Wilt u graag zonnepanelen op uw woning in Eelde? Bij APSolar zit u goed. Voor advies, aanschaf en installatie staan onze specialisten voor u klaar. Bij ons bent u verzekerd van de beste service en hoogste kwaliteit zonnepanelen, uitsluitend van bekende A-merken. Ga voor duurzame zonne-energie en profiteer van de volgende voordelen:

 • Bespaar tot wel € 650,- per jaar
 • Profiteer zeker 35 jaar van uw zonnepanelen
 • Milieuvriendelijke energie
 • Verhoog de waarde van uw woning met zonnepanelen

Kosten zonnepanelen Eelde

De kosten voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen zijn afhankelijk van diverse factoren. Afhankelijk van de grootte van uw woning, het energieverbruik en het type of merk zonnepaneel kunnen we de prijs bepalen. Houd ook rekening met extra kosten voor accessoires zoals omvormers en kabels. Tot slot komen de kosten van de installatie erbij.

Voordat u besluit de zonnepanelen aan te schaffen, stellen we vooraf geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Hierin brengen onze specialisten de totale kosten en de verwachte financiële besparing voor u in kaart.

Subsidie voor zonnepanelen in Eelde

Om woningbezitters te stimuleren om te kiezen voor duurzame energie, kunt u voor de aanschaf van zonnepanelen in Eelde een subsidie aanvragen. Profiteer van een aantrekkelijk rentevoordeel met een zonnelening van maximaal € 7.500,-.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Zonnepanelen van de beste merken

Naast de goede service bieden we bij APSolar de beste merken zonnepanelen aan. U vindt bij ons enkel A-merken in het assortiment zodat onze klanten altijd verzekerd zijn van goede kwaliteit zonnepanelen. U vindt bij ons:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Bekijk ons complete aanbod zonnepanelen en laat onze adviseurs u meer vertellen. Heeft u vragen over een specifiek paneel of wilt u weten welke panelen het meest geschikt zijn voor uw woning? Neem contact op met uw specialist in Eelde via info@apsolar.nl of 0591-239063.

Onze tevreden klanten in Eelde

Fam. Schilders uit Eelde

‘’Van begin tot eind super goed geholpen. We profiteren al een jaar van onze zonnepanelen en we hebben er geen spijt van. Ik raad APSolar zeker aan!’’

Mevr. Evers uit Eelde

‘’In eerste instantie had ik geen verstand van zonnepanelen, maar de adviseurs van APSolar hebben me uitstekend en eerlijk geholpen. Ideaal!’’

Fam. Van der Pol uit Eelde

‘’Het installeren van de zonnepanelen ging sneller dan verwacht. Deze mannen weten wat ze doen!’’

Contact

Wilt u meer weten over de zonnepanelen? Of wilt u advies over de mogelijkheden van uw woning in Eelde? Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op via onderstaande knoppen voor vrijblijvend advies op maat.

Willem Prins
Adviseur Drenthe
willem@apsolar.nl

Onze zonnepanelen