Zonnepanelen in Zoutkamp

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar: uw installateur van A-kwaliteit zonnepanelen in de provincie Groningen

  Overweegt u om te investeren in zonnepanelen voor uw dak in Zoutkamp? Als uw postcode begint met 9974, komt u mogelijk in aanmerking voor een subsidie tot € 10.000,- van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) voor verduurzaming. APSolar is gespecialiseerd in de levering en installatie van hoogwaardige, duurzame zonnepanelen van A-kwaliteit. Onze werkgebied is niet beperkt tot Zoutkamp, maar we zijn u ook graag van dienst als u ergens anders in Noord-Nederland woont. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Wij staan tot uw dienst!

  Ik heb recht op de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen. Wat zijn mijn opties?

  U kunt zelf beslissen hoe u uw subsidiebudget wilt inzetten voor uw woning in Zoutkamp. Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) biedt namelijk diverse opties voor de vergoeding. Naast zonnepanelen kunt u overwegen het geld te besteden aan HR++ glas, een warmtepomp, schilderwerk, of zelfs een geheel nieuwe badkamer. De keuze is aan u!

  Investeren in zonnepanelen? Krijg antwoord op al uw vragen bij ons in Hoogezand

  Op deze pagina informeren we u graag over hoe APSolar u van dienst kan zijn wanneer u besluit te investeren in zonnepanelen in Zoutkamp. Na het doornemen van deze informatie kunt u rustig nadenken over de manier waarop u uw subsidie van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) wilt benutten. Voor persoonlijk advies over de optimale keuze voor zonnepanelen bent u welkom in onze showroom aan de Meint Veningastraat 87 in Hoogezand, waar een van onze adviseurs beschikbaar is om met u om de tafel te zitten.

  Zonnesystemen onder € 10.000,-

  We leveren enkel A-merk. Ons team installeert deze doorgaans binnen één dag op uw dak. Bij ons is het zeker mogelijk om een systeem te verkrijgen voor minder dan € 10.000.

  100% ontzorging: van a tot zonnepaneel

  We staan u bij gedurende het gehele proces, van aanvang tot afronding. Als u persoonlijk advies wenst dat is afgestemd op uw specifieke situatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Verduurzaam én verbeter uw woning

  APSolar bestaat om huizen in Friesland, Drenthe en Groningen te verduurzamen en een milieuvriendelijker Nederland te realiseren. We zijn ook uw installateur in Zoutkamp!

  Waarom zonnepanelen in Zoutkamp door APSolar?

  • U bouwt aan een toekomstgericht huishouden

   Met de installatie van zonnepanelen in Zoutkamp kunt u zelf groene energie opwekken, waardoor u de mogelijkheid hebt om onafhankelijk te worden van energiemaatschappijen, vooral als u tevens thuisbatterijen installeert. En ondanks de afbouw van de salderingsregeling blijven zonnepanelen aantrekkelijk, en u draagt actief bij aan een duurzamere toekomst.

  • U investeert uw subsidie op een duurzame manier

   Dankzij de subsidie voor Verduurzaming en Verbetering Groningen kunt u kosteloos investeren in de toekomst van uw woning in Zoutkamp. Deze subsidie biedt diverse mogelijkheden om uw huis energiezuiniger te maken, waaronder de installatie van hoogwaardige zonnepanelen. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het aanvragen van deze subsidie. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op via 0598-470050.

  • U realiseert tot wel 35 jaar aanzienlijke energiebesparingen

   Zonnepanelen leveren niet alleen op korte termijn voordelen op, maar bieden ook op de lange termijn rendement. Een geïnstalleerde set zonnepanelen van APSolar heeft namelijk een levensduur tot wel 35 jaar. Hierdoor kunt u met een enkele investering gedurende tientallen jaren aanzienlijk besparen op uw energiekosten, waardoor het een duurzame en kostenbesparende keuze is voor de lange termijn.

  Vraag uw prijs op maat aan

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Ons assortiment duurzame zonnepanelen

  We waarborgen ongeëvenaarde kwaliteit door uitsluitend zonnepanelen van vooraanstaande merken aan te bieden. Hierdoor kunt u bij ons met vol vertrouwen een duurzame aankoop doen, waarvan u gedurende vele jaren zult profiteren.

  Indien u vragen heeft of de zonnepanelen wilt vergelijken, staan onze deskundige adviseurs klaar om u te assisteren. Zij voorzien u van alle benodigde informatie en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze die aansluit op uw behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@apsolar.nl of telefonisch via 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Kosten zonnepanelen Zoutkamp

  De volledige prijs voor het plaatsen van zonnepanelen op uw dak in Zoutkamp wordt beïnvloed door diverse factoren, waaronder het benodigde aantal zonnepanelen en het merk en model dat u selecteert. Onze ervaren zonne-experts kunnen het optimale aantal zonnepanelen voor u berekenen op basis van uw energieverbruik. Het is tevens van belang om rekening te houden met aanvullende kosten, zoals omvormers, bekabeling en installatie.

  We voorzien u altijd vooraf van een gedetailleerde kostenraming, inclusief een overzicht van de verwachte besparingen, zodat u volledig geïnformeerd bent over wat u kunt verwachten.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (0% BTW)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,-

  Neem contact op met APSolar

  Bent u nieuwsgierig naar de installatie van zonnepanelen op uw dak in Zoutkamp? Aarzel niet om ons te bereiken via 0598-470050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.

  Voor een snelle en nauwkeurige kostenindicatie kunt u gebruikmaken van de onderstaande knop om direct naar de pagina te gaan waar u vrijblijvend een op maat gemaakte offerte kunt aanvragen.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!