuwste technieken om 35 jaar lang het maximale rendement te halen. Bovendien zijn ze uitvoerig getest, goedgekeurd en gecertificeerd. Zo garanderen we dat ze tientallen jaren veel groene stroom opwekken.

  Onze tevreden klanten in Beilen

  Miranda Slager uit Stadskanaal

  “Uitgebreide offerte, snelle service en levering, snelle plaatsing. Ik ben dik tevreden over de aanpak van APSolar.”

  Jeroen Hofman

  “Vandaag hebben de installateurs de zonnepanelen aangesloten. Snelle service, de verkopers weten waar ze het over hebben en ze leveren goede kwaliteit.”

  Marcel Vink uit Onstwedde (nabij Stadskanaal)

  “Ik kan de opwekking van de groene stroom volgen op mijn mobiel. De investering was het meer dan waard en ik ben ook nog milieubewust bezig.”

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Heeft u er interesse in te investeren in zonnepanelen? Of er zonnepanelen op uw dak in Beilen kunnen worden geplaatst en of ze veel duurzame energie opwekken, hangt af van een drietal factoren.

  De richting van de zonnepanelen is ontzettend belangrijk. In combinatie met de hellingsgraad van het dak bepaalt dit of het loont om een investering te doen in zonnepanelen. Als u de zonnepanelen op uw dak met een hellingsgraad tussen de 30 en 60 graden kunt richten op het oosten of zuiden, dan is dat ideaal voor de toekomstige stroomopbrengst.

  Voorbeeld 1: zonnepanelen die richting het zuiden zijn geplaatst en op een helling van 30 graden liggen, realiseren onder ideale omstandigheden de maximale stroomopbrengst (100%).

  Voorbeeld 2: zonnepanelen die richting het zuidoosten zijn geplaatst en op een helling van 45 graden liggen, leveren onder ideale omstandigheden iets minder stroom dan mogelijk (90%).

  Is de helling van het dak gericht op het westen, dan vangt een deel van de zonnepanelen minder zon. Maar ook dan kunnen ze nog lucratief zijn. Met behulp van micro-omvormers realiseert u de hele dag de maximale opbrengst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bespreek uw situatie en wensen met een van onze adviseurs. Neem snel contact op.

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  Hoeveel schaduw er dagelijks op de zonnepanelen valt, heeft invloed op de maximale stroomopbrengst. Als uw woning of bedrijfspand omringd is door hoge bomen, dan kan het zijn dat u op jaarbasis aanzienlijk minder stroom opwekt. Ook nu kunt u micro-omvormers toepassen om het verlies te minimaliseren. We geven u hier graag advies over!

  Heeft u veel ruimte op het dak? Investeer dan in zonnepanelen en vul de lege plekken. Heeft u een kleiner dak en minder vrije ruimte, dan is het nog steeds mogelijk om een aantal zonnepanelen te laten plaatsen. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

  APSolar: uw vertrouwde installateur in Beilen

  Heeft u hulp nodig met het berekenen van het aantal zonnepanelen of wilt u graag meer informatie? Als uw vertrouwde zonnepaneleninstallateur in Beilen is APSolar u graag van dienst.

  Kom langs in onze showroom in Hoogezand om onze zonnesystemen te bekijken en direct al uw vragen te stellen. We bieden u altijd totaalservice, van a tot z.

  SolarEdge App

  Na de montage heeft u realtime inzicht met de SolarEdge app. Hiermee volgt u de prestaties van de zonnepanelen waar u zich ook bevindt. De app genereert grafieken op basis van het energieverbruik en de systeemproductie, zodat u deze gegevens eenvoudig kunt analyseren en vergelijken. Zo weet u altijd of uw installatie aan de verwachtingen voldoet.

  Kosten zonnepanelen

  De prijs van het laten plaatsen van zonnepanelen in Beilen hangt af van het soort panelen en het aantal. De geschikte hoeveelheid zonnepanelen hangt samen met uw stroomverbruik. Naast de prijs van de zonnepanelen zelf, moet u ook rekening houden met enkele bijkomende kosten voor onder andere de bekabeling, omvormers en de installatie. Onze specialisten helpen u uiteraard met het berekenen van de totale kosten en, niet te vergeten, het bedrag dat u op termijn gaat besparen.

  Wilt u exact weten hoeveel de investering in zonnepanelen u zal kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en onze experts stellen vervolgens voor u een gerichte prijsindicatie op.

  In de offerte vindt u meer dan alleen de kosten. We zetten er ook in wat de verwachte besparing zal zijn op basis van uw gegevens. Tevens voorzien we u van advies welke zonnepanelen passen bij uw woning in Beilen. Bekijk in de tabel hieronder de gemiddelde kosten en jaaropbrengst per aantal zonnepanelen.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Subsidie zonnepanelen Beilen

  In de provincie Drenthe, dus ook in Beilen, komt u wat betreft het opwekken van zonne-energie wellicht in aanmerking voor een aantrekkelijke subsidie. Er zijn verschillende regelingen. Bekijk de onderstaande pagina’s voor meer informatie:

  Advies nodig voor uw zonnepanelen?

  Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen, of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact op met de experts van APSolar. Onze adviseur in zonne-energie helpt u graag!

  Veelgestelde vragen

  Waarom zou ik nu kiezen voor de installatie van zonnepanelen op mijn dak?
  Zonnepanelen op uw dak laten installeren is op elk moment een goede keuze. Hier is waarom: u bespaart jaarlijks honderden euro’s op uw energiekosten, u verbruikt veel minder milieuvervuilend aardgas, u leeft een stuk milieuvriendelijker en u produceert gratis, groene stroom.
  Wekken zonnepanelen in Beilen voldoende stroom op?
  De zon schijnt veel in Beilen, wat betekent dat u met een stel zonnepanelen op uw dak veel licht opvangt en omzet in bruikbare stroom. Ook als het bewolkt is, werkt het systeem. U houdt de prestaties en opbrengst eenvoudig bij met de SolarEdge app.
  Kan ik de ongebruikte stroom die ik zelf heb opgewekt terugleveren?
  Ongebruikte stroom kunt u dankzij de salderingsregeling terugleveren aan het energienet.
  Wat is de gemiddelde levensduur van een zonnesysteem?
  De gecertificeerde A-merk zonnepanelen die we bij APSolar leveren en installeren, gaan tot wel 35 jaar mee.
  Bij welk installatiebedrijf ben ik verzekerd van een goede plaatsing en de beste zonnepanelen?
  Bij APSolar installeren we alleen gecertificeerde zonnepanelen van de hoogte kwaliteit op uw dak.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!