Voor het aanschaffen en installeren van zonnepanelen op uw woning in Leeuwarden kunt u rekenen op de experts van APSolar. We zijn dé specialist in de regio en verzorgen het volledige proces voor u. Onze specialisten zijn er voor u van advies tot aanschaf en van installatie tot afwerking. Doordat we alleen hoogwaardige zonnepanelen van bekende A-merken in ons assortiment hebben opgenomen, kunnen we u verzekeren van de hoogste kwaliteit in combinatie met de beste service. Ga voor zonne-energie en profiteer van onze vaste voordelen:

 • Aanzienlijke besparing tot wel € 650,- per jaar op uw energierekening
 • Duurzaam: zonnepanelen kunnen wel 35 jaar lang meegaan
 • Milieuvriendelijke energie
 • Waardevermeerdering van uw woning

Kosten zonnepanelen Leeuwarden

We kunnen geen standaardprijs geven voor zonnepanelen. Dat komt doordat de kosten voor de aanschaf en installatie afhankelijk zijn van verschillende factoren. Zo verschilt bijvoorbeeld het aantal zonnepanelen dat nodig is per woning, maar zitten er ook grote verschillen in de prijs per type of merk. Bovendien zijn er nog bijkomende kosten waar u rekening mee dient te houden, zoals de kosten voor omvormers, kabels en andere toebehoren. Tot slot komen de kosten voor de installatie er nog bij.

We begrijpen dat u graag precies weet waar u aan toe bent, voordat u definitief zonnepanelen aanschaft. Daarom stellen we graag volledig vrijblijvend en offerte voor u op met daarop ook de verwachte financiële besparing in kaart gebracht. Zo weet u ook op financieel gebied altijd exact wat u kunt verwachten.

Subsidie voor zonnepanelen in Leeuwarden

Om woningbezitters te stimuleren om te kiezen voor milieuvriendelijke, duurzame energie, stellen Nederlandse gemeenten subsidie beschikbaar voor de aanschaf van zonnepanelen. Zo ook in Leeuwarden. U profiteert van een aantrekkelijk rentevoordeel dankzij de zonnelening van maximaal € 7.500,-.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Hoogwaardige zonnepanelen van A-merken

Bij APSolar gaan we, net als u, voor kwaliteit. Om u te verzekeren van topklasse zonnepanelen met de beste voorwaarden, hebben we alleen A-merken in ons assortiment opgenomen. U vindt in ons aanbod de volgende zonnepanelen:

 • Suntech zonnepanelen
 • JAsolar zonnepanelen
 • Longi Solar zonnepanelen

Neem gerust een kijkje bij ons complete assortiment zonnepanelen. Wilt u meer weten over een bepaald type paneel of heeft u advies nodig over passende zonnepanelen voor uw woning? Neem dan contact op met uw zonnepanelenspecialist in Leeuwarden. Dat kan via info@apsolar.nl of 0598-522150.

Onze tevreden klanten in Leeuwarden

Mevr. S. Sikkema uit Leeuwarden

‘’Snelle service en vriendelijke adviseur. Hij neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen. We hebben de panelen nu al een tijdje en zijn er heel blij mee.’’

Fam. de Groot uit Leeuwarden

‘’We hadden zelf totaal geen verstand van zonnepanelen, maar APSolar denkt goed met je mee. Fijn dat we nu ook van zonne-energie profiteren. Super!’’

Fam. Visser uit Leeuwarden

‘’Topservice. Deze mensen hebben echt verstand van zaken. Gewoon een dikke 10.”’

Contact

Heeft u nog vragen over de zonnepanelen die we aanbieden? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning in Leeuwarden? Neem dan contact op met uw adviseur in de regio. We geven u graag passend advies, geheel vrijblijvend uiteraard. Vraag een offerte aan of bel ons via de onderstaande buttons.

Niels Nieland – Adviseur Friesland en Overijssel

Onze zonnepanelen