U bent jaarlijks veel geld kwijt en uw huidige stroom zorgt ook zeker niet voor een duurzamere wereld. Stel dat u ieder jaar tot wel € 650,- op uw energierekening bespaart en tegelijkertijd het milieu een handje helpt. Dat klinkt toch ideaal?

Bij APSolar investeert u in A-kwaliteit zonnepanelen die tot wel 35 jaar uw huishouden voorzien van gratis groene stroom. Van advies tot installatie, wij zijn dé leverancier die u overal mee helpt. Neem bij vragen contact met ons op of vraag meteen gratis en vrijblijvend een offerte aan.

  • Minimaal 12 jaar garantie
  • Installatie door onze ervaren InstallQ Erkend Installateurs
  • SGZE garantiecertificaat meegeleverd
  • Inzicht in uw opbrengt met de SolarEdge app
  • Jaarlijks € 650,- minder uitgeven aan energiekosten
  • Geen grote investering doen, maar wel besparen? Huur onze A-merk zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen

De prijs van uw zonnepanelen is afhankelijk van het soort panelen dat u laat plaatsen en het aantal. Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft hangt af van uw stroomverbruik. Naast de zonnepanelen zelf houdt u rekening met kosten voor bijvoorbeeld de omvormer en bekabeling, de constructie en de installatie. Onze adviseurs helpen u graag met het berekenen van de totale kosten en de verwachte besparing.

Wist u dat u subsidie kunt ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen? Om duurzaamheid te stimuleren moedigt de overheid het plaatsen van zonnepanelen aan met bijvoorbeeld een voordelige lening of btw-teruggave. Lees meer over subsidies voor zonnepanelen.

Afmetingen zonnepanelen

Om een inschatting te maken van het aantal zonnepanelen dat u op uw dak wilt plaatsen, is het belangrijk om de afmetingen van de panelen te weten. Deze afmetingen verschillen uiteraard per type zonnepaneel. Onze experts adviseren u over de juiste afmetingen voor uw zonnepanelen. Met een vrijblijvende offerte bieden we u inzicht in het aantal panelen dat op uw dak past en hoeveel u kunt besparen op uw energierekening.

Over Suntech zonnepanelen

Als een van de oudste fabrikanten van zonnepanelen is Suntech dé koploper als het gaat om technologische ontwikkelingen. Het vooruitstrevende bedrijf bestaat al sinds 2001 en blijft continu met innovatieve oplossingen komen voor duurzame producten. Elk zonnepaneel is met de uiterste zorg gefabriceerd om optimaal te kