Zonnepanelen in Eelde

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar biedt u 3 belangrijke voordelen

  Weet u nog niet zeker welk bedrijf u moet kiezen voor het laten plaatsen van zonnepanelen met hoogste rendement op uw dak in Eelde? Bekijk hieronder dan de 3 belangrijkste voordelen die we u bij APSolar te bieden hebben.

  We leveren zonnepanelen tegen betaalbare prijzen

  Bij APSolar leveren we enkel A-merk zonnepanelen voor op uw dak in Eelde. En dat allemaal tegen voordelige tarieven.

  We begeleiden u van advies tot installatie

  Onze medewerkers nemen u volledig mee in het proces en bieden u de beste totaalservice. Direct advies op maat nodig? Neem contact op.

  We creëren samen een duurzame toekomst

  APSolar verduurzaamt al jaren huizen en bedrijfspanden. Helpt u ons de wereld een stukje duurzamer te maken? Schaf nu zonnepanelen aan!

  De beste service ontvangen? Kies voor APSolar

  Wilt u graag zonnepanelen op uw woning in Eelde? Bij APSolar zit u goed. Voor advies, aanschaf en installatie staan onze specialisten voor u klaar. U bent bij ons verzekerd van de beste totaalservice en hoogste kwaliteit zonnepanelen, uitsluitend van bekende A-merken.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  Waarom zonnepanelen in Eelde?

  • De stad krijgt 1.500 zonuren per jaar

   In Eelde kunt u ieder jaar weer rekenen op enorm veel zonuren: gemiddeld wel 1.500. Net als duizenden andere huishoudens in Eelde deze gratis energie benutten en omzetten in bruikbare stroom? Schaf zo snel mogelijk zonnepanelen aan en laat ze door APSolar plaatsen.

  • U maakt uw woning toekomstproof

   Door zonnepanelen op uw dak in Eelde te laten plaatsen, verbruikt u veel minder grijze energie en bereidt u uw woning voor op de toekomst.

  • U bespaart jaarlijks veel geld

   Met zonnepanelen op uw dak produceert u gratis, groene energie. Op basis van de gegevens van onze klanten, kunt u gemiddeld € 637,- per jaar besparen op uw energierekening.

  • Zonnepanelen zijn sinds 1 januari 2023 btw-vrij

   Als u zonnepanelen op uw woning of een bijgebouw laat plaatsen, betaalt u geen btw meer. De btw is vanaf 1 januari 2023 namelijk 0%. Zo bent u een stuk goedkoper uit.

  Vraag uw prijs op maat aan

  Voordelen van onze zonnepanelen

  Ga voor duurzame zonne-energie en profiteer van de volgende voordelen:

  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar
  • Profiteer zeker 35 jaar van uw zonnepanelen
  • Milieuvriendelijke energie
  • Verhoog de waarde van uw woning met zonnepanelen

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Bekijk onze A-merk zonnepanelen

  Naast de goede service bieden we u zonnepanelen aan met de hoogste rendementen. U vindt in ons assortiment enkel A-merk zonnepanelen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.

  Bekijk ons complete aanbod zonnepanelen en laat onze adviseurs u meer vertellen. Heeft u vragen over een specifiek zonnepaneel of wilt u weten welke zonnepanelen het geschiktst zijn voor op uw woning? Neem contact op met een van onze specialisten via info@apsolar.nl of 0598-470050.

  Onze tevreden klanten in Eelde

  Dhr. Breukelman

  “Ik had online verschillende bedrijven opgezocht, en A.P. Solar kwam het betrouwbaarst over. Dat was een goede keus 🙂 Super service, bedankt mannen.”

  Fam. El Azzouzi

  “Ja echt blij met de zonnepanelen. We werden goed geïnformeerd over de kosten, besparing en subsidie en ook erg vriendelijk geholpen. Gewoon doen!!”

  Fam. Smeink

  “Je merkt echt dat deze mensen verstand van zaken hebben. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Duidelijke communicatie ook, ik ben erg tevreden.”

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Wilt u heel graag uw levensstijl verduurzamen, jaarlijks veel geld besparen op uw energierekening en tegelijkertijd de waarde van uw woning verhogen? Laat dan zonnepanelen op uw dak in Eelde plaatsen. Het omzetten van licht in bruikbare energie is op dit moment de beste manier om zoveel mogelijk gratis, groene energie op te wekken.

  Te weten komen of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Hieronder leest u met welke aspecten u rekening dient te houden. Hulp nodig om te bepalen of zonnepanelen u jaarlijks genoeg kunnen opleveren? Neem dan contact op met een van onze zonne-experts. We zitten voor u klaar!

