Zonnepanelen in Leeuwarden

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op

  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten

  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten

  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  Profiteer van APSolar

  Uw deskundige partner voor de levering en installatie van de beste zonnepanelen!

  Betaalbaar

  Wij leveren voor betaalbare prijzen zonnepanelen en bijbehorende onderdelen.

  Begeleiding

  Wij begeleiden u van a tot z; van advies op maat tot aan de daadwerkelijke levering van zonnestroom.

  Duurzaam

  Samen werken wij aan een duurzame toekomst én u bespaart flink op de kosten.

  Zonnepanelen laten plaatsen? Neem contact op

  Steeds meer huishoudens kiezen ervoor om zonnepanelen op hun dak te laten plaatsen. Dit is namelijk niet alleen heel goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

  APSolar is de zonnespecialist op het gebied van levering en installatie. Reken op onze vakmannen om uw A-merk zonnepanelen snel en vakkundig te plaatsen.

  We verzekeren u van de hoogste kwaliteit zonnepanelen en de beste totaalservice.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  Waarom zonnepanelen in Leeuwarden?

  • Veel zonuren jaar

   Gemiddeld is Leeuwarden een van de provincies die het meeste zon krijgt. Leeuwarden heeft jaarlijks namelijk tussen de 1.500 en 1.600 zonuren.

  • Draag bij aan een schoner milieu

   Met zonnepanelen op uw woning in Leeuwarden helpt u het milieu actief en stapt u (gedeeltelijk) af van fossiele brandstoffen.

  • Bespaar op uw energiekosten

   Honderdduizenden huishoudens gingen u de afgelopen jaren al voor en bespaarden aanzienlijk op hun energierekening. Bespaar zelf jaarlijks tot wel € 650,-.

  • De btw op zonnepanelen is 0%

   Als u zonnepanelen op uw woning of een bijgebouw laat plaatsen, betaalt u geen btw meer. De btw is vanaf 1 januari 2023 namelijk 0%. Zo bent u een stuk goedkoper uit.

  Vraag uw prijs op maat aan

  Voordelen van APSolar en onze zonnepanelen

  Ga voor zonne-energie en profiteer van onze vaste voordelen:

  • Gemiddeld € 637,- per jaar besparen op uw energiekosten
  • Onze zonnepanelen gaan tot wel 35 jaar mee
  • U draagt bij aan een schoner milieu
  • Inzicht in uw stroomproductie met de SolarEdge app
  • Waardevermeerdering van uw woning

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Alleen A-merk zonnepanelen in ons aanbod

  Net als u kiezen we bij APSolar alleen voor producten en materialen van de beste kwaliteit. Zo garanderen we dat u jarenlang geniet van uw zonnepanelen in Leeuwarden. We hebben daarom alleen A-merken in ons assortiment opgenomen.

  Onze tevreden klanten in Leeuwarden

  Mevr. S. Sikkema uit Leeuwarden

  ‘’Snelle service en vriendelijke adviseur. Hij neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen. We hebben de panelen nu al een tijdje en zijn er heel blij mee.’’

  Fam. de Groot uit Leeuwarden

  ‘’We hadden zelf totaal geen verstand van zonnepanelen, maar APSolar denkt goed met je mee. Fijn dat we nu ook van zonne-energie profiteren. Super!’’

  Fam. Visser uit Leeuwarden

  ‘’Topservice. Deze mensen hebben echt verstand van zaken. Gewoon een dikke 10.”’

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Er zijn 3 factoren die bepalend zijn voor de geschiktheid van een volledige zonnepaneleninstallatie op uw woning in Leeuwarden. Mocht u nog vragen hebben, onze adviseur helpt u graag. E-mail ons via info@apsolar.nl of bel ons op 0598-470 050. We staan u altijd graag te woord en helpen u op maat.

  Is de helling van uw dak gericht op het zuiden, westen of het oosten? In dat geval krijgen de zonnepanelen de meeste zon. In het geval van een schuin dak gericht op het noorden, brengen zonnepanelen minder op. Maar ook dan kan een investering in zonnepanelen nog steeds lucratief zijn.

  Over het algemeen krijgt een schuin dak meer zon dan een plat dak, vanwege de hellingsgraad. Dit zorgt mede voor een hogere stroomproductie en jaarlijks meer besparing op uw energierekening. Een dak met een hellingsgraad tussen de 30 en 60 graden is meestal het beste voor de zonnepanelen en een zo hoog mogelijke productie.

  Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  De opbrengst van de zonnepanelen is ook afhankelijk van de hoeveelheid schaduw. Als uw installatie veel schaduw vangt, heeft dit invloed op de werking. U kunt het vergelijken met een knik in de tuinslang. Met het gebruik van de juiste micro-omvormers is het wel mogelijk om een deel te compenseren.

  Hoeveel vrije ruimte er is voor de zonnepanelen, is een belangrijke factor. Vaak is het wel mogelijk om 4 of meer zonnepanelen te plaatsen op een woning in Leeuwarden.

  APSolar is dé zonnepartner van Noord-Nederland

  U wilt zonnepanelen op uw dak laten plaatsen zonder zich zorgen te hoeven maken over uw investering. Voor 100% zekerheid en garantie kiest u een installateur die is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE), zoals APSolar.

  Als uw vertrouwde en klantgerichte zonnepaneleninstallateur in Leeuwarden zijn we u graag van dienst.

  SolarEdge app: direct inzicht in de stroomopbrengst

  Na de montage configureert u de zonnepaneleninstallatie heel gemakkelijk met de SolarEdge app. Met de app volgt u de stroomopbrengst en uw verbruik in real time.

  Op basis van deze gegevens genereert de app automatisch overzichtelijke grafieken, waardoor u de data eenvoudiger kunt analyseren en vergelijken. Zo heeft u altijd goed inzicht in de prestaties van uw installatie.

  Zonnepanelen in Leeuwarden: investeringskosten

  Bij de aanschaf van zonnepanelen spelen verschillende factoren mee die de kosten beïnvloeden. Hierdoor kunnen we geen vaste prijs noemen voor zonnepanelen in Leeuwarden. Het merk en type zonnepanelen, het aantal en uw wensen zijn hierbij van belang. Maar ook de installatiekosten en accessoires zoals bekabeling en een omvormer beïnvloeden de totaalprijs.

  Laat u daarom met een gerust hart adviseren door onze experts. We denken graag met u mee en berekenen de totale kosten voor uw situatie door middel van een vrijblijvende offerte. Hierbij brengen we ook de verwachte besparing in kaart, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Subsidie zonnepanelen Leeuwarden

  Bent u een woningbezitter in Leeuwarden en denkt u na over een overstap op duurzame energie? Ontdek dan gauw hoe u met een zonnesubsidie kunt profiteren van een aantrekkelijke aftrek!

  Er zijn subsidies voor zowel zakelijke gebruikers als particuliere woningbezitters. Bekijk voor welke u in aanmerking komt en wat de voorwaarden zijn:

  Neem contact op met APSolar

  Graag meer weten over de verschillende zonne-energie opties voor uw bedrijfspand of huis? Neem contact op met onze adviseur.

  U bereikt ons heel makkelijk via 0598-470 050 of info@apsolar.nl. Zo snel mogelijk een offerte ontvangen? Klik op de onderstaande button.

  Veelgestelde vragen

  Waarom zou ik zonnepanelen laten plaatsen op mijn dak in Leeuwarden?
  De installatie van zonnepanelen is een van de beste manieren om voor een lange periode groene energie op te wekken. Met zonnepanelen op uw dak in Leeuwarden bent u minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en bespaart u jaarlijks honderden euro’s. Na ongeveer 7 jaar heeft u uw investering al terugverdiend en produceert u gratis stroom!
  Is een zonnesysteem rendabel in Leeuwarden?
  Zonnepanelen zijn ook in Leeuwarden rendabel. Een zonnesysteem wekt namelijk ook stroom op als de zon helemaal niet of met intervallen schijnt. Daglicht is genoeg om gratis stroom te produceren.
  Waar gaat de stroom naartoe dat ik niet gebruik?
  De zelf opgewekte stroom waar u geen gebruik van maakt, kunt u salderen dankzij de salderingsregeling. Dit houdt in dat u de stroom aan de energiemaatschappij geeft en hiervoor geld ontvangt.
  Werken zonnepanelen ook als de zon niet schijnt?
  Zonnepanelen worden steeds beter in het opvangen van het minste licht op bewolkte en regenachtige dagen. Nu is dus een heel geschikt moment om te investeren in zonnepanelen.
  Wat is de levensduur van onze A-merk zonnepanelen?
  De levensduur van onze A-merk zonnepanelen ligt rond de 35 jaar. Omdat de gemiddelde terugverdientijd van onze klanten 7 jaar is, profiteren ze 28 jaar van gratis groene stroom en pakken ze veel winst.
  Zijn zonnepanelen onderhoudsvriendelijk?
  Zonnepanelen hebben gelukkig helemaal niet veel onderhoud nodig. Als er bladeren of andere dingen op de zonnepanelen liggen, wordt ze vaak vanzelf weggespoeld door regen. We raden u wel aan om ze ieder halfjaar te controleren op eventuele beschadigingen.
  Bij welke zonnepaneleninstallateur in Leeuwarden koop ik direct de beste zonnepanelen?
  Gecertificeerde zonnepanelen van de hoogte kwaliteit koopt u gewoon hier bij APSolar. We voorzien u graag van een concurrerende kostenindicatie en begeleiden u het gehele traject: van advies tot installatie.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!