De specialisten van APSolar plaatsen alleen zonnepanelen van de beste merken in Gieten. Voordat we ze aanbieden, worden ze altijd uitvoerig getest. Er wordt vooral gekeken naar het vermogen van de zonnepanelen en of ze optimaal werken. Pas als ze goedgekeurd zijn nemen we ze op in ons aanbod. Op die manier bent u verzekerd van zonnepanelen die u het meeste groene stroom opleveren. De adviseurs van APSolar helpen u waar nodig en de ervaren monteurs installeren de zonnepanelen zorgvuldig op uw dak. We voeren alles in eigen beheer uit; er komt geen andere partij aan te pas.

 • Van advies tot aan installatie, we staan voor u klaar
 • Per jaar kunt u tot wel 650,- besparen
 • Zonnepanelen die 35 jaar meegaan
 • Wek groene stroom op
 • Verbeter het energie- en waardelabel van uw huis

Kosten zonnepanelen

Uiteraard betaalt u voor de zonnepanelen als u ze wilt laten plaatsen in Gieten. De kosten kunnen zeer variëren, vanwege het aantal zonnepanelen en het merk zonnepanelen dat u op uw dak wilt hebben. We bekijken uw stroomverbruik per maand en vertalen dit naar de hoeveelheid zonnepanelen die u nodig heeft om de stroomkosten eruit te halen. Los van ons advies kunt u uiteraard zelf bepalen wat uw wensen zijn en hoeveel zonnepanelen u wilt.

Bijkomende kosten

Er zijn ook nog een aantal bijkomende kostenposten, waar vaak niet aan gedacht wordt. Zo betaalt u niet alleen voor de zonnepanelen zelf, maar ook voor de benodigde bekabeling en omvormers. Daarnaast berekenen we ook kosten voor de installatie. We zorgen er altijd voor dat u ruim van tevoren een gerichte kostenindicatie ontvangt. Omdat we alles in eigen beheer uitvoeren en onze specialisten uiterst ervaren zijn, komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Geld terugverdienen met zonnepanelen in Gieten

Meestal heeft u de aanschafprijs van uw zonnepanelen binnen 7 à 8 jaar terugverdiend. Dit komt mede door de hoeveelheid zonuren die Gieten gemiddeld per jaar krijgt: 1074. Eerder kon u ook nog geld terugvragen van de overheid, maar de landelijke subsidie voor zonnepanelen is sinds 31 december 2020 stopgezet.

Wel heeft u de mogelijkheid om geld te lenen met de Energiebespaarlening. U betaalt dan een vast maandbedrag met een vaste rente gedurende de looptijd. Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze adviseurs. Zij kunnen u meer vertellen over de lening.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

De beste zonnepanelen in Gieten

U wilt natuurlijk dat de beste zonnepanelen met de nieuwste technieken op uw dak komen. Alle zonnepanelen in ons aanbod zijn getest, goedgekeurd en gecertificeerd. Zo bent u zeker van zonnepanelen die tot wel 35 jaar meegaan en altijd het maximale rendement halen. We bieden zonnepanelen van de volgende merken aan:

 • Suntech
 • JA Solar
 • Longi Solar

Heeft u vragen over de techniek achter de zonnepanelen of welk merk optimaal is voor uw dak? Onze adviseurs in de omgeving van Gieten zijn te bereiken via 0598-470 050 of info@apsolar.nl. We proberen u zo goed mogelijk te informeren. Wilt u liever een persoonlijk gesprek of de zonnepanelen komen bekijken? Maak dan een afspraak en neem een kijkje in onze showroom.

Klantreviews

Thomas Wesselink uit Gieten

“Een paar weken geleden zonnepanelen laten plaatsen. Ik ben heel tevreden over de service en kwaliteit. Goede communicatie en duidelijke uitleg. Alles was prima in orde. Zeer tevreden.”

Nico van der Pol

“Kortgeleden een systeem met 10 Suntech panelen, inclusief optimizers en SolarEdge omvormer laten plaatsen. Er werd door de installateurs netjes en hard gewerkt. Mooie oplossingen bij de elektra en strak gelegde panelen. Niks dan lof. Een aanrader voor wie een PV wil aanschaffen.”

Lisa de Graaf uit de omgeving van Gieten

“De installateurs hebben gewoon heel goed hun werk gedaan en de panelen waren snel geplaatst. Alles liep voorspoedig en ik kan de opbrengst per paneel volgen op mijn telefoon.”

Vragen? Neem contact op

Heeft u nog vragen over het laten plaatsen van zonnepanelen in Gieten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Ze zijn gespecialiseerd en kunnen dus al uw vragen duidelijk beantwoorden. Bel naar 0598-470 050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl. Om direct een offerte aan te vragen, gebruikt u de onderstaande button.

Onze zonnepanelen