Zonnepanelen in Dalen

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op

  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten

  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten

  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar plaatst zonnepanelen in heel Noord-Nederland!

  Ons deskundige team is klaar om u te voorzien van hoogwaardige, duurzame zonnepanelen en deze vakkundig te installeren. Of u nu in Dalen woont of ergens anders in de regio, wij zijn er voor u. Met onze ontzorging en totaalservice maakt u direct grote stappen richting een milieuvriendelijke en financieel aantrekkelijke toekomst!

  Zonnepanelen tegen goede prijzen

  Via APSolar kiest u altijd voor de beste, kosteneffectieve zonnepanelen. Onze specialisten zorgen voor de levering en een vakkundige installatie.

  100% ontzorging: van a tot zonnepaneel

  Ons team begeleidt u gedurende het hele proces: van het eerste gesprek tot aan de installatie. Advies ontvangen? Aarzel niet en neem contact op.

  Bespaar geld én help het milieu

  Het bevorderen van een groenere wereld is al jarenlang onze drijfveer. Wilt u meehelpen? Overweeg dan nu de aanschaf van zonnepanelen in Dalen!

  Koppel krijgt advies in zonnepanelen van AP Solar

  Waarom nu zonnepanelen in Dalen door APSolar?

  • Ze bieden u de optie om zelfvoorzienend te worden

   Zonnepanelen op uw dak in Dalen stelt u in staat om uw eigen duurzame energie op te wekken. Dit kan onafhankelijkheid van energiemaatschappijen betekenen. Hoewel de salderingsregeling wordt afgebouwd, blijft zelfopwekking een aantrekkelijke optie.

  • Ze verminderen uw ecologische voetafdruk aanzienlijk

   Zonnepanelen verminderen de ecologische voetafdruk van uw huishouden door de CO2-uitstoot te verminderen. Door groene energie te produceren, draagt u bij aan een schoner milieu en helpt u klimaatverandering te bestrijden.

  • Ze zorgen voor besparingen op de lange termijn

   Het is waar dat de terugverdientijd mogelijk langer wordt, maar zonnepanelen blijven nog steeds aanzienlijke besparingen genereren, omdat slechts één set zonnepanelen tot wel 35 jaar meegaat.

  • Ze blijven rendabel in een veranderend regelgevingsklimaat

   Ondanks steeds veranderende regelingen en tarieven blijven zonnepanelen op de lange termijn financiële voordelen bieden. Als u de zelfopgewekte energie zoveel mogelijk zelf gebruikt en niet hoeft terug te leveren aan het net, is dit voordelig voor u en de energieleverancier. Wekken uw zonnepanelen structureel te veel op, dan kunt er nog over nadenken om te investeren in een energieopslagsysteem, zoals een thuisbatterij.

  Vraag uw prijs op maat aan

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Ons aanbod duurzame zonnepanelen

  Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, bieden we alleen zonnepanelen aan van gerenommeerde merken. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u een hoogwaardige aankoop doet waar u vele jaren profijt van zult hebben.

  Als u vragen heeft of verschillende zonnepanelen met elkaar wilt vergelijken, staan onze adviseurs klaar om u te helpen. Zij voorzien u van alle benodigde informatie en begeleiden u bij het maken van de juiste keuze. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@apsolar.nl of bel ons op 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Kosten zonnepanelen Dalen

  De totale kosten van uw investering in zonnepanelen voor op uw dak in Dalen zijn afhankelijk van verschillende factoren. De prijs wordt beïnvloed door het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, evenals het merk en het model. Onze deskundige zonne-experts kunnen het benodigde aantal zonnepanelen berekenen op basis van uw energieverbruik. Bovendien moet u rekening houden met aanvullende kosten, zoals omvormers, bekabeling en installatiekosten.

  We zullen u altijd vooraf van een voorlopige kostenindicatie verstrekken. Belangrijk om te vermelden is dat we u ook direct een overzicht geven van de verwachte besparingen. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (0% BTW)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,-

  Neem contact op met APSolar

  Heeft u een vraag voor ons over het laten installeren van zonnepanelen op uw dak in Dalen? Bel ons op 0598-470 050 of stuur een e-mail naar info@apsolar.nl.

  Zo snel mogelijk een gerichte kostenindicatie ontvangen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande button.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!