Zonnepanelen in Coevorden

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  Profiteer van APSolar

  Uw erkende partner in de beste zonnesystemen!

  Betaalbaar

  Bij APSolar leveren we altijd de beste zonnesystemen en onderdelen, allemaal tegen betaalbare prijzen.

  Totaalservice

  We bieden u altijd de beste totaalservice. Neem contact met ons op voor advies op maat.

  Duurzaam en kostenbesparend

  Samen werken we aan een duurzame toekomst. En u bespaart ook nog eens flink op uw energiekosten.

  Deskundige informatie of een vrijblijvende offerte? APSolar staat voor u klaar

  Ook in Coevorden kiezen steeds meer inwoners ervoor om zonnepanelen te laten installeren op hun dak. Een goede stap in de richting om uiteindelijk volledig energieneutraal te zijn. Voor de aanschaf en de installatie van zonnepanelen in Coevorden profiteert u van het vakmanschap en de bijkomende voordelen van APSolar.

  Onze experts verzorgen de installatie compleet voor u, van begin tot eind. We hebben alleen zonnepanelen van A-merken in ons aanbod, zodat u altijd verzekerd bent van uitstekende kwaliteit.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  Waarom zonnepanelen in Coevorden?

  • Gemiddeld 1.500 zonuren per jaar

   Coevorden krijgt jaarlijks gemiddeld 1.500 zonuren. Door zonnepanelen op uw dak te plaatsen profiteert u van dit gratis licht, dat u kunt omzetten in stroom voor uw eigen huis.

  • Help het milieu een handje

   Bij APSolar werken we alleen met de beste zonnepanelen. Deze maken gebruik van de nieuwste technologieën en vangen het meeste licht op. Hiermee draagt u ook uw steentje bij aan een gezond milieu.

  • Korte terugverdientijd

   Dankzij de topkwaliteit zonnepanelen op de daken van onze klanten, verdienen ze hun investering gemiddeld binnen 7 jaar al terug.

  • Sinds 1 januari 2023 0% btw

   Als u zonnepanelen op uw woning of een bijgebouw laat plaatsen, betaalt u geen btw. De btw is vanaf 1 januari 2023 namelijk 0%. Zo bent u een stuk goedkoper uit.

  Vraag uw prijs op maat aan

  Voordelen van APSolar en onze zonnepanelen

  Kies ook voor duurzame, groene energie en profiteer van de voordalen van APSolar en onze zonnepanelen:

  • Goed voor het milieu én uw portemonnee
  • Geniet wel 35 jaar lang van zonne-energie
  • Zonnepanelen vermeerderen de waarde van uw woning
  • Minder afhankelijk van een energieleverancier en fossiele brandstoffen

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Topkwaliteit zonnepanelen van A-merken

  Bij APSolar willen we u de beste kwaliteit bieden: van onze service, maar ook van de zonnepanelen zelf. We hebben uitsluitend zonnepanelen van A-merken in ons assortiment, die we nauwkeurig hebben uitgekozen vanwege hun hoogwaardige kwaliteit.

  Onze tevreden klanten in Coevorden

  Mevr. A. Goeree

  “De beste keuze die ik in jaren heb gemaakt. Via een vriendin kreeg ik de tip en de vakmannen van APSolar stelden niet teleur. Super!”

  Fam. de Bruin

  “Super blij mee! We checken regelmatig de stand om te kijken hoeveel de opbrengst is. De installatie verliep vlot en helemaal vlekkeloos.”

  Fam. Karakiliç

  “Wij geven AP Solar een dikke 10! We hebben ook de buren aangeraden met jullie in zee te gaan. Gewoon alles perfect geregeld.”

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Vraagt u zich af of uw toekomstige zonnepanelen wel genoeg licht kunnen opvangen en omzetten in bruikbare stroom? Er zijn drie factoren die bepalen of uw dak geschikt is voor zonnepanelen.

  De richting van uw zonnepanelen is een belangrijke factor voor een goede opbrengst. De hellingsgraad is hier ook aan verbonden. Bekijk in het onderstaande diagram hoe u de zonnepanelen het beste op uw dak in Coevorden kunt laten plaatsen.

  Is de ene kant van uw dak gericht op het noorden en de andere kant op het zuiden? In dat geval is het duidelijk beter om ze op de kant die gericht is op het zuiden te plaatsen. Staat uw woning een kwartslag gedraaid en is het dak gericht op het westen en oosten, dan vangen de zonnepanelen minder zon op.

  Om toch maximaal te profiteren van de zon, hebben we de perfecte oplossing: micro-omvormers. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken en antwoord te krijgen op uw vragen.

  Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  Ook de schaduw heeft effect op de maximaal haalbare opbrengst. Is uw bedrijf of woning omringd door bomen of is het vaak bewolkt, dan vangen de zonnepanelen aanzienlijk minder licht op. In dit geval kunt u ook gebruikmaken van micro-omvormers. We voorzien u graag van deskundig advies.

  De beschikbare ruimte op uw dak is ook van invloed op de opbrengst, omdat u misschien meer of minder zonnepanelen kunt laten installeren dan gemiddeld. In de meeste gevallen heeft een dak van een woning genoeg ruimte voor minstens 4 zonnepanelen. Maar ook met slechts 2 zonnepanelen draagt u uw steentje bij aan het milieu. Neem contact met ons op om uw opties te bespreken.

  APSolar is uw erkende zonnespecialist werkzaam in Noord-Nederland

  Bent u nieuwsgierig naar uw mogelijkheden, maar wilt u de garantie dat er goed werkende zonnepanelen op uw dak in Coevorden komen te liggen?

  APSolar biedt u die zekerheid. We zijn namelijk aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE) en hiermee uw betrouwbare zonnepanelenspecialist in Noord-Nederland. Van advies op maat tot een soepele installatie, APSolar is uw partner.

  Direct inzicht in de opbrengst via de bijbehorende app

  Is uw zonnepaneleninstallatie geplaatst? Via de bijbehorende app volgt u de werking van het systeem en ziet u in 1 oogopslag hoeveel stroom er geproduceerd wordt. Op deze manier maakt u de opwekking van duurzame energie nog leuk ook.

  Kosten zonnepanelen in Coevorden

  Een vaste prijs voor zonnepanelen is lastig te bepalen, omdat er verschillende factoren meespelen bij het bepalen van de uiteindelijke kosten. Zo kiest u zelf het merk en type zonnepaneel en bepalen we op basis van uw energiebehoefte het benodigde aantal panelen. Bovendien komen er nog arbeidskosten voor de installatie bij en kosten van omvormers, kabels en eventuele extra opties zoals een zonneboiler en een slimme meter.

  We snappen echter ook dat u graag wilt weten waar u aan toe bent. We stellen daarom graag een vrijblijvende offerte voor u op, waarin we de kosten én de verwachte besparing hebben berekend.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Subsidie voor zonnepanelen in Coevorden

  Het kiezen voor zonnepanelen is juist nu een slimme en verantwoorde keuze! Nog nooit waren de voordelen zo groot.

  Niet alleen bespaart u jaarlijks op uw energiekosten, de aanschaf is ook extra voordelig geworden dankzij steun vanuit de overheid:

  Neem contact op met APSolar

  Wilt u weten hoe u met zonnepanelen kunt besparen en een grote stap richting energieneutraal zet? Uw adviseur Ap Nijborg kan u alles vertellen over de opties.

  Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte via de onderstaande knoppen.

  Veelgestelde vragen

  Waarom zou ik nu kiezen om zonnepanelen te laten plaatsen?
  Een zonnesysteem op uw dak laten installeren is een goede keuze. Hier is waarom: u bespaart jaarlijks honderden euro’s op uw energiekosten, u bent minder afhankelijk van fossiele brandstoffen, u helpt het milieu een handje mee en u produceert gratis stroom.
  Kunnen zonnepanelen in Coevorden genoeg stroom opwekken?
  De zon schijnt veel in Coevorden, wat betekent dat u met een stel zonnepanelen op uw dak veel licht opvangt en omzet in gratis groene stroom. Ook als het bewolkt is, werkt het systeem goed. U houdt de prestaties en opbrengst eenvoudig bij met de SolarEdge app.
  Kan ik de ongebruikte stroom op een andere manier toepassen?
  Ongebruikte stroom kunt u dankzij de salderingsregeling terugleveren aan het energienet.
  Wat is de gemiddelde levensduur van een zonnesysteem?
  De zonnepanelen die we voor u installeren, gaan tot wel 35 jaar mee en besparen u al die tijd veel geld.
  Hebben zonnepanelen veel onderhoud nodig?
  Zonnepanelen zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk en hoeven enkel halfjaarlijks of na een storm gecheckt te worden op eventuele beschadigingen. Vogelpoep en losse bladeren worden meestal vanzelf weggespoeld door regen.
  Bij welk installatiebedrijf ben ik verzekerd van een goede plaatsing en de beste zonnepanelen?
  Bij APSolar installeren we alleen gecertificeerde zonnepanelen van de hoogte kwaliteit op uw dak.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!