Wilt u graag zonnepanelen laten installeren op uw woning in Hardenberg? Profiteer dan van de professionele service van APSolar. Dé expert in de omgeving die u verzekert van topkwaliteit voor een nette prijs. We leveren complete service: van het eerste advies tot en met de laatste afwerking. Onze specialisten verzorgen het volledige proces. We hebben niet zomaar de eerste de beste zonnepanelen in ons assortiment opgenomen, maar kiezen alleen voor degelijke A-merken. Zo garanderen we u dat de zonnepanelen van uitstekende kwaliteit zijn én lang meegaan. Stap ook over op duurzame energie en geniet hierbij van alle voordelen die APSolar biedt:

 • Besparing op uw energiekosten: tot wel € 650,- per jaar!
 • Duurzame keuze: zonnepanelen gaan tot wel 35 jaar mee
 • Goed voor de portemonnee én het milieu
 • Zonnepanelen verhogen de waarde van uw huis

Kosten van zonnepanelen in Hardenberg

Er bestaat helaas geen standaardtarief voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Deze kosten verschillen namelijk op basis van diverse factoren. Uiteraard hangt de prijs af van het aantal gewenste zonnepanelen en zitten er ook verschillen in de kosten per type paneel en per merk. Daarnaast moet u rekening houden met de arbeidskosten voor de installatie van uw zonnepanelen. Tot slot komen er nog kosten bij voor omvormers, kabels en eventuele andere accessoires.

We snappen dat u wellicht graag van tevoren wilt weten welke kosten u kunt verwachten. Om u hierin te voorzien, stellen we indien gewenst geheel vrijblijvend een offerte op met het complete financiële plaatje, inclusief de verwachte besparingen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u zelf een gedegen beslissing nemen.

Zonnepanelen Hardenberg: vraag subsidie aan!

Alle gemeenten in Nederland staan 100% achter de keuze voor duurzame energie. Daarom is er een aantrekkelijke subsidie beschikbaar gesteld voor de aanschaf van zonnepanelen. Ook in Hardenberg kunt u hiervan profiteren. Het rentevoordeel loopt al snel op dankzij de aantrekkelijke zonnelening van maximaal € 7.500,-.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Hoogwaardige A-merk zonnepanelen

Alle zonnepanelen die u in ons assortiment zult tegenkomen, hebben we geselecteerd op hun kwalitatief hoogwaardige eigenschappen. Alleen de beste A-merken nemen we op in ons aanbod. U vindt bij ons onder andere:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Bent u geen expert op het gebied van zonnepanelenmerken en zegt u dit niet zo veel? Dat snappen we helemaal. Uw adviseur in de regio weet wél alles van zonnepanelen en kan u goed informeren over de beschikbare merken en typen. Neem een kijkje op de pagina zonnepanelen en ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Voor vragen neemt u gerust contact op met de specialist in Steenwijk via info@apsolar.nl of 0528-522150.

Onze tevreden klanten in Hardenberg

Dhr. Breukelman

“Ik had online verschillende bedrijven opgezocht, en A.P. Solar kwam het betrouwbaarst over. Dat was een goede keus 🙂 Super service, bedankt mannen.”

Fam. El Azzouzi

“Ja echt blij met de zonnepanelen. We werden goed geïnformeerd over de kosten, besparing en subsidie en ook erg vriendelijk geholpen. Gewoon doen!!”

Fam. Smeink

“Je merkt echt dat deze mensen verstand van zaken hebben. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Duidelijke communicatie ook, ik ben erg tevreden.”

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de zonnepanelen in ons assortiment of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zonne-energie voor uw pand in Hardenberg? Onze adviseur staat voor u klaar. Neem contact op via de onderstaande knoppen voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Willem Prins – Adviseur Drenthe

Onze zonnepanelen