  Om zoveel mogelijk groene energie per dag op te wekken, moeten uw zonnepanelen precies goed worden geplaatst. Op de onderstaande afbeelding ziet u dat een zonnepaneel op het zuiden met een helling van rond de 40 graden het beste is voor de stroomopbrengst.

  Heeft u een plat dak, dan kunnen uw zonnepanelen op een schuin frame met de precies de juiste hellingsgraad worden geïnstalleerd. Met een schuin dak moet u vaak genoegen nemen met de richting en de hellingsgraad. We komen graag bij u langs om te bepalen of de hellingsgraad en de richting geschikt is voor zonnepanelen.

  Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  Niet alleen de richting en hellingsgraad hebben grote invloed op de energieproductie, maar ook de schaduwval zorgt vaak voor een mindere opbrengst. Hoge bomen en schoorstenen kunnen op de zonnigste momenten een vervelende schaduw creëren waardoor uw zonnepanelen minder stroom produceren.

  Er zijn gelukkig specifieke oplossingen voor het schaduwprobleem, zoals de installatie van de juiste omvormer of de plaatsing van optimizers achter elk zonnepaneel. Welke oplossing het beste werkt, hangt af van uw situatie. Direct advies nodig? Neem contact op met een APSolar adviseur.

  Hoeveel zonnepanelen u op uw woning in Eelde kwijt kunt, is uiteraard ook belangrijk voor de opbrengst. Hoe meer zonnepanelen u kunt laten plaatsen, hoe meer gratis, groene energie u jaarlijks opwekt. Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft om uw woning te voorzien van voldoende duurzame stroom, hangt af van uw verbruik en de grootte van uw huishouden.

  APSolar biedt u 100% zekerheid en garantie

  Ons bedrijf is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Als u dus voor ons kiest om uw zonnepanelen te laten plaatsen, bieden we u 100% zekerheid en garantie.

  Download de gratis app en monitor uw stroomopbrengst in real time

  Na een succesvolle installatie door onze monteurs, kunt u direct uw smartphone verbinden met de omvormer. Dit doet u door de gratis SolarEdge app te downloaden. Met deze applicatie monitort u niet alleen de dagelijkse stroomopbrengst, maar ziet ook de productie in het verleden, allemaal in een overzichtelijke grafiek.

  Kosten zonnepanelen Eelde

  De kosten voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen zijn afhankelijk van diverse factoren. Afhankelijk van de grootte van uw woning, het energieverbruik en het type of merk zonnepaneel kunnen we de prijs bepalen. Houd ook rekening met extra kosten voor accessoires zoals omvormers en kabels. Tot slot komen de kosten van de installatie erbij.

  Voordat u besluit de zonnepanelen aan te schaffen, stellen we vooraf geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Hierin brengen onze specialisten de totale kosten en de verwachte financiële besparing voor u in kaart.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Ontvang subsidie voor de installatie van zonnepanelen in Eelde

  Als u zonnepanelen op uw dak in Eelde laat plaatsen, komt u wellicht in aanmerking voor een aantrekkelijke, landelijke subsidie. Kom meer te weten over deze regelingen:

  Neem contact op met APSolar

  Wilt u meer weten over de zonnepanelen? Of wilt u advies over de mogelijkheden van uw woning in Eelde? Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op via onderstaande knoppen voor vrijblijvend advies op maat.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is het beste moment om zonnepanelen te laten installeren?

  Nu is het beste moment om zonnepanelen aan te schaffen en op uw dak te laten plaatsen. Duurzame energie is de toekomst, u ontvangt wellicht een aantrekkelijke subsidie en u betaalt sinds 1 januari 2023 geen btw meer. De andere voordelen zijn:

  • U bespaart gemiddeld € 637,- per jaar
  • U profiteert decennialang van uw zonnepanelen
  • U verduurzaamt uw levensstijl
  • U verhoogt de waarde van uw woning
  Waar gaat de ongebruikte stroom naartoe?
  De onbenutte, groene energie kunt u dankzij de salderingsregeling terugleveren aan het energienet.
  Wat is de levensduur van zonnepanelen?
  De A-merk zonnepanelen die we bij APSolar voor u op uw dak in Eelde plaatsen, gaan tot wel 35 jaar mee.
  Wat is de gemiddelde terugverdientijd?
  De gemiddelde terugverdientijd van onze klanten met zonnepanelen is 7 jaar. Daarna profiteert u nog ruim 25 jaar van zelf opgewekte stroom waar u niets voor hoeft te betalen.
  Zijn zonnepanelen onderhoudsvriendelijk?
  Zonnepanelen hebben helemaal niet veel onderhoud nodig. Vogelpoep en losse bladeren worden meestal vanzelf weggespoeld door regen. Het is wel handig om uw zonnepanelen halfjaarlijks of na een zware storm te controleren op eventuele beschadigingen.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!