Het opwekken van groene energie is de toekomst. Met een gemiddelde van ruim 1100 zonuren per jaar is Winschoten een goede plek voor zonnepanelen. De specialisten van APSolar vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. We bieden alleen de beste zonnepanelen aan die uitgebreid zijn getest. Bij APSolar voeren we alle werkzaamheden onder 1 dak uit en maken we duidelijke afspraken. Dat betekent dat er geen andere partij aan te pas komt en u zeker bent van uitstekende service.

 • Tot wel 650,- op uw jaarlijkse energiekosten besparen
 • Alle werkzaamheden in eigen beheer
 • APSolar is betrokken bij het gehele proces
 • Milieubewust en duurzaam leven
 • Verhoog de waarde en verbeter het energielabel van uw woning

Zonnepanelen kosten

Denkt u erover na om zonnepanelen te laten plaatsen op uw woning in Winschoten? Houd van tevoren altijd rekening met de verschillende kostenposten. De prijs van de zonnepanelen is afhankelijk van een aantal factoren:

 • Het type zonnepaneel
 • Het merk
 • De hoeveelheid zonnepanelen die u op uw dak wilt hebben

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en we maken voor u een gerichte prijsindicatie.

Bijkomende kosten

Naast de vaste kosten dient u rekening te houden met kosten die komen kijken bij de aanvullende werkzaamheden:

U hoeft zich geen zorgen te maken om de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Onze specialisten voeren alles van a tot z vakkundig in eigen beheer uit. Als u nog vragen heeft over de werkzaamheden die bij de investering komen kijken, neem dan gerust contact op. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en voorzien u van persoonlijk advies.

Regelingen zonnepanelen Winschoten

Winschoten ligt in het Groningse aardbevingsgebied en daardoor is er een aanzienlijke kans dat uw woning aardbevingsschade heeft opgelopen. Vanwege de schade is uw woningwaarde waarschijnlijk drastisch verminderd. Wanneer u een investering doet om uw woning te verduurzamen, dan verhoogt u de waarde en komt u wellicht in aanmerking voor de subsidie Waardevermeerdering. Als u voldoet aan alle voorwaarden, krijgt u maximaal € 4.000,- ter compensatie van de gedane investering in zonnepanelen.

Heeft uw woning in Winschoten geen aardbevingsschade, maar wilt u wel zonnepanelen? Vraag dan de Energiebespaarlening aan. U leent met deze regeling geld van de overheid om uw woning te verduurzamen. Heeft u meer informatie nodig, neem dan contact op met een van onze deskundige adviseurs. Zij zijn op de hoogte van alle regelingen op het gebied van zonne-energie.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Hightech zonnepanelen

Bij APSolar bieden we zonnepanelen aan die tot wel 35 jaar meegaan. Na ongeveer 8 jaar heeft u uw investering terugverdiend, dus alles wat u daarna bespaart, is winst. De zonnepanelen beschikken over de nieuwste technieken die zoveel mogelijk licht opvangen en omzetten in groene stroom. We hebben zonnepanelen van de volgende kwaliteitsmerken:

 • Suntech
 • JA Solar
 • Longi Solar

Dit vinden onze klanten

Maaike van de Berg uit Winschoten

“Ik wist niet welke zonnepanelen ik moest kopen. Gelukkig heb ik duidelijk advies ontvangen en uiteindelijk gekozen voor de Suntech zonnepanelen. Ze zijn gisteren binnen no time geplaatst. Super tevreden!”

Mike Huisjes

“De specialisten van APSolar hebben zich volledig ingezet om mij tevreden te stellen. APSolar werkt met hightech zonnepanelen en ik kan de opwekking volgen via de app.”

Ria Krot

“Ik ben heel blij met de aanpak van APSolar. Ze hebben me van persoonlijk advies voorzien en snel de zonnepanelen op mijn dak geplaatst.”

Contact opnemen

Als u vragen heeft over het laten plaatsen van zonnepanelen in Winschoten, stuur ons dan een e-mail of bel ons op. We beantwoorden al uw vragen en voorzien u van persoonlijk advies. U kunt ook direct een offerte aanvragen om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten.

Onze zonnepanelen