Op zoek naar een expert voor zonnepanelen in Beilen? APSolar biedt u het complete plaatje: van advies tot en met de installatie. In ons ruime assortiment zonnepanelen vindt u uitsluitend A-merken. Ze zijn stuk voor stuk uitvoerig getest en goedgekeurd.

Voor professioneel advies op vrijblijvende basis en bij vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wilt u direct van ons een concurrerende kostenindicatie ontvangen? Vraag dan via de onderstaande button een offerte aan!

Vraag offerte aan Bel 0598-470 050

U kiest in Beilen voor de zonnepanelen van APSolar, omdat:

  • U zo flink bespaart op uw energiekosten (tot wel € 650,- per jaar)
  • Ze maar liefst 35 jaar meegaan
  • Uw woning meer waard wordt
  • U zo duurzame energie opwekt
  • U realtime inzicht heeft in de stroomopbrengst

Waarom nu investeren in zonnepanelen?

Veel zonuren dit jaar

Nu is het moment om zonnepanelen op uw dak in Beilen te plaatsen, omdat de provincie Drenthe ieder jaar meer dan 1.500 zonuren krijgt. Met onze A-merk zonnepanelen behaalt u de maximale stroomopbrengst.

U bespaart op de energiekosten

Zowel in de winter als in de zomer schijnt de zon vaak. Gebruik al dit licht voor de opwekking van duurzame energie en bespaar per jaar tot wel € 650,- op de energiekosten. Vraag een offerte aan en bekijk hoeveel u zelf kunt besparen.

U bouwt mee aan een milieubewuste toekomst

Voor de toekomstige generaties is het heel belangrijk dat we nu met z’n allen bouwen aan een milieubewuste toekomst. Twijfel dus niet langer en schakel APSolar in om te investeren in zonnepanelen.

Btw-teruggave op uw investering

Wanneer u bent overgestapt op duurzame energie, kunt u een deel (21%) van uw investering in zonnepanelen terugvragen via de Belastingdienst. Zo wordt uw terugverdientijd minder lang en bent u goedkoper uit.

  • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
  • DUURZAME ENERGIE
  • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
  • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Alleen A-merk zonnepanelen voor op uw dak in Beilen

APSolar levert en installeert uitsluitend zonnepanelen van gerenommeerde A-merken. Deze zonnepanelen gaan tot wel 35 jaar mee en bevatten de nieuwste technieken om zoveel mogelijk licht om te zetten in duurzame energie voor eigen gebruik. In ons assortiment vindt u de volgende gekeurde zonnepanelen:

Onze adviseurs vertellen u graag alles over de verschillende soorten zonnepanelen en geven u advies over het zonnepaneel dat het geschiktst voor u is. Neem contact op via 0598-470 050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.
Natuurlijk is ook mogelijk direct een concurrerende prijsopgave van ons te ontvangen. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.
Vraag offerte aan Bel 0598-470 050

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Heeft u er interesse in te investeren in zonnepanelen? Of er zonnepanelen op uw dak in Beilen kunnen worden geplaatst en of ze veel duurzame energie opwekken, hangt af van een drietal factoren.

Factor 1: de richting en de hellingsgraad

De richting van de zonnepanelen is ontzettend belangrijk. In combinatie met de hellingsgraad van het dak bepaalt dit of het loont om een investering te doen in zonnepanelen. Als u de zonnepanelen op uw dak met een hellingsgraad tussen de 30 en 60 graden kunt richten op het oosten of zuiden, dan is dat ideaal voor de toekomstige stroomopbrengst.

Voorbeeld 1: zonnepanelen die richting het zuiden zijn geplaatst en op een helling van 30 graden liggen, realiseren onder ideale omstandigheden de maximale stroomopbrengst (100%).

Voorbeeld 2: zonnepanelen die richting het zuidoosten zijn geplaatst en op een helling van 45 graden liggen, leveren onder ideale omstandigheden iets minder stroom dan mogelijk (90%).

Is de helling van het dak gericht op het westen, dan vangt een deel van de zonnepanelen minder zon. Maar ook dan kunnen ze nog lucratief zijn. Met behulp van micro-omvormers realiseert u de hele dag de maximale opbrengst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bespreek uw situatie en wensen met een van onze adviseurs. Neem snel contact op.

Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
15° 30° 45° 60° 75° 90°
Noordwest 75 65 55 50 40 35
Noord 75 60 45 35 30 20
Noordoost 75 65 55 45 40 35
Oost 85 80 75 70 60 50
Zuidoost 90 95 90 85 75 65
Zuid 95 100* 100 95 85 70
Zuidwest 90 95 95 90 80 70
West 85 80 75 70 60 55

 

Factor 2: de hoeveelheid schaduw

Hoeveel schaduw er dagelijks op de zonnepanelen valt, heeft invloed op de maximale stroomopbrengst. Als uw woning of bedrijfspand omringd is door hoge bomen, dan kan het zijn dat u op jaarbasis aanzienlijk minder stroom opwekt. Ook nu kunt u micro-omvormers toepassen om het verlies te minimaliseren. We geven u hier graag advies over!

Factor 3: de hoeveelheid onbenutte ruimte op het dak

Heeft u veel ruimte op het dak? Investeer dan in zonnepanelen en vul de lege plekken. Heeft u een kleiner dak en minder vrije ruimte, dan is het nog steeds mogelijk om een aantal zonnepanelen te laten plaatsen. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

Kies voor APSolar: dé zonnepanelenmonteur van Noord-Nederland

APSolar is een bekende speler op het gebied van zonne-energie. We zijn niet voor niets dé zonnepanelenmonteur van Noord-Nederland. Woont u in Beilen en heeft u interesse in zonnepanelen? Onze adviseurs voorzien u van meer informatie en beantwoorden al uw vragen. Neem telefonisch contact op via 0598-470 050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.

Vraag offerte aan Bel 0598-470 050

Wilt u de zonnepanelen eerst in het echt zien voordat u een investering doet? U ben van harte welkom in onze showroom in Hoogezand, Groningen. Hier bekijkt u onze A-merk zonnepanelen, ontvangt u persoonlijk advies en bespreken we bij verdere interesse in de opwekking van zonne-energie uw opties.

SolarEdge app: bekijk uw stroomopbrengst real time

Wilt u precies zien hoeveel uw zonnepanelen op uw dak in Beilen opbrengen en u besparen? Nadat ze gemonteerd zijn, kunt u de SolarEdge app downloaden en de omvormer met uw smartphone configureren. U bekijkt direct real time uw stroomopbrengst. De app zet alle data om in grafieken en tabellen, wat het aflezen vergemakkelijkt.

Prijs van zonnepanelen in Beilen

De prijs van het laten plaatsen van zonnepanelen in Beilen hangt af van het soort panelen en het aantal. De geschikte hoeveelheid zonnepanelen hangt samen met uw stroomverbruik. Naast de prijs van de zonnepanelen zelf, moet u ook rekening houden met enkele bijkomende kosten voor onder andere de bekabeling, omvormers en de installatie. Onze specialisten helpen u uiteraard met het berekenen van de totale kosten en, niet te vergeten, het bedrag dat u op termijn gaat besparen.

Wilt u exact weten hoeveel de investering in zonnepanelen u zal kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en onze experts stellen vervolgens voor u een gerichte prijsindicatie op.

In de offerte vindt u meer dan alleen de kosten. We zetten er ook in wat de verwachte besparing zal zijn op basis van uw gegevens. Tevens voorzien we u van advies welke zonnepanelen passen bij uw woning in Beilen. Bekijk in de tabel hieronder de gemiddelde kosten en jaaropbrengst per aantal zonnepanelen.

Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- € 4.421,-
2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- € 5.165,-
3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- € 5.950,-
4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- € 6.735,-
5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- € 7.644,-
6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- € 8.760,-

Subsidie zonnepanelen Dedemsvaart

In de provincie Drenthe, dus ook in Beilen, komt u wat betreft het opwekken van zonne-energie wellicht in aanmerking voor een aantrekkelijke subsidie. Er zijn verschillende regelingen. Bekijk de onderstaande pagina’s voor meer informatie:

Dit vinden klanten in Stadskanaal van APSolar:

Miranda Slager uit Stadskanaal

“Uitgebreide offerte, snelle service en levering, snelle plaatsing. Ik ben dik tevreden over de aanpak van APSolar.”

Jeroen Hofman

“Vandaag hebben de installateurs de zonnepanelen aangesloten. Snelle service, de verkopers weten waar ze het over hebben en ze leveren goede kwaliteit.”

Marcel Vink uit Onstwedde (nabij Stadskanaal)

“Ik kan de opwekking van de groene stroom volgen op mijn mobiel. De investering was het meer dan waard en ik ben ook nog milieubewust bezig.”

Neem contact op met een adviseur

Mocht u nog een vraag hebben of advies willen ontvangen, twijfel dan niet en neem meteen contact op met een expert van APSolar. U bereikt ons snel via info@apsolar.nl of 0598-470 050. Direct een offerte aanvragen? Klik op de onderstaande button.

Niels Nieland

Adviseur

niels@apsolar.nl