Zonnepanelen in Borger

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  Profiteer van APSolar

  Uw betrouwbare en ervaren partner in A-merk zonnesystemen!

  Betaalbaar

  Bij APSolar leveren we voor scherpe prijzen zonnepanelen en andere duurzame systemen en onderdelen.

  Service van a tot z

  We begeleiden u tijdens het proces; van advies op maat tot aan de installatie van de zonnepanelen op uw dak in Borger.

  Milieuvriendelijk

  Samen werken we aan een milieuvriendelijke toekomst én u bespaart tegelijkertijd flink op uw energiekosten.

  Meer informatie? Neem contact op

  Steeds meer mensen kiezen ervoor om duurzamer te leven én te besparen op hun energierekening. Met zonnepanelen in Borger geniet u van talloze voordelen. De specialisten van APSolar leveren en installeren zonnepanelen met de beste totaalservice.

  Wilt u advies of meer informatie over het laten plaatsen van zonnepanelen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. U kunt ook direct een gedetailleerde offerte aanvragen via de onderstaande button.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  Waarom zonnepanelen in Borger?

  • Veel zonuren per jaar

   Borger krijgt gemiddeld 1.500 zonuren per jaar en is daarom een gunstige plek om zonnepanelen te plaatsen.

  • Groene stroomproductie

   Door op een duurzame manier stroom op te wekken die u direct kunt gebruiken, ontlast u het milieu en bent u toekomstgericht bezig.

  • Al binnen 7 jaar gratis stroom

   De meeste van onze klanten verdienen hun investering al binnen 7 jaar terug. Bespaar ook gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten door zonnepanelen op uw dak in Borger te laten plaatsen.

  • U betaalt geen btw

   Als u zonnepanelen op uw woning of een bijgebouw laat plaatsen, betaalt u geen btw. De btw is vanaf 1 januari 2023 namelijk 0%. Zo wordt uw terugverdientijd een stuk minder lang en bent u veel goedkoper uit.

  Vraag uw prijs op maat aan

  Voordelen van APSolar en onze zonnepanelen

  We adviseren u graag over de verschillende zonnepanelen en de mogelijkheden voor uw situatie. Vervolgens installeren onze experts ze vakkundig. U kiest voor zonnepanelen van APSolar, omdat:

  • U hiermee enorm bespaart op uw energiekosten: gemiddeld € 637,- per jaar!
  • Onze duurzame zonnepanelen tot wel 35 jaar lang meegaan en uitgebreid getest zijn
  • U met milieuvriendelijke energie de wereld een handje helpt
  • U hiermee de waarde van uw woning aanzienlijk verhoogt

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  APSolar plaatst uitsluitend A-merk zonnepanelen in Borger

  Bij APSolar staan we voor topkwaliteit. Ook in ons assortiment zonnepanelen maken we hierin geen uitzondering. U vindt bij ons alléén zonnepanelen van A-merken. Zo kunnen we u garanderen dat u jarenlang zo efficiënt mogelijk profiteert van zonne-energie.

  Onze tevreden klanten in Borger

  Fam. Van Elst

  “We zijn heel tevreden over APSolar. We hadden geen idee welke panelen we moesten kiezen, maar kregen heel duidelijk (en eerlijk) advies.”

  Dhr. Kok

  “Ik heb precies genoeg zonnepanelen voor de subsidie, wist niet dat dat zoveel scheelde zeg. De installatie was vlot en alles werd netjes achtergelaten.”

  Fam. Lammers

  “Mannen met verstand van zaken. Ik heb geen verbeterpunten, gewoon lekker snel geregeld allemaal. En nu lekker besparen op de energienota!”

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Weet u niet zeker of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Bekijk dan hieronder het drietal factoren dat van invloed is op de stroomproductie. Kom erachter of de aanschaf en installatie van zonnepanelen realistisch is en binnen een relatief korte tijd – gemiddeld 7 jaar – terug te verdienen is.

  De eerste factor heeft te maken met de richting en hellingsgraad van de zonnepanelen. Over het algemeen zijn zonnepanelen gericht op het zuiden met een hellingsgraad tussen de 30 en 60 graden optimaal voor de stroomproductie.

  Is de ene kant van uw dak gericht op het noorden, dan is het niet handig om aan die kant de zonnepanelen te plaatsen. Zoals te zien in de instralingsdiagram, is de opbrengt aanzienlijk minder. Heeft u geen andere optie, dan is er een simpele oplossing: de installatie van micro-omvormers.

  Deze kleine apparaten zorgen ervoor dat uw zonnepanelen maximaal stroom produceren, iedere dag weer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze zonne-adviseur.

  Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  De tweede factor die van invloed is op de stroomproductie is de schaduwval. Als er veel hoge bomen rondom uw woning of bedrijfspand staan, dan kan dit de efficiëntie van de zonnepanelen beïnvloeden. Gelukkig zijn er oplossingen. U kunt bijvoorbeeld micro-omvormers aanschaffen om het verlies te minimaliseren. We adviseren u hier graag over!

  De derde factor gaat om de hoeveelheid ruimte beschikbaar op uw dak. Uit ervaring weten we dat op woningen vaak wel 6 tot 8 zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Bedrijfsdaken hebben nog meer ruimte, soms wel voor 20 tot 30 zonnepanelen.

  Hoeveel ruimte er ook beschikbaar is op het dak van uw woning of bedrijf in Borger, bij APSolar is bijna alles mogelijk. Meer informatie? Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

  Kies voor APSolar: dé zonnepanelenspecialist van Noord-Nederland

  Een investering in zonnepanelen is niet goedkoop. U wilt vanzelfsprekend de garantie dat de installatie goed wordt uitgevoerd en alleen de beste zonnepanelen op uw dak in Borger worden geplaatst.

  APSolar biedt u deze zekerheid, omdat we zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE).

  Breng een bezoek aan onze showroom in Hoogezand, Groningen om uw opties te bespreken en antwoord op uw vragen te krijgen.

  Inzicht in de opbrengst met de app

  Na de installatie van de zonnepanelen en omvormers, kunt u de bijbehorende app downloaden om in 1 oogopslag inzicht te krijgen in de opbrengst. Alle informatie staat duidelijk in onder andere grafieken aangegeven. Zo wordt het opwekken van duurzame energie nog veel leuker.

  Zonnepanelen in Borger: investeringskosten

  Voor het plaatsen van zonnepanelen kunnen we helaas geen standaardprijs noemen. Dat komt doordat er verschillende factoren meespelen bij het bepalen van de totaalprijs. Zo kiest u het aantal zonnepanelen, het merk en het type. Hierover adviseren onze experts u graag. Zij berekenen het benodigde aantal zonnepanelen en vertellen u alles over de verschillende soorten. Naast de aanschafprijs moet u rekening houden met de installatiekosten en kosten voor accessoires, zoals omvormers en bekabeling.

  We snappen dat u graag wilt weten waar u aan toe bent, daarom voorzien we u geheel vrijblijvend van een kostenindicatie, inclusief de verwachte besparing. Zo weet u vooraf precies met welke kosten en opbrengsten u te maken zult hebben.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Ontvang subsidie voor zonnepanelen in Borger

  Wist u dat steeds meer mensen in Borger kiezen voor zonnepanelen? Om inwoners een duwtje in de rug te geven bij de keuze voor duurzame en milieuvriendelijke energie, heeft de overheid landelijke regelingen in het leven geroepen, zowel voor bedrijven als particulieren:

  Neem contact op met APSolar

  Heeft u vragen over het plaatsen van zonnepanelen of wilt u graag advies ontvangen voor uw woning in Borger? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande buttons.

  Veelgestelde vragen

  Waarom zou ik zonnepanelen laten plaatsen op mijn dak in Borger?
  De installatie van zonnepanelen is een van de beste manieren om voor een lange periode groene energie op te wekken. Met zonnepanelen op uw dak in Borger bent u minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en bespaart u jaarlijks honderden euro’s. Na ongeveer 7 jaar heeft u uw investering al terugverdiend en produceert u 100% gratis stroom!
  Is een zonnesysteem in Borger rendabel?
  Zonnepanelen zijn ook in Borger rendabel. Een zonnesysteem wekt namelijk ook stroom op als de zon helemaal niet of met intervallen schijnt. Daglicht is genoeg om gratis stroom te produceren.
  Waar gaat de stroom naartoe die ik niet gebruik?
  De zelf opgewekte stroom waar u geen gebruik van maakt, kunt u salderen dankzij de salderingsregeling. Dit houdt in dat u de stroom aan de energiemaatschappij geeft. De teruglevering wordt dan op jaarbasis verrekend met uw verbruik uit het elektriciteitsnet.
  Werken zonnepanelen ook als de zon niet schijnt?
  Zonnepanelen worden steeds beter in het opvangen van het minste licht op bewolkte en regenachtige dagen. Nu is dus een heel geschikt moment om te investeren in zonnepanelen.
  Wat is de levensduur van onze A-merk zonnepanelen?
  De levensduur van onze A-merk zonnepanelen ligt rond de 35 jaar. Omdat de gemiddelde terugverdientijd van onze klanten 7 jaar is, profiteren ze 28 jaar van gratis groene stroom en pakken ze veel winst.
  Zijn zonnepanelen onderhoudsvriendelijk?
  Zonnepanelen hebben gelukkig helemaal niet veel onderhoud nodig. Als er bladeren of andere dingen op de zonnepanelen liggen, worden ze vaak vanzelf weggespoeld door regen. We raden u wel aan om ze ieder halfjaar te controleren op eventuele beschadigingen.
  Bij welke zonnepaneleninstallateur in Borger koop ik direct de beste zonnepanelen?
  Gecertificeerde zonnepanelen van de hoogte kwaliteit koopt u gewoon hier bij APSolar. We voorzien u graag van een concurrerende kostenindicatie en begeleiden u het gehele traject: van advies tot installatie.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!