Het is een van de duurzaamste investeringen die u helpen besparen op uw energiekosten: met zonnepanelen in Meppel geniet u van talloze voordelen. U rekent bij APSolar op professionele service van advies tot en met de installatie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van passend advies en zijn we dé aangewezen specialist in de regio Meppel. Schakel ook over op duurzame zonne-energie en profiteer daarbij van alle voordelen:

 • Uw energierekening gaat tot wel € 650,- per jaar omlaag!
 • Zonnepanelen zijn dé milieuvriendelijke keuze
 • Lange levensduur van wel 35 jaar
 • U maakt uw woning aantrekkelijker bij verkoop

Kosten zonnepanelen Meppel

We kunnen helaas geen standaardtarief noemen voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Dat komt doordat er verschillende factoren meespelen bij het bepalen van de prijs, zoals het aantal panelen, het type en het merk. Onze experts berekenen op basis van de grootte van uw woning en uw energiebehoefte hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. U dient naast de aanschaf rekening te houden met bijkomende zaken, zoals de arbeidskosten en kosten van accessoires zoals omvormers,  bekabeling en eventueel een zonneboiler.

Om u een prijsindicatie te geven, stellen we graag een offerte voor u op. Hierbij brengen we ook de verwachte besparing in kaart, zodat u weet wat u van uw zonnepanelen kunt verwachten.

Subsidie voor zonnepanelen in Meppel

Wist u dat u recht heeft op subsidie voor uw zonnepanelen? De gemeente Meppel wil op deze manier haar inwoners stimuleren om voor zonne-energie te kiezen. U kunt als woningbezitter een zonnelening afsluiten van maximaal € 7.500,-. Hiermee profiteert u van een aantrekkelijk rentevoordeel.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Topkwaliteit A-merk zonnepanelen

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, bieden we bij APSolar alleen zonnepanelen aan van gerenommeerde A-merken. Daardoor weet u altijd zeker dat u goede kwaliteit in huis haalt en jarenlang van de panelen op aan kunt. We hebben de volgende merken in ons assortiment:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

U leest alle specificaties van de verschillende merken en typen op de pagina zonnepanelen. Mocht u nog vragen hebben over de eigenschappen of meer willen weten over de verschillen, dan helpt onze adviseur u graag. We zijn te bereiken via info@apsolar.nl of 0528-522150.

Onze tevreden klanten in Meppel

Fam. ten Hag

“We hadden dit veel eerder moeten doen. Fijn dat alles zo snel geregeld was. Laat die zon maar komen!!”

Dhr. van den Berg

“APSolar maakt echt waar wat ze beloven: professioneel, vriendelijk en snel. Helemaal top.”

E. Siksema

“Ik heb er echt helemaal niets op aan te merken, ik raad dit topbedrijf aan iedereen aan. Eerlijk en gedegen advies en een snelle installatie.”

Contact met APSolar

Bent u benieuwd hoe u met zonnepanelen de stap maakt naar duurzaam, milieuvriendelijk en voordelig? Uw adviseur in de regio is Niels Nieland. Hij vertelt u graag over de mogelijkheden en kan al uw vragen beantwoorden. Neem voor een vrijblijvende offerte of advies contact op via de onderstaande knoppen.

Niels Nieland – Adviseur Friesland en Overijssel

Ons aanbod zonnepanelen