Zonnepanelen in Annerveenschekanaal

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar: zonnepanelen voor alle huizen in Noord-Nederland

  Bent u van plan om met uw eigen geld te investeren in zonnepanelen voor op uw dak in Annerveenschekanaal? Of woont u in een van de volgende postcodegebieden – 9605 of 9654 – én komt u in aanmerking voor een subsidie tot € 10.000,- van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) om uw woning te verduurzamen en verbeteren? Bij APSolar zijn we gespecialiseerd in zonnepanelen en helpen we iedereen die op zoek is naar een ervaren expert op dit gebied. Niet alleen in Annerveenschekanaal, maar ook in de rest van Noord-Nederland. U kunt al uw vragen aan ons stellen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen!

  Ik heb recht op de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen. Wat zijn mijn opties?

  Het is aan u om te beslissen of het de moeite waard is om uw subsidiegeld te besteden aan zonnepanelen voor op uw woning in Annerveenschekanaal. Met de vergoeding van het IMG heeft u namelijk verschillende opties. Naast het installeren van zonnepanelen kunt u bijvoorbeeld kiezen om uw vergoeding te gebruiken om HR++ glas of een warmtepomp te laten plaatsen. Ook behoren onder andere een opfrisbeurt met schilderwerk of een volledig nieuwe badkamer tot de mogelijkheden.

  Advies en antwoorden nodig? Breng een bezoek aan onze showroom!

  Op deze pagina vertellen we u waarom het investeren in zonnepanelen in Annerveenschekanaal een verstandige keuze kan zijn en hoe APSolar u hierbij kan helpen. Vervolgens heeft u alle tijd om na te denken over hoe u uw vergoeding van het IMG wilt besteden. Als u persoonlijk advies nodig heeft om te bepalen of zonnepanelen de beste optie voor u zijn, dan bent u van harte welkom in onze showroom aan de Meint Veningastraat 87 in Hoogezand voor een gesprek met een van onze adviseurs.

  Zonnesystemen voor minder dan € 10.000,-

  We leveren zonnepanelen van A-merken tegen betaalbare prijzen. Ons team installeert ze doorgaans binnen één dag met op uw dak. Een systeem voor minder dan € 10.000,- is bij ons zeker mogelijk, afhankelijk van uw wensen.

  100% ontzorging: van a tot zonnepaneel

  Vanaf het begin tot het einde van het proces wordt u begeleid door ons team. Als u persoonlijk advies wilt dat is afgestemd op uw situatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Verduurzaam én verbeter uw woning

  We hebben al lange tijd als doel om de wereld groener te maken en woningen in heel Friesland, Drenthe en Groningen te verbeteren. Overweeg ook om zonnepanelen aan te schaffen in Annerveenschekanaal!

  Waarom zonnepanelen in Annerveenschekanaal door APSolar?

  • U werkt toe naar een zelfvoorzienend huishouden

   Door zonnepanelen op uw dak in Annerveenschekanaal te plaatsen, kunt u zelf duurzame energie opwekken. Dit biedt de mogelijkheid om onafhankelijk te worden van energiemaatschappijen, vooral als u ook thuisbatterijen installeert. Ondanks dat de salderingsregeling wordt verminderd, blijft het opwekken van uw eigen energie een aantrekkelijke keuze.

  • U besteedt uw subsidie hiermee op een duurzame manier

   Met behulp van de Verduurzaming en Verbetering Groningen subsidie kunt u kosteloos investeren in de toekomst van uw woning in Annerveenschekanaal. Deze financiële ondersteuning biedt diverse mogelijkheden om uw huis energiezuiniger te maken, zoals het installeren van milieuvriendelijke zonnepanelen. We staan klaar om u te helpen bij het aanvragen van deze subsidie. Kom langs in onze showroom of bel ons op 0598-470050 voor meer informatie.

  • U bespaart tot wel 35 jaar aanzienlijk op uw energierekening

   Met zonnepanelen zult u niet alleen op korte termijn profiteren, maar ook op de lange termijn. Een geplaatste set zonnepanelen door APSolar heeft namelijk een levensduur van tot wel 35 jaar, waardoor u met een eenmalige investering gedurende tientallen jaren aanzienlijk kunt besparen op uw energiekosten.

  Vraag uw prijs op maat aan

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Ons aanbod duurzame zonnepanelen

  We waarborgen de hoogste kwaliteit door uitsluitend zonnepanelen van gerenommeerde merken aan te bieden. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een uitstekende aankoop waarvan u jarenlang zult profiteren.

  Als u vragen heeft of verschillende zonnepanelen wilt vergelijken, staan onze adviseurs klaar om u te ondersteunen. Zij zullen u voorzien van alle benodigde informatie en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt contact met ons opnemen via info@apsolar.nl of telefonisch via 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Kosten zonnepanelen Annerveenschekanaal

  De kosten van uw investering in zonnepanelen voor uw dak in Annerveenschekanaal worden bepaald door verschillende factoren. Deze omvatten het aantal benodigde zonnepanelen en het merk en model dat u kiest. Onze deskundige zonne-experts kunnen het juiste aantal zonnepanelen voor u berekenen op basis van uw energieverbruik. Het is ook belangrijk om rekening te houden met extra kosten, zoals omvormers, bekabeling en installatie. We zullen u altijd vooraf een schatting van de kosten geven, inclusief een overzicht van de verwachte besparingen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (0% BTW)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,-

  Neem contact op met APSolar

  Heeft u vragen over de installatie van zonnepanelen op uw dak in Annerveenschekanaal? Neem contact met ons op via 0598-470050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.

  Wilt u zo snel mogelijk een nauwkeurige kostenindicatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de knop.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!