Zonnepanelen in Emmeloord

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar is uw zonnepartner in Noord-Nederland

  Bent u op zoek naar een betrouwbare én professionele partner voor de aanschaf en installatie van A-merk zonnepanelen? Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

  Betaalbare prijzen

  APSolar staat voor kwaliteit en betaalbaarheid bij de levering en installatie van de beste zonnepanelen. Profiteer van onze expertise.

  Begeleiding van a tot z

  Laat onze gekwalificeerde medewerkers u begeleiden bij het gehele proces en geniet van onze uitstekende totaalservice. Neem direct contact met ons op.

  Duurzame toekomst

  APSolar is al jaren bezig met het vergroenen van woningen en bedrijfspanden. Ook uw steentje bijdragen? Investeer nu in zonnepanelen voor op uw dak in Emmeloord!

  Duurzame energie opwekken

  Wilt u overstappen op milieuvriendelijke en duurzame energie? Laat dan zonnepanelen plaatsen op uw woning in Emmeloord. Onze specialisten verzorgen het complete proces voor u: van vrijblijvend advies en professionele installatie tot de laatste afwerking. We staan bekend om onze professionele aanpak en totaalservice waar u van op aan kunt. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  Waarom zonnepanelen in Emmeloord?

  • De zon schijnt steeds meer en feller

   Emmeloord heeft veel zonuren: gemiddeld 1.600 uur per jaar. Maak optimaal gebruik van deze onuitputtelijke natuurlijke energiebron door zonnepanelen aan te schaffen en bekijk hoe uw dak verandert in een groene energiecentrale.

  • U verbruikt minder grijze energie

   Door het overmatig gebruik van fossiele brandstoffen verzwakken we het milieu. Maak het verschil door zonnepanelen op uw dak in Emmeloord te plaatsen en verminder uw afhankelijkheid van schadelijke brandstoffen, terwijl u tegelijkertijd een milieubewustere levensstijl omarmt.

  • U bespaart jaarlijks veel geld

   Door de verduurzaming van een woning met zonnepanelen besparen onze klanten gemiddeld € 637,- per jaar. Daarnaast verdienen ze hun groene investering doorgaans al binnen 7 jaar terug.

  • 0% btw op zonnepanelen

   Dankzij de regeling vanaf 1 januari 2023 betaalt u geen btw meer bij de aanschaf van zonnepanelen voor op uw woning of een bijgebouw.
   Bespaar nu op uw verduurzamingsproject en zet de stap naar een groene toekomst.

  Vraag uw prijs op maat aan

  Voordelen van de zonnepanelen die we voor u plaatsen

  Net als veel andere mensen in uw buurt ook overstappen op duurzame energie? Laat uw zonnepanelen plaatsen door de experts van APSolar en…

  • …profiteer wel 35 jaar lang van zonne-energie
  • …laat uw woning in waarde stijgen
  • …draag bij aan de verbetering van het milieu
  • …zie uw energiekosten met gemiddeld € 637,- per jaar dalen

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  A-merk zonnepanelen

  Net als u kiezen we bij APSolar altijd voor kwaliteit. We hebben daarom alleen zonnepanelen van gerenommeerde A-merken in ons aanbod opgenomen. De zonnepanelen beschikken over de nieuwste technieken voor het hoogste rendement en voorzien uw woning decennialang van groene stroom.

  Wilt u meer weten over een specifiek product? Onze adviseurs vertellen u er graag meer over! U bereikt ons heel makkelijk via info@apsolar.nl of 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Bent u op zoek naar manieren om uw huis of bedrijfspand in Emmeloord te verduurzamen, geld te besparen en het milieu te helpen? Installeer zonnepanelen op uw dak om gratis groene energie op te wekken.

  Weet u niet zeker of uw dak geschikt is? Hieronder vindt u de 3 belangrijkste factoren die hierbij meespelen en kunt u, indien nodig, professionele hulp vragen aan onze zonne-experts.

  De meest cruciale factor is de oriëntatie en helling van de zonnepanelen. Voor maximale stroomproductie is een richting naar het zuiden en een helling tussen de 15 en 65 graden het meest effectief, zoals u ook kunt zien op de onderstaande afbeelding.

  Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  De opbrengst van uw zonnepanelen is niet alleen afhankelijk van de richting en hellingsgraad, maar ook van de schaduwval. Schaduw van bijvoorbeeld hoge bomen of een schoorsteen kan de energieopbrengst verminderen. Gelukkig zijn er manieren om dit op te lossen, zoals het gebruik van de juiste omvormer of optimizers. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven en adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Neem gerust contact met hen op.

