Zonnepanelen in Zuidwolde

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op

  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten

  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten

  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar plaatst zonnepanelen door heel Noord-Nederland!

  Ons team van experts staat klaar om hoogwaardige en duurzame zonnepanelen te leveren en vakkundig te installeren. Of u nu in Zuidwolde woont of ergens in de buurt, wij zijn er voor u. Met onze producten en uitgebreide service stapt u direct over naar een milieuvriendelijke en financieel aantrekkelijke toekomst!

  Kosteneffectieve zonnepanelen tegen gunstige prijzen

  Kies altijd voor de beste en meest kosteneffectieve zonnepanelen via APSolar. Onze specialisten zorgen vervolgens voor de levering en professionele installatie.

  Volledige ontzorging: van begin tot zonnepaneel

  Ons team begeleidt u gedurende het gehele proces, van het eerste gesprek tot aan de installatie. Heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

  Bespaar op uw energierekening én ontlast het milieu

  Het bevorderen van een groenere wereld is al jarenlang onze missie. Wilt u ook meehelpen? Overweeg dan nu de aanschaf van zonnepanelen in Zuidwolde!

  Koppel krijgt advies in zonnepanelen van AP Solar

  Waarom nu zonnepanelen in Zuidwolde door APSolar?

  • Word zelfvoorzienend

   Met zonnepanelen op uw dak in Zuidwolde kunt u uw eigen duurzame energie opwekken. Dit biedt onafhankelijkheid van energiemaatschappijen. Hoewel de salderingsregeling wordt afgebouwd, blijft zelfopwekking een aantrekkelijke optie.

  • Verminder uw ecologische voetafdruk

   Zonnepanelen verminderen de CO2-uitstoot en dragen bij aan een schoner milieu. Door groene energie te produceren helpt u klimaatverandering te bestrijden.

  • Lange termijn besparingen

   Hoewel de terugverdientijd mogelijk langer wordt, genereert slechts één duurzame set zonnepanelen van de hoogste kwaliteit nog steeds aanzienlijke besparingen, doordat het zonnesysteem tot wel 35 jaar meegaat.

  • Rendabel in een fluctuerend regelgevingsklimaat

   Ondanks wijzigende regelingen en tarieven bieden zonnepanelen op de lange termijn nog steeds financiële voordelen. Als u de zelfopgewekte energie zoveel mogelijk gebruikt en niet hoeft terug te leveren aan het net, is dit voordelig voor u en uw energieleverancier. Mocht uw zonnepanelensysteem structureel te veel energie opwekken, dan kunt u overwegen te investeren in een energieopslagsysteem, zoals een thuisbatterij.

  Vraag uw prijs op maat aan

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Ons assortiment duurzame zonnepanelen

  Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, bieden we alleen zonnepanelen aan van gerenommeerde merken. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige aankoop waar u jarenlang profijt van zult hebben.

  Heeft u vragen of wilt u verschillende zonnepanelen vergelijken? Onze adviseurs staan klaar om u te helpen. Zij voorzien u van alle benodigde informatie en begeleiden u bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op via info@apsolar.nl of bel ons op 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Kosten zonnepanelen Zuidwolde

  De totale kosten van uw investering in zonnepanelen voor op uw dak in Zuidwolde zijn afhankelijk van verschillende factoren. De prijs wordt beïnvloed door het aantal benodigde zonnepanelen, evenals het merk en model. Onze deskundige zonne-experts kunnen het benodigde aantal zonnepanelen berekenen op basis van uw energieverbruik. Daarnaast moet u rekening houden met bijkomende kosten, zoals omvormers, bekabeling en installatiekosten.

  Wij voorzien u altijd vooraf van een voorlopige kostenindicatie. Belangrijk is dat we ook direct een overzicht meeleveren van de verwachte besparingen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (0% BTW)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,-

  Neem contact op met APSolar

  Heeft u vragen over het laten installeren van zonnepanelen op uw dak in Zuidwolde? Bel ons op 0598-470 050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.

  Wilt u zo snel mogelijk een gerichte kostenindicatie ontvangen van APSolar? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande knop.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!