OVER ONS

APSolar is gespecialiseerd in persoonlijk advies en een deskundige installatie van zonnestroom systemen, zonneboilers, groepenkasten en laadpalen.

APSolar gebruikt uitsluitend A-kwaliteit merken zoals SolarEdge, Goodwe, SMA, Growatt en Trannergy omvormers, Qcells, Suntech en LG zonnepanelen en roestvrij staal montagemateriaal.
Wij leveren voor betaalbare prijzen zonnestroom systemen en onderdelen, gecombineerd met eerlijk en deskundig advies. Bezoek ook een van onze showrooms. APSolar begeleidt u tijdens het proces van advies op maat tot aan de daadwerkelijke levering van zonnestroom.

Onze doelstelling is om zonne-energie systemen toegankelijk te maken voor iedereen. Op die manier besparen onze klanten flink op hun energie kosten en tegelijk werken we samen met onze klanten aan een duurzame toekomst.

Als u interesse heeft in een zonnestroom systeem komen we vrijblijvend bij u langs en krijgt u van tevoren een duidelijke prijsopgave. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u geen extra kosten achteraf. APSolar begeleidt u tijdens het proces van advies op maat tot aan de daadwerkelijke levering van zonnestroom. Bezoek ook een van onze showrooms waar iedereen welkom is.

Naast de verkoop van zonnepanelen, heeft APSolar zelf ook een flink aantal zonnepanelen in eigendom. In 2018 hebben wij ons eigen zonnesysteem uitgebreid naar ruim 51.000Wp met in totaal 162 zonnepanelen.

APSolar, uw deskundige partner voor zonne-energie!

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM!

APSolar heeft een showroom, waarin wij de meest voorkomende systeem opstellingen hebben uitgestald.
Als u met eigen ogen wilt zien wat u koopt voordat u een beslissing maakt, loop dan gerust bij ons binnen voor  deskundig advies.

APSolar Vestiging Hoogezand
Meint Veningastraat 87
9601KD Hoogezand (15km ten oosten van Groningen)
Tel 0598-470050

info@apsolar.nl

Kvk nr 60771364