Zonnepanelen in Almelo

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  Profiteer van APSolar

  We zijn uw professionele partner als het gaat om de levering en plaatsing van A-merk zonnepanelen en nog veel meer energiebesparende producten!

  Betaalbare prijzen

  Bij APSolar leveren en plaatsen we uitsluitend de beste zonnepanelen op uw dak in Almelo. En dat allemaal tegen betaalbare prijzen.

  Begeleiding van a tot z

  Onze medewerkers nemen u volledig mee in het proces en bieden u de beste totaalservice. Direct advies op maat nodig? Neem contact op.

  Duurzame toekomst

  APSolar werkt al jaren aan het verduurzamen van zoveel mogelijk huizen en panden. Helpt u ons de wereld een stukje duurzamer te maken? Schaf nu zonnepanelen voor op uw dak in Almelo aan!

  APSolar helpt u van a tot z met de overgang naar duurzame energie

  Wilt u het milieu graag een handje helpen, uw woning verduurzamen en flink besparen op uw energiekosten? Vraag dan zo snel mogelijk een offerte aan voor een set zonnepanelen op uw dak.

  Bij APSolar leveren en plaatsen we enkel A-merk zonnepanelen met complete service: onze experts staan voor u klaar van advies tot installatie. We ontzorgen u dus compleet. Ga ook voor kwaliteit en profiteer jarenlang van duurzame zonne-energie. Vraag nu een offerte aan.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  Waarom zonnepanelen in Almelo?

  • Jaarlijks veel zonuren

   Almelo krijgt jaarlijks veel zonuren: zo’n 1.500. U wilt natuurlijk gebruikmaken van deze natuurlijke energiebron. Schaf daarom zonnepanelen aan en zet het licht om in groene, bruikbare stroom.

  • U verbruikt minder grijze energie

   Zoals u misschien al weet zijn fossiele brandstoffen slecht voor het milieu. Door zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen in Almelo, verbruikt u minder fossiele brandstoffen en leeft u een stuk milieuvriendelijker.

  • Bespaar veel geld op jaarbasis

   Met de verduurzaming van hun woning besparen onze klanten jaarlijks gemiddeld € 637,-. Bovendien verdienen ze hun groene investering vaak al binnen 7 jaar terug.

  • Zonnepanelen zijn sinds 1 januari 2023 btw-vrij

   Als u zonnepanelen op uw woning of een bijgebouw laat plaatsen, betaalt u geen btw meer. De btw is vanaf 1 januari 2023 namelijk 0%. Zo bent u een stuk goedkoper uit.

  Vraag uw prijs op maat aan

  Voordelen van APSolar

  Net als veel andere mensen in uw buurt ook overstappen op duurzame energie? APSolar biedt u de volgende voordelen:

  • bespaart gemiddeld € 637,- per jaar op uw energienota
  • Milieuvriendelijk alternatief voor aardgas
  • Slimme investering: zonnepanelen verhogen de waarde van uw woning
  • Duurzaam: onze zonnepanelen gaan tot wel 35 jaar mee

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  A-merk zonnepanelen

  In ons assortiment hebben we de beste A-merk zonnepanelen opgenomen. Ze beschikken over de nieuwste technieken voor het hoogste rendement en voorzien uw woning decennialang van gratis, groene stroom.

  Neem gerust een kijkje bij ons volledige aanbod zonnepanelen. Wilt u meer weten over een specifiek product? Onze adviseurs vertellen u er graag meer over! U bereikt ons heel makkelijk via info@apsolar.nl of 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Wilt u graag uw huis of pand in Almelo verduurzamen, honderden euro’s besparen op uw energienota en het milieu een handje helpen? De installatie van zonnepanelen op uw dak is tegenwoordig de beste manier om gratis, groene energie op te wekken. Maar weet u niet zeker of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Bekijk hieronder welke factoren allemaal meewegen en vraag indien nodig om professionele hulp van onze zonne-experts.

  Er zijn 3 factoren die bepalen hoeveel groene energie u jaarlijks zou kunnen opwekken met zonnepanelen. De eerste factor is de belangrijkste en heeft betrekking op de richting en hellingsgraad van de zonnepanelen. Zoals u op de onderstaande afbeelding ziet, zijn zonnepanelen gericht op het zuiden met een hellingsgraad tussen de 30 en 60 graden het beste voor de stroomproductie.

  Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  Niet alleen de richting en hellingsgraad hebben invloed op de stroomopbrengst, maar ook de schaduwval: de tweede factor. Ligt een deel van een zonnepaneel achter een schoorsteen of staan er hoge bomen om uw woning, dan produceert u minder groene energie.

  Gelukkig zijn er meerdere oplossingen voor dit probleem, zoals het installeren van de juiste omvormer of het plaatsen van optimizers achter elk zonnepaneel. Welke oplossing het beste werkt, is afhankelijk van uw situatie. Meer te weten komen en advies ontvangen? Neem contact op met een van onze adviseurs.

  De derde factor heeft betrekking op de beschikbare ruimte voor zonnepanelen. Hoe meer zonnepanelen u kwijt kunt op uw dak in Almelo, hoe meer duurzame energie u produceert. Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft om uw huis te voorzien van genoeg energie, is afhankelijk van uw verbruik en de grootte van het huishouden.

  APSolar is uw ervaren en vertrouwde installateur van zonnepanelen

  APSolar is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Dus als u voor ons kiest om uw zonnepanelen te laten installeren, betekent dit dat u kiest voor 100% zekerheid en garantie.

  Als uw vertrouwde en klantgerichte zonnepaneleninstallateur in Almelo zijn we u graag van dienst.

  Verbind uw telefoon met het geïnstalleerde zonnesysteem

  Als onze monteurs klaar zijn met de installatie van uw zonnesysteem en alles goed werkt, is het tijd om uw smartphone te verbinden met de omvormer. Dit kan heel makkelijk door de bijbehorende app – vaak de SolarEdge app – te downloaden. Hiermee checkt u de stroomopbrengst en nog veel meer.

  Kosten zonnepanelen Almelo

  Hoeveel zonnepanelen u zullen kosten, hangt af van een aantal factoren: 1) het type zonnepanelen dat u aanschaft, 2) hoeveel zonnepanelen u op uw woning of bedrijfspand wilt hebben en 3) het energieverbruik van uw huishouden. Ook dient u rekening te houden met bijkomende kosten voor de bekabeling en omvormers. Tot slot zijn er kosten verbonden aan de installatie.

  Voordat u een investering doet in zonnepanelen, kunt u bij APSolar geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Op die manier weet u op financieel gebied altijd precies waar u aan toe bent. Onze specialisten brengen in de offerte de totale kosten voor u in kaart en berekenen ook direct uw financiële besparing.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Ontvang subsidie voor zonnepanelen in Almelo

  Als u zonnepanelen op uw dak in Almelo laat plaatsen, komt u wellicht in aanmerking voor een aantrekkelijke subsidie vanuit de overheid. Kom meer te weten over deze regelingen:

  Neem contact op met APSolar

  Mocht u nog iets willen weten over het laten plaatsen van zonnepanelen in Almelo, neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseur zit voor u klaar en is in staat om iedere vraag van een antwoord te voorzien en u persoonlijk advies te geven. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is het beste moment om zonnepanelen te laten installeren?

  Het antwoord op deze vraag is simpel: zo snel mogelijk, omdat duurzame energie de toekomst is. Fossiele brandstoffen raken een keer op. Wanneer dat gebeurt, moeten we zijn overgestapt op duurzame alternatieven, waaronder zonne-energie. Er zitten op dit moment al veel voordelen aan de overstap naar duurzame energie:

  1. U bespaart jaarlijks gemiddeld € 637,-
  2. U verbruikt aanzienlijk minder grijze energie
  3. U leeft een stuk milieuvriendelijker
  4. U produceert gratis, groene stroom
  Waar gaat de ongebruikte stroom naartoe?
  De stroom die u met zonnepanelen opwekt, maar niet benut wordt, kunt u dankzij de salderingsregeling terugleveren aan het energienet.
  Wat is de levensduur van zonnepanelen?
  De A-merk zonnepanelen die we bij APSolar voor u op uw dak in Almelo plaatsen, gaan tot wel 35 jaar mee.
  Zijn zonnepanelen onderhoudsvriendelijk?
  Zonnepanelen hebben helemaal niet veel onderhoud nodig. Vogelpoep en losse bladeren worden meestal vanzelf weggespoeld door regen. Het is wel handig om uw zonnepanelen ieder halfjaar of na een storm te controleren op eventuele beschadigingen.
  Bij welk installatiebedrijf ben ik verzekerd van een goede plaatsing en de beste zonnepanelen?
  Bij APSolar installeren we alleen gecertificeerde A-merk zonnepanelen van de hoogste kwaliteit op uw dak in Almelo.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!