Over APSolar

Bij APSolar maken we de opwekking en het gebruik van groene energie toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Zonnepanelen, warmtepompboiler, airco, laadstation of laadpaal installeren? APSolar is dé specialist. We staan in Noord-Nederland bekend om onze persoonlijk aanpak en volledige begeleiding tijdens het proces: van advies op maat tot aan de daadwerkelijke levering en installatie van groene producten.

We installeren uitsluitend hoogwaardige producten en hebben een gepassioneerd team in dienst met jarenlange ervaring. Hierdoor bent u bij APSolar niet alleen verzekerd bent van de beste service, maar ook van duurzame producten van de hoogste kwaliteit.


Beoordeeld met een 4,5 / 5 uit 160 Google Reviews.

Uw mogelijkheden bespreken? U vindt onze showroom in Hoogezand

Als u aan het nadenken bent om bijvoorbeeld zonnepanelen te laten installeren en meer wilt weten over de mogelijkheden, dan is het team van APSolar hier om al uw vragen te beantwoorden. De deur van onze showroom aan de Meint Veningastraat 87 in Hoogezand staat voor u open. Natuurlijk heeft u bij ons ook de optie om telefonisch op 0598-470050 of via de mail met ons in contact te komen voor vrijblijvend advies of meer informatie over de mogelijkheden bij APSolar.

Een investering in één of meerdere groene producten van APSolar kan de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen.

Met de groene producten van APSolar kunt u jaarlijks veel geld besparen en uw investering snel terugverdienen.

Nadat u uw investering heeft terugverdiend, geniet u met bijvoorbeeld een airco op zonnepanelen van gratis energie.

Koppel krijgt advies in zonnepanelen van AP Solar

Groen product plaatsen? Het begint bij APSolar

✓  De #1 van Noord-Nederland

We zijn met trots voor velen de eerste keuze als het gaat om de installatie van groene producten in Noord-Nederland. Deze status hebben we verdiend door onze consistente focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice. Met een diepgaande kennis van de omgevingen en situaties in o.a. Groningen, Drenthe en Friesland, leveren we oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten in deze provincies en daarbuiten.

✓  Een hoge klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij APSolar hoog in het vaandel. We streven ernaar elke klant een positieve en waardevolle ervaring te bieden. Onze aanpak is gebaseerd op luisteren naar onze klanten, heldere communicatie en het leveren van op maat gemaakte oplossingen. Dit heeft geleid tot een hoge klanttevredenheidsscore van gemiddeld een 9.

✓  De beste adviezen voor de toekomst

Bij APSolar bieden we advies dat is gericht op de toekomst, zodat uw investering in zonne-energie langdurig rendeert. Onze experts integreren al hun kennis in de adviezen. Dit betekent dat u met APSolar altijd vooroploopt met duurzame, efficiënte en toekomstbestendige zonne-energieoplossingen.

Zonnepanelen van APSolar

Op weg naar groene energie met ons team

Hulp nodig op de weg naar een duurzamere toekomst? Bij APSolar staat een toegewijd en deskundig team klaar om u op deze reis te begeleiden. Onze professionals, met een diepe kennis van zonne-energie en een echte passie voor duurzaamheid, zorgen ervoor dat uw overgang naar groene energie zowel soepel als lonend is.

Van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie, elk lid van ons team werkt nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en de beste oplossingen te bieden.

Bent u benieuwd wie allemaal deel uitmaakt van ons team? Klik dan op de knop ‘Ontmoet ons team’ en maak kennis met de mensen die APSolar tot een leider in zonne-energie maken.

Het DNA van APSolar

1. Ongekende passie en toewijding

Onze passie voor zonne-energie blijkt niet alleen uit onze producten en diensten, maar ook uit onze eigen investeringen in zonne-energie. Met een indrukwekkend eigen systeem van 162 zonnepanelen die 51.000 Wp, genereert, zijn we een levend voorbeeld van onze toewijding aan duurzame energie.

2. A-kwaliteit tegen transparante prijzen

Bij APSolar vindt u betaalbare oplossingen, transparante prijzen en geen verrassingen achteraf. Ons team komt vrijblijvend bij u langs en begeleidt u van advies tot levering. Onze experts zitten voor u klaar in de showroom als u de stap naar een groenere toekomst wilt zetten.

3. Expertise in uw voordeel

Onze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de individuele behoeften van onze klanten, waardoor elke installatie optimaal presteert. Met APSolar kiest u voor een toekomstgerichte partner die deskundigheid hoog in het vaandel draagt.

Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

Ontdek hoeveel u kunt besparen

    Postcode

    Huisnr.

    Toev.

    Binnen één minuut geregeld!