Zonnepanelen in Leek

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op

  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten

  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten

  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar plaatst zonnepanelen in heel Noord-Nederland!

  Als het gaat om de levering en vakkundige installatie van topkwaliteit en duurzame zonnepanelen, staan ons team voor u klaar. Het maakt niet uit of u nu in Leek woont of ergens anders in Noord-Nederland. Wij komen overal. Met onze hulp zet u direct een grote stap richting een groene toekomst!

  Duurzame zonnepanelen tegen goede prijzen

  Via APSolar kiest u altijd voor de beste, kosteneffectieve zonnepanelen. Onze specialisten zorgen vervolgens voor de levering en een vakkundige installatie van de zonnepanelen op uw dak.

  Volledige ontzorging: van a tot zonnepaneel

  Ons team begeleidt u gedurende het hele proces: van het eerste gesprek tot aan de installatie. Advies ontvangen? Aarzel niet en neem contact op.

  Help het milieu én uw energierekening

  Het bevorderen van een groenere wereld is al jarenlang onze drijfveer. Wilt u meehelpen? Overweeg dan nu de aanschaf van zonnepanelen in Leek!

  Koop en plaats A-merk zonnepanelen met APSolar

  Zonnepanelen in Leek zijn een milieuvriendelijke investering waarmee u aanzienlijk kunt besparen op uw energierekening.

  Bij APSolar gaat het niet alleen om de aankoop van zonnepanelen, maar ook om onze volledige service. Onze experts staan voor u klaar met de installatie en bieden professioneel advies wanneer nodig. Met onze jarenlange ervaring zijn we uw partner in de levering van A-merk zonnepanelen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  Waarom zonnepanelen in Leek?

  • Jaarlijks veel zonuren

   Ieder jaar is Leek een van de plaatsen die het meeste zon krijgt. Leek heeft namelijk tussen de 1.500 en 1.600 zonuren. De ideale plek dus voor zonnepanelen.

  • Duurzame energie opwekken

   Fossiele brandstoffen veroorzaken veel milieuschade. Door te kiezen voor de installatie van zonnepanelen op uw dak in Leek, vermindert u uw afhankelijkheid van grijze energiebronnen en bereidt u uw huis voor op een groene toekomst.

  • Bespaar op uw energiekosten

   Gemiddeld besparen onze klanten jaarlijks € 637,- door hun huis te verduurzamen met zonnepanelen. Bovendien verdienen ze hun investering meestal al binnen een periode van 5-7 jaar al terug.

  • De btw op zonnepanelen is 0%

   Sinds 1 januari 2023 hoeft u geen btw meer te betalen als u zonnepanelen aanschaft voor uw huis of een bijgebouw, zoals een schuur of een overkapping. Met het 0% btw-tarief is de prijs van uw aankoop direct zo laag mogelijk.

  Vraag uw prijs op maat aan

  Zonnepanelen in Leek kennen veel voordelen

  Wilt u, net als veel van uw buren, ook de overstap maken naar schone energie? Hier zijn nog meer redenen om in Leek te kiezen voor zonnepanelen:

  • Gemiddeld € 637,- per jaar besparen op uw energiekosten
  • Onze zonnepanelen gaan tot wel 35 jaar mee
  • U draagt bij aan een schoner milieu
  • Inzicht in uw stroomproductie met de SolarEdge app
  • Waardevermeerdering van uw woning

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Ons aanbod: alleen maar A-merk zonnepanelen

  Om u topkwaliteit te garanderen, hebben we enkel zonnepanelen van vooraanstaande merken in ons aanbod. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige aankoop waar u vele jaren voordeel van zult hebben.

  Heeft u een vraag of wilt u verschillende zonnepanelen met elkaar vergelijken? Onze adviseurs staan klaar om u van dienst te zijn. Ze voorzien u van alle informatie en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op via info@apsolar.nl of bel ons op 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Zoekt u naar mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand in Leek duurzamer te maken, uw energiekosten te verminderen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het milieu? Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak is een efficiënte methode om gratis en groene energie te genereren. Bent u onzeker over de geschiktheid van uw dak? Onze specialisten op het gebied van zonne-energie staan klaar om u te assisteren bij de evaluatie van de factoren die de stroomopbrengst bepalen.

  De oriëntatie en de hellingshoek van de zonnepanelen zijn heel belangrijk. Zonnepanelen die op het zuiden gericht zijn en een hellingshoek hebben tussen de 15 en 65 graden, leveren de meeste stroom op, zoals ook te zien is in de onderstaande afbeelding.

  Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  Niet alleen de oriëntatie en hellingshoek beïnvloeden de energieopbrengst, ook de schaduwvorming speelt een belangrijke rol. Als delen van uw zonnepanelen worden overschaduwd door bijvoorbeeld een schoorsteen of hoge bomen, resulteert dit in een verminderde energieproductie. Gelukkig bestaan er oplossingen voor dit probleem, zoals het installeren van een geschikte omvormer of het toevoegen van optimizers aan elk zonnepaneel. De meest geschikte oplossing hangt volledig af van uw specifieke situatie. Wilt u meer informatie of professioneel advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten.

  Hoeveel vrije ruimte er is voor de zonnepanelen, is een belangrijke factor. Vaak is het wel mogelijk om 4 of meer zonnepanelen te plaatsen op een standaardwoning in Leek.

  APSolar is uw ervaren én vertrouwde installateur van A-merk zonnepanelen

  Heeft u hulp nodig met de berekening van het geschikte aantal zonnepanelen of wilt u graag meer informatie? Als uw vertrouwde zonnepaneleninstallateur in Leek zijn we u graag van dienst.

  Kom langs in onze showroom in Hoogezand om onze zonnepanelen te bekijken en direct antwoord te krijgen op al uw vragen. We bieden u altijd de beste totaalservice, van a tot zonnepaneel.

  Activeer de gratis app op uw telefoon en koppel hem met uw zonnepanelen

  Nadat onze installateurs uw zonne-energiesysteem hebben geïnstalleerd en alles correct werkt, kunt u uw smartphone koppelen met de omvormer, meestal via de SolarEdge-app. Met deze app kunt u op elk moment van de dag de stroomopbrengst en nog veel meer statistieken checken.

  Kosten zonnepanelen Leek

  Uw totale investering in zonnepanelen zal afhangen van verschillende elementen. De kosten worden beïnvloed door onder meer het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, evenals het merk en het model. Onze zonne-experts berekenen eenvoudig het benodigde aantal zonnepanelen op basis van uw energieverbruik. Daarnaast zijn er aanvullende kostenposten waar u rekening mee moet houden, waaronder omvormers, bekabeling en installatiekosten.

  We bieden u altijd een voorlopige kostenindicatie. En wat ook van belang is: we geven u direct een overzicht van de verwachte besparingen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Ontvang subsidie voor zonnepanelen in Leek

  Als u zonnepanelen op uw dak in Leek wilt laten plaatsen, komt u wellicht in aanmerking voor een aantrekkelijke subsidie vanuit de overheid. Kom meer te weten over deze regelingen:

  Neem contact op met APSolar

  Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van zonnepanelen of wilt u graag advies ontvangen voor uw woning in Leek? Neem contact op via 0598-470050 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Leek

  Waarom zonnepanelen laten installeren?
  De zon schijnt vaker en er valt minder neerslag, zowel in de zomer als winter. Hierdoor vangen zonnesystemen steeds meer licht op en zetten ze dit om in nog meer bruikbare stroom. Andere redenen om nu te kiezen voor zonnepanelen zijn: u bespaart per jaar honderden euro’s, u bent minder of helemaal niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen, u draagt uw steentje bij aan een duurzaam milieu en u vermeerdert de waarde van uw woning of bedrijfspand.
  Waar gaat de ongebruikte stroom van zonnepanelen naartoe?
  De overtollige energie die uw zonnepanelen in Leek opwekken, kan op meerdere manieren worden aangewend of beheerd. U kunt het terugleveren aan het stroomnet (salderen), het opslaan in een batterij voor toekomstig gebruik of het onmiddellijk gebruiken om andere elektrische apparaten in uw huis van stroom te voorzien. Als er geen opslagapparatuur aanwezig is, vloeit de niet-verbruikte energie terug naar het stroomnet. Dit draagt bij aan de efficiëntie en kwaliteit van de energievoorziening.
  Wat is de levensduur van zonnepanelen?
  De A-merk zonnepanelen die we bij APSolar voor u op uw dak in Leek plaatsen, gaan tot wel 35 jaar mee. Dit betekent dat u na de terugverdientijd nog ruim 25 jaar over heeft om gratis, groene energie op te wekken met dezelfde set zonnepanelen.
  Zijn zonnepanelen onderhoudsvriendelijk?
  Zonnepanelen zijn doorgaans zeer onderhoudsvriendelijk. Ze hebben weinig of zelfs geen routinematig onderhoud nodig. Het enige periodieke onderhoud dat we aanraden, is het schoonmaken van uw zonnestroomsysteem om de efficiëntie te waarborgen. Dit kunt u doen door stof en vuil te verwijderen met een zachte doek of stofzuiger. Of u kunt ervoor kiezen om een professional in te schakelen. Over het geheel genomen vormen zonnepanelen een onderhoudsarme, kosteneffectieve keuze voor de opwekking van duurzame energie.
  Bij welk installatiebedrijf ben ik verzekerd van een goede plaatsing en de beste zonnepanelen?
  Bij APSolar installeren we enkel gecertificeerde A-merk zonnepanelen van de hoogste kwaliteit op uw dak in Leek.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!