Wilt u graag zonnepanelen laten installeren op uw woning in Drachten? APSolar is dé expert in de regio. Laat het volledige proces over aan onze specialisten: van advies tot aanschaf en installatie zijn we er voor u. Bij ons bent u verzekerd van de beste zonnepanelen, uitsluitend van A-merken. Kies voor duurzaam en profiteer jarenlang van milieuvriendelijke en kostenbesparende zonne-energie.

 • U bespaart tot wel € 650,- per jaar op uw energienota
 • Zonnepanelen gaan tot wel 35 jaar lang mee
 • Met duurzame energie helpt u het milieu een handje
 • Zonnepanelen verhogen de waarde van uw woning

Kosten zonnepanelen Drachten

De kosten voor de aanschaf van zonnepanelen zijn afhankelijk van diverse factoren. Zo is uiteraard het aantal benodigde panelen bepalend. Dit aantal is gebaseerd op uw energieverbruik. Ook zitten er soms grote verschillen in de kosten per type of per merk zonnepaneel. Houd ook rekening met bijkomende kosten voor bijvoorbeeld omvormers, kabels en de installatie van de panelen.

Om ervoor te zorgen dat u precies weet waar u aan toe bent bij de aanschaf van zonnepanelen, stellen we vooraf geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Ook brengen we de verwachte financiële besparing voor u in kaart.

Subsidie voor zonnepanelen in Drachten

Nederlandse gemeenten willen woningbezitters stimuleren om te kiezen voor duurzame energie. Daarom kunt u voor de aanschaf van zonnepanelen in Drachten subsidie aanvragen. Een zonnelening van maximaal € 7.500,- biedt u een aantrekkelijk rentevoordeel.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

A-merk zonnepanelen

We bieden bij APSolar uitsluitend zonnepanelen aan van de beste merken. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van degelijke kwaliteit en goede voorwaarden. U vindt bij ons de onderstaande A-merken in het assortiment:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Bekijk ons volledige aanbod zonnepanelen. Heeft u een vraag over een specifiek paneel of wilt u weten welke panelen het meest geschikt zijn voor uw woning? Laat het gerust weten aan uw specialist in Drachten. U kunt ons bereiken via info@apsolar.nl of 0598-470050.

Onze tevreden klanten in Drachten

Fam. Mollema

‘’Onze buren hadden ook al zonnepanelen laten installeren en zij adviseerden ons even te kijken bij APSolar. Vriendelijke mannen met veel verstand van zaken. Installatie verliep vlekkeloos!’’

T. de Smet

‘’Ook wij kiezen voor duurzaam. Sinds een paar maanden hebben we onze zonnepanelen en we hebben er zeker geen spijt van. Super!’’

Dhr. E. De Vries

‘’Heel fijn dat ze bij APSolar alles voor je verzorgen. Ik dacht zelf: hoe meer zonnepanelen, hoe beter. Maar ik bleek er minder nodig te hebben. Betrouwbaar bedrijf.’’

Contact

Wilt u meer weten over zonnepanelen of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw woning in Drachten? Neem gerust contact op met onze adviseur. U krijgt bij ons altijd vrijblijvend advies op maat. Neem contact op via de onderstaande knoppen.

Onze zonnepanelen