Zonnepanelen in Surhuisterveen

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op

  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten

  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten

  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  Zonnepanelen kopen? APSolar is dé leverancier en installateur van Noord-Nederland!

  Als uw zonnepartner zorgen we voor een vlotte levering en vakkundige installatie van hoogwaardige zonnepanelen die tot wel 35 jaar meegaan. Met onze ondersteuning zet u onmiddellijk een flinke stap richting een duurzamere toekomst!

  A-merk zonnepanelen voor eerlijke prijzen

  Via APSolar kiest u automatisch voor de beste A-merk, kosteneffectieve zonnepanelen op de markt. We installeren ze graag voor u.

  Volledige begeleiding van a tot zonnepaneel

  Laat u begeleiden door onze deskundige medewerkers voor de beste totaalservice. Aarzel niet en neem contact op.

  Help het milieu en uw energierekening

  Samen met ons inzetten voor een groene toekomst? Schaf nu zonnepanelen aan voor op uw dak in Surhuisterveen!

  Investeer in de toekomst met zonnepanelen in Surhuisterveen

  Via APSolar kunt u niet alleen zonnepanelen, kopen en laten leveren, maar kunt u ook rekenen op onze totaalservice: van a tot zonnepaneel.

  Onze specialisten verzorgen de installatie en geven u, wanneer nodig, deskundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we alles van zonnepanelen en kunnen we u als geen andere partij in Noord-Nederland helpen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  Waarom zonnepanelen in Surhuisterveen?

  • Ook met bewolking stroomopbrengst

   Surhuisterveen ontvangt gemiddeld 1.550 zonuren per jaar. Profiteer maximaal van deze natuurlijke energiebron, zowel op bewolkte als zonnige dagen, door te investeren in zonnepanelen.

  • Minder afhankelijk van grijze energie

   Fossiele brandstoffen zijn een ding van het verleden. Kijk net als vele anders Nederlands naar de toekomst en ga voor schone energie. Maak uw woning gereed voor een duurzame toekomst met zonnepanelen.

  • Aanzienlijke energiebesparing

   Onze klanten besparen jaarlijks gemiddeld € 637,- door hun woning te vergroenen. Daarnaast verdienen de meeste klanten hun groene investering al binnen 5-7 jaar terug.

  • 0% btw op zonnepanelen

   Sinds januari 2023 hoeft u geen btw meer te betalen als u zonnepanelen aanschaft voor uw huis of een bijgebouw, zoals een schuur of een overkapping. Met het 0% btw-tarief is uw aankoop direct zo goedkoop mogelijk. U hoeft niet meer moeite te doen om de 21% btw terug te vragen.

  Vraag uw prijs op maat aan

  De A-merk zonnepanelen die u bij APSolar koopt kennen vele voordelen

  Zoals vele anderen in uw omgeving de overstap naar zelf opgewekte energie maken? Overweeg in Surhuisterveen zonnepanelen om de volgende redenen:

  • De ultieme besparing op uw energienota: gemiddeld € 637,- per jaar!
  • Goed voor de portemonnee én de wereld: milieuvriendelijke energie
  • Duurzame kwaliteit: onze panelen gaan tot wel 35 jaar mee
  • Zonnepanelen verhogen de waarde van uw woning

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Ons aanbod: A-merk zonnepanelen

  Om u te verzekeren van de beste kwaliteit, hebben we alleen zonnepanelen van de beste merken in ons assortiment opgenomen die tot wel 35 jaar meegaan. Hierdoor weet u zeker dat u via ons goede zonnepanelen aanschaft waar u jarenlang van zult profiteren.

  Heeft u vragen of wilt u verschillende zonnepanelen met elkaar vergelijken? Onze adviseurs staan voor u klaar. Ze voorzien u van alle informatie en begeleiden u bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op via info@apsolar.nl of 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Zoekt u naar mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand in Surhuisterveen te verduurzamen, uw energiekosten te verlagen en het milieu minder te belasten? Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak is een effectieve manier om kosteloos, groene stroom op te wekken. Bent u onzeker over de geschiktheid van uw dak? Onze zonne-energie experts staan klaar om u te helpen bij het beoordelen van de factoren die de dagelijkse stroomopbrengst bepalen.

  Het meest cruciale aspect is de oriëntatie en de hellingshoek van de zonnepanelen. Zonnepanelen die zuidwaarts gericht zijn en een helling hebben tussen de 15 en 65 graden, zijn het meest effectief voor een optimale stroomproductie, zoals ook te zien is op de onderstaande afbeelding.

  Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  De elektriciteitsproductie wordt niet alleen beïnvloed door de oriëntatie en hellingshoek, maar ook door de schaduwwerking – een andere belangrijke factor. Als een deel van uw zonnepanelen wordt overschaduwd door bijvoorbeeld een schoorsteen of hoge bomen, kan dit resulteren in een verminderde stroomopbrengst. Gelukkig bestaan er oplossingen, zoals het installeren van de juiste omvormer of het toevoegen van optimizers aan elk zonnepaneel. Welke oplossing het beste voor u is, hangt geheel af van uw specifieke situatie. Wenst u meer informatie of advies? Neem dan contact op met een van onze deskundigen.

