Ons assortiment zonnepanelen bestaat uitsluitend uit gerenommeerde A-merken. Keuzes zijn meestal afhankelijk  van de configuratie-eis, opbrengstdoelstelling, afmetingen, esthetiek, garantie bepalingen en budget.  Wij bieden de volgende kwalitatief goede merken aan.

Suntech

Suntech is een van de oudste zonnepaneelfabrikanten en een echte koploper op het gebied van technologische ontwikkeling in de zonne-energie branche. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2001 is er een nauwe samenwerking tussen de uitgebreide R&D afdeling en de Universiteit van New South Wales in Australië welke gespecialiseerd is in zonne-energie. Elk Suntech paneel is met grote zorg gefabriceerd om een optimale prestatie te kunnen leveren. De oerdegelijke zonnepanelen kunnen een belasting aan tot orkaan categorie 5 omdat de gebruikte materialen ijzersterk zijn en toch licht van gewicht. Kortom, Suntech biedt kwaliteitsproducten met state-of-the-art technologie.

LG Solar 330Wp

Excellente kwaliteit en topklasse rendement

Met meer dan 50 jaar ervaring als een wereldwijde marktleider op het gebied van elektronica, is LG Electronics klaar om de kracht van de zon te benutten. Na 25 jaar intensief onderzoek en ontwikkeling die verder gaan dan de standaarden van de industrie, zijn de zonnepanelen van LG Solar ontwikkeld. Als topproducten van LG voldoen de NeON®-serie en de MonoX®-serie aan de strengste normen voor energieopbrengst en efficiëntie. De zonnepanelen hebben een uniek ontwerp waarmee ze een hoge kwaliteit, performance, levensduur en betrouwbaarheid leveren. Ook biedt LG de beste prestatiegarantie van de hele branche voor zijn producten. De prestatiegarantie weerspiegelt de rigoureuze inspanningen door LG op het gebied van kwaliteitsbeheer, waardoor de zonnepanelen in echte omstandigheden robuuster en stabieler zijn. Daarnaast hebben ze een lage afbraak én een langere garantie dan het marktgemiddelde. Deze factoren zorgen ervoor dat aan de hoge verwachtingen, die klanten van LG hebben, kan worden voldaan.