Steeds meer mensen kiezen ervoor om duurzamer te leven én te besparen op hun energierekening. Met zonnepanelen in Borger geniet u van talloze voordelen. De specialisten van APSolar leveren en installeren zonnepanelen met service van a tot z. We adviseren u over de verschillende panelen en de mogelijkheden voor uw situatie. Vervolgens installeren onze experts de panelen vakkundig. U kiest voor zonnepanelen van APSolar omdat:

 • U hiermee enorm bespaart op uw energierekening: tot wel € 450,- per jaar!
 • De duurzame zonnepanelen tot wel 35 jaar lang meegaan
 • U met milieuvriendelijke energie de wereld een handje helpt
 • De waarde van uw woning aanzienlijk vermeerderd wordt

Kosten zonnepanelen Borger

Voor het plaatsen van zonnepanelen kunnen we helaas geen standaardprijs noemen. Dat komt doordat er verschillende factoren meespelen bij het bepalen van de totaalprijs. Zo kiest u het aantal panelen, het merk en het type. Hierover adviseren onze experts u graag. Zij berekenen het benodigde aantal zonnepanelen en vertellen u alles over de verschillende soorten. Naast de aanschaf moet u rekening houden met de installatiekosten en kosten voor accessoires zoals omvormers en bekabeling.

We snappen dat u graag wilt weten waar u aan toe bent, daarom voorzien we u graag geheel vrijblijvend van een kostenindicatie, inclusief de verwachte besparing. Zo weet u vooraf precies met welke kosten en opbrengsten u te maken zult hebben.

Ontvang subsidie voor zonnepanelen in Borger

Wist u dat steeds meer mensen in Borger kiezen voor zonnepanelen? Om inwoners een duwtje in de rug te geven bij de keuze voor duurzame en milieuvriendelijke energie, heeft de gemeente hiervoor een aantrekkelijke subsidie beschikbaar gesteld. Heeft u een koopwoning in Borger? Ontdek dan de voordelen van een zonnelening. Die levert al snel een flink rentevoordeel op.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

A-merken zonnepanelen

Bij APSolar staan we voor topkwaliteit. Ook in ons assortiment zonnepanelen maken we hierin geen uitzondering. U vindt bij ons alléén zonnepanelen van A-merken. Zo kunnen we u garanderen dat u jarenlang zo efficiënt mogelijk profiteert van zonne-energie. We hebben de volgende merken in ons aanbod:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Wilt u meer weten over de verschillende soorten? Bekijk dan de pagina zonnepanelen. Hier zetten we de specificaties per zonnepaneel uiteen en kunt u de merken met elkaar vergelijken. Wilt u liever advies van de expert? Bel 0598-470050 of mail ons via info@apsolar.nl. We helpen u graag bij uw keuze.

Onze tevreden klanten in Borger

Fam. Van Elst

“We zijn heel tevreden over APSolar. We hadden geen idee welke panelen we moesten kiezen, maar kregen heel duidelijk (en eerlijk) advies.”

Dhr. Kok

“Ik heb precies genoeg zonnepanelen voor de subsidie, wist niet dat dat zoveel scheelde zeg. De installatie was vlot en alles werd netjes achtergelaten.”

Fam. Lammers


“Mannen met verstand van zaken. Ik heb geen verbeterpunten, gewoon lekker snel geregeld allemaal. En nu lekker besparen op de energienota!”

Contact met APSolar

Heeft u vragen over het plaatsen van zonnepanelen of wilt u graag advies ontvangen voor uw woning in Borger? Neem contact met ons op of vraag volledig vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande buttons.

Ons assortiment zonnepanelen