  Hoe meer zonnepanelen u op uw dak in Surhuisterveen kwijt kunt, hoe meer stroom u opwekt en hoe duurzamer u leeft. Hoeveel zonnepanelen u kunt laten installeren, hangt af van de beschikbare ruimte en eventuele obstakels, zoals ramen en schoorstenen. Benieuwd naar uw opties? Neem contact op met een van onze adviseurs!

  APSolar: uw zonnepaneleninstallateur in Surhuisterveen

  Als u zelf niet uit de berekeningen komt en hulp nodig heeft, staan onze adviseurs paraat. We helpen u graag om de beste oplossing te vinden voor uw situatie. We zijn niet voor niets uw vertrouwde zonnepaneleninstallateur in Surhuisterveen.

  We zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE), waardoor u verzekerd bent van een goede aankoop en installatie. Als uw betrouwbare en klantgerichte partner staat APSolar voor u klaar.

  Download de gratis app en koppel hem met de omvormer

  Nadat onze monteurs uw complete zonnesysteem succesvol hebben geïnstalleerd en alle onderdelen naar behoren werken, kunt u uw smartphone verbinden met de omvormer via de gratis app. Hiermee checkt u op ieder moment de energieopbrengst en meer.

  Kosten zonnepanelen Surhuisterveen

  De uiteindelijke investering in uw zonnepanelen is afhankelijk van verschillende variabelen. De prijs wordt beïnvloed door factoren zoals het aantal benodigde zonnepanelen, het merk en het type zonnepaneel. Onze specialisten kunnen op basis van uw energieverbruik eenvoudig berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Naast de aanschafkosten moet u rekening houden met aanvullende kosten voor de omvormers, bekabeling en installatie.

  Voordat u een besluit hoeft te maken om zonnepanelen in Surhuisterveen aan te schaffen, bieden we u altijd een concurrerende kostenindicatie aan. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoeveel u kunt besparen. Daarom zullen we ook een schatting maken van de verwachte besparingen en deze meeleveren bij de offerte, zodat u van tevoren precies weet wat u kunt verwachten.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Ontvang subsidie voor zonnepanelen in Surhuisterveen

  Nederlandse gemeenten stimuleren woningbezitters om te kiezen voor duurzame energie. Daarom kunt u voor de aanschaf van zonnepanelen in Surhuisterveen in sommige gevallen extra subsidie aanvragen. Er zijn ook regelingen in het leven geroepen door de overheid voor particulieren en bedrijven:

  Neem contact op met APSolar

  Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van zonnepanelen of wilt u graag advies ontvangen voor uw woning in Surhuisterveen? Neem contact op via 0598-470050 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Surhuisterveen

  In welk seizoen kan ik het beste zonnepanelen laten plaatsen?
  Het beste moment om zonnepanelen te laten installeren is meestal in het voorjaar of de zomer, wanneer de zon voldoende schijnt en het buiten warmer is. Dit vergemakkelijkt namelijk de installatie van het zonnesysteem.
  Kan ik mijn ongebruikte stroom terugleveren aan het energienet?
  Er zijn diverse mogelijkheden om de ongebruikte energie van zonnepanelen te benutten of te beheren. Deze energie kan op verschillende manieren worden ingezet: het kan worden teruggevoerd naar het elektriciteitsnet (saldering), worden opgeslagen in accu’s voor toekomstig gebruik of direct worden gebruikt om andere elektrische apparaten in huis van stroom te voorzien. Indien er geen opslagsysteem beschikbaar is, wordt de overtollige energie teruggevoerd naar het elektriciteitsnet, wat bijdraagt aan de efficiëntie en de betrouwbaarheid van de energielevering.
  Wat is de levensduur van zonnepanelen?
  De A-merk zonnepanelen die we bij APSolar voor u op uw dak in Surhuisterveen plaatsen, gaan tot wel 35 jaar mee.
  Zijn zonnepanelen onderhoudsvriendelijk?
  Ja, zonnepanelen zijn over het algemeen onderhoudsvriendelijk. Ze vereisen minimaal onderhoud dankzij de duurzame en robuuste materialen waaruit ze zijn vervaardigd. Het belangrijkste aspect van het onderhoud van zonnepanelen is het periodiek reinigen van het oppervlak om vuil, stof en bladeren te verwijderen. Dit kan eenvoudig worden gedaan met water en een zachte borstel. Het is ook raadzaam om regelmatig visuele controles uit te voeren om ervoor te zorgen dat er geen schade is aan de zonnepanelen of de bedrading. Over het algemeen kunnen zonnepanelen decennialang efficiënt blijven functioneren met minimaal onderhoud.
  Bij welk installatiebedrijf ben ik verzekerd van een goede plaatsing en de beste zonnepanelen?
  Bij APSolar leveren én installeren we altijd gecertificeerde A-merk zonnepanelen van de hoogste kwaliteit op uw dak in Surhuisterveen.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!