Wilt u overstappen op milieuvriendelijke en duurzame energie? Laat dan zonnepanelen plaatsen op uw woning in Emmeloord. Onze specialisten verzorgen het complete proces voor u: van vrijblijvend advies en professionele installatie tot de laatste afwerking. We staan bekend om onze professionele aanpak en service waar u van op aan kunt. Laat uw zonnepanelen plaatsen door de experts van APSolar en…

 • …profiteer wel 35 jaar lang van zonne-energie
 • …maak uw woning in de toekomst aantrekkelijker bij verkoop
 • …draag bij aan de verbetering van het milieu
 • …zie uw energiekosten met tot wel € 650,- per jaar verminderen

Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw situatie? Neem gerust contact op met onze adviseur of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Kosten zonnepanelen Emmeloord

Omdat er diverse factoren van invloed zijn op de kosten van zonnepanelen, kunnen we u geen standaardprijs geven. U betaalt voor de panelen zelf, de installatie en toebehoren. Het aantal benodigde zonnepanelen hangt af van de grootte van uw woning en de energiebehoefte van uw huishouden. Daarnaast hebben niet alle merken en typen panelen hetzelfde prijskaartje. Verder komen er nog kosten bij voor bijvoorbeeld omvormers, kabels en andere accessoires, zoals een zonneboiler.

Bij APSolar snappen we dat u graag op de hoogte bent van de te verwachte kosten voordat u overgaat tot de aanschaf. Laat onze specialist daarom een offerte opstellen, zodat u een goed beeld heeft van de kosten en verwachte besparingen. Deze offerte is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend.

Subsidie aanvragen voor zonnepanelen in Emmeloord

Kiest u voor zonnepanelen, dan kunt u profiteren van een aantrekkelijke subsidie. Op deze manier willen gemeenten in Nederland, waaronder ook Emmeloord, hun inwoners stimuleren om over te stappen op duurzame energie. Door een zonnelening van maximaal € 7.500,- heeft u een aanzienlijk rentevoordeel.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Topkwaliteit zonnepanelen van A-merken

Net als u willen we bij APSolar alleen kiezen voor kwaliteit. We hebben daarom alleen zonnepanelen van gerenommeerde A-merken in ons aanbod opgenomen. De onderstaande merken zonnepanelen komt u in ons assortiment tegen:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Bekijk gerust ons volledige aanbod zonnepanelen en alle specificaties. Heeft u vragen over de eigenschappen of wilt u weten welke panelen het beste aansluiten op uw woning en voorkeuren? Neem contact op met uw specialist in Emmeloord via info@apsolar.nl of 0598-522150.

Onze tevreden klanten in Emmeloord

Fam. Edes

“De adviseur was heel vriendelijk en beantwoordde alle vragen die we hadden. De installatie verliep vlot en nu kunnen we lekker profiteren van onze eigen zonne-energie.”

Fam. Simic

“We zagen afgelopen jaar panelen op het dak van de buren geïnstalleerd worden, dus even gevraagd waar ze dat hebben laten doen. APSolar dus, heel blij met onze keuze!”

Dhr. Papenburg

“Snel en vakkundig geplaatst. Ik geef deze vakmannen een dikke vette tien!”

Contact met APSolar

Heeft u nog vragen over de zonnepanelen in ons assortiment of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialist in Emmeloord. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op!

Niels Nieland – Adviseur Friesland en Overijssel

Ons assortiment zonnepanelen