Zonnepanelen in Zwolle

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  Profiteer van APSolar

  Uw deskundige partner in de beste zonnesystemen!

  Betaalbaar

  Wij leveren voor betaalbare prijzen zonnestroom systemen en onderdelen.

  Begeleiding

  Wij begeleiden u tijdens het proces; van advies op maat tot aan de daadwerkelijke levering van zonnestroom.

  Duurzaam

  Samen werken wij aan een duurzame toekomst én u bespaart flink op de kosten.

  Stap over op duurzame energie met de hulp van APSolar

  De gemeente Zwolle is druk bezig om investeringen in zonnepanelen te stimuleren en de stad snel te verduurzamen. Sinds 2013 zijn daarom ruim 30 gemeentelijke gebouwen voorzien van zonnepanelen in Zwolle. Ook de inwoners stappen massaal over op zonne-energie. Dit is niet zo gek, helemaal omdat u met zonnepanelen op uw dak in Zwolle flink kunt besparen op uw energierekening.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  4 redenen voor zonnepanelen in Zwolle

  • Veel zonuren

   Met meer dan 1.100 zonuren per jaar zijn de daken in Zwolle ideaal om zonnepanelen op te plaatsen.

  • Duurzame energie opwekken

   Met zonnepanelen op uw dak in Zwolle stapt u compleet of gedeeltelijk van fossiele brandstoffen af en werkt u mee aan een groene toekomst.

  • Kostenbesparing

   De bijna 10.000 huishoudens met zonnepanelen besparen samen jaarlijks € 9.768.824,-. Zelf kunt u op jaarbasis tot wel € 650,- op uw energierekening besparen.

  • 0% btw op zonnepanelen

   Als u zonnepanelen op uw woning of een bijgebouw laat plaatsen, betaalt u geen btw. De btw is vanaf 1 januari 2023 namelijk 0%. Zo wordt uw terugverdientijd een stuk minder lang en bent u veel goedkoper uit.

  Vraag uw prijs op maat aan

  Profiteer van alle voordelen

  Wilt u ook profiteren? APSolar helpt u graag van advies tot installatie. We zijn dé zonnepanelen installateur in Zwolle en zorgen ervoor dat uw zonnepanelen zorgvuldig gemonteerd en goed aangesloten worden. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ook direct geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

  • Honderden euro’s besparen op uw rekening
  • Waardeverhoging en beter energielabel
  • Kom in aanmerking voor diverse subsidies
  • Voor particulieren én zakelijke gebruikers
  • Met de SolarEdge app inzicht in uw verbruik en opbrengst

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Aanbod A-merk zonnepanelen van APSolar

  We leveren uitsluitend A-merk zonnepanelen in Zwolle die over extra vermogen beschikken en het hoogste rendement bieden. Ze gaan tot wel 35 jaar mee en zijn getest op onder meer efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid.

  Reviews van onze tevreden klanten uit Zwolle

  Niels van de Broek uit Zwolle:

  “De complete installatie was tot in de puntjes geregeld en binnen no time waren alle zonnepanelen aangesloten. De adviseurs en installateurs hebben ook duidelijk en goed met mij gecommuniceerd. Ik ben zeer tevreden met de service en de zonnepanelen.”

  Kirsten van Hattem uit Zwolle:

  “De mensen van APSolar gaan heel professioneel en netjes te werk. Dit installatiebedrijf in Zwolle is een echte aanrader.”

  Thijs Veenstra uit Zwolle:

  “Ik ben ontzettend tevreden met de zonnepanelen op mijn woning. Met de SolarEdge app kan ik ook alle belangrijke gegevens makkelijk inzien. Ik ben enorm blij met de vakkundige en nette installatie van APSolar.”

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  In totaal zijn er 3 factoren die bepalen of uw dak in Zwolle geschikt is voor de installatie van zonnepanelen.

  Heeft u een dak gericht op het oosten of het zuiden, dan vangen de zonnepanelen die erop liggen de meeste zon. Een dak op het westen levert minder op, maar kan nog steeds aantrekkelijk zijn.

  Ook de helling heeft invloed op de totale stroomopbrengst. Een schuin dak vangt meer zon dan een plat dak, wat zorgt voor een hogere opbrengst. Meestal is een dak met een helling tussen de 20 en 50 graden het gunstigst.

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  Krijgt uw dak weinig of veel schaduw? De hoeveelheid schaduw die op het dak valt, is van invloed op de totale stroomopbrengst. Als het dak voor meer dan de helft van de dag goed in de zon staat, dan is het laten plaatsen van zonnepanelen in de meeste gevallen rendabel.

  Bekijk hoeveel plek er is voor de zonnepanelen. Op de meeste daken is het mogelijk om minstens 3 of meer zonnepanelen te plaatsen, afhankelijk van de stevigheid van het dak. Het is ook verstandig om minimaal 20 centimeter aan de rand van het dak vrij te houden.

  APSolar: uw zonnepanelen installateur in Zwolle

  Bij APSolar voeren we iedere installatieklus op maat uit en leveren we uitsluitend zonnepanelen van A-merken. We zijn niet voor niets uw zonnepanelen installateur in Zwolle. Neem bij vragen contact met ons op of vraag direct een offerte aan als u geïnteresseerd bent in het laten plaatsen van zonnepanelen op uw dak in Zwolle. We bieden u altijd totaalservice, van advies tot installatie.

  SolarEdge app: inzicht in de prestaties

  Na de montage heeft u realtime inzicht met de SolarEdge app. Hiermee volgt u de prestaties van de zonnepanelen waar u zich ook bevindt. De app genereert grafieken op basis van het energieverbruik en de systeemproductie, zodat u deze gegevens eenvoudig kunt analyseren en vergelijken. Zo weet u altijd of uw installatie aan de verwachtingen voldoet.

  Kosten zonnepanelen in Zwolle

  Wilt u investeren in zonnepanelen? Houd dan rekening met een aantal kostenposten. U heeft bijvoorbeeld de zonnepanelenomvormers en genoeg bekabeling nodig. U betaalt ook een tarief voor de kwalitatieve installatie door onze specialisten.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Zonnepanelen subsidie Zwolle

  Bent u van plan om een investering te doen in zonnepanelen in Zwolle? Lees u dan eerst goed in over de subsidies waar u mogelijk voor in aanmerking komt. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft namelijk meerdere regelingen in het leven geroepen om de aanschaf van duurzame middelen nog aantrekkelijker te maken.

  Er zijn regelingen voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Bekijk voor welke regeling u in aanmerking komt en wat de voorwaarden zijn:

  Advies nodig voor uw zonnepanelen?

  Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen, of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact op met de experts van APSolar. Onze adviseur in zonne-energie helpt u graag!

  Veelgestelde vragen

  Waarom nu kiezen om zonnepanelen te laten plaatsen?
  Met zonnepanelen op uw dak in Zwolle wekt u altijd stroom op, ook als het bewolkt is. Daarnaast ben u veel minder afhankelijk van aardgas, wat enorm duur is en slecht is voor het milieu. Groene energie is de toekomst.
  Zijn zonnepanelen in Zwolle rendabel?
  Een investering in zonnepanelen in Zwolle is altijd een goede zet. De zon schijnt steeds vaker en dat maakt onze A-merk zonnepanelen die ruim 35 jaar meegaan zeer rendabel. Een zonnesysteem wekt ook stroom op als de zon helemaal niet of met intervallen schijnt. Daglicht is voldoende om gratis stroom te produceren.
  Wat gebeurt er met de zelf opgewekte stroom die ik niet gebruik?
  Dankzij de salderingsregeling kunt u de ongebruikte stroom aan het energienet terugleveren. Hiervoor krijgt u een vergoeding. Als u naast uw zonne-energie nog aangeleverde energie gebruikt, dan wordt de teruglevering verrekend.
  Wat is de gemiddelde terugverdientijd?
  Gemiddeld doen onze klanten er zo’n 7 tot 8 jaar over om hun investering compleet terug te verdienen. Omdat onze A-merk zonnepanelen 35 jaar meegaan, profiteert u hierna nog van 28 jaar gratis groene stroom.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!