  De beschikbare ruimte voor zonnepanelen is de derde factor die van invloed is op de hoeveelheid groene energie die u jaarlijks opwekt. Het plaatsen van meer zonnepanelen op uw dak in Emmeloord leidt tot een grotere productie van duurzame energie. Het aantal benodigde panelen is afhankelijk van uw energieverbruik en de grootte van uw huishouden.

  APSolar is uw ervaren en vertrouwde installateur van zonnepanelen

  We zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Dit betekent dat u bij ons kiest voor 100% zekerheid en garantie.

  Als uw vertrouwde en klantgerichte zonnepaneleninstallateur in Emmeloord helpen we u graag.

  Verbind uw telefoon met uw nieuwe zonnesysteem en bekijk de opbrengst

  Is het zonnesysteem volledig geïnstalleerd? En werkt alles naar behoren? Kunt u beide vragen met ja beantwoorden, dan is het tijd om uw smartphone te koppelen. Dit is eenvoudig te doen door de bijbehorende app te downloaden – de beste is de SolarEdge app. Hiermee kunt u de stroomopbrengst bekijken en nog veel meer.

  Kosten zonnepanelen Emmeloord

  Omdat er diverse factoren van invloed zijn op de kosten van zonnepanelen, kunnen we u geen standaardprijs geven. U betaalt voor de panelen zelf, de installatie en toebehoren. Het aantal benodigde zonnepanelen hangt af van de grootte van uw woning en de energiebehoefte van uw huishouden. Daarnaast hebben niet alle merken en typen panelen hetzelfde prijskaartje. Verder komen er nog kosten bij voor bijvoorbeeld omvormers, kabels en andere accessoires, zoals een zonneboiler.

  Bij APSolar snappen we dat u graag op de hoogte bent van de te verwachte kosten voordat u overgaat tot de aanschaf. Laat onze specialist daarom een offerte opstellen, zodat u een goed beeld heeft van de kosten en verwachte besparingen. Deze offerte is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Ontvang subsidie voor zonnepanelen in Emmeloord

  Als u zonnepanelen op uw dak in Emmeloord laat plaatsen, komt u wellicht in aanmerking voor een aantrekkelijke subsidie vanuit de overheid. Kom meer te weten over deze regelingen:

  Neem contact op met APSolar

  Heeft u nog vragen over de zonnepanelen in ons assortiment of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialist in Emmeloord. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op!

  Veelgestelde vragen over zonnepanelen

  Wanneer is het beste moment om zonnepanelen te laten installeren?
  Het beste moment om zonnepanelen te laten installeren is meestal in het voorjaar of de zomer, wanneer de zon voldoende schijnt en het buiten warmer. Dit vergemakkelijkt namelijk de installatie van het zonnesysteem.
  Waarom niet te lang wachten om zonnepanelen te installeren?
  Dit zijn de 5 belangrijkste redenen waarom u niet te lang moet wachten met de installatie van zonnepanelen: 1) er zit sinds 1 januari 2023 0% btw op de aanschaf van zonnepanelen, 2) u bespaart jaarlijks honderden euro’s op uw energiekosten, 3) u bent veel minder geld kwijt aan dure, grijze brandstoffen, 4) u leeft een stuk milieuvriendelijker en 5) u produceert gratis, groene stroom.
  Waar gaat de ongebruikte stroom van zonnepanelen naartoe?
  De ongebruikte stroom van zonnepanelen gaat terug naar het elektriciteitsnet van de energieleverancier. Van dit energiebedrijf krijgt u een vergoeding voor de ongebruikte energie.
  Wat is de gemiddelde levensduur van A-merk zonnepanelen?
  De A-merk zonnepanelen die APSolar op uw dak in Emmeloord plaatst, gaan tot wel 35 jaar mee.
  Zijn zonnepanelen onderhoudsvriendelijk?
  Zonnepanelen zijn over het algemeen zeer onderhoudsvriendelijk. Het regelmatig reinigen en inspecteren van de panelen is meestal voldoende. U kunt dit het beste laten doen door een professional. Nieuwere modellen zijn vaak minder gevoelig voor vervuiling en veroudering, wat het onderhoud verder vergemakkelijkt. Het is wel verstandig om periodiek een professionele inspectie te laten uitvoeren om eventuele problemen of defecten op te sporen en op te lossen.
  Ben ik bij APSolar verzekerd van een goede plaatsing en de beste zonnepanelen?
  Bij APSolar installeren we alleen gecertificeerde A-merk zonnepanelen van de hoogste kwaliteit op uw dak in Emmeloord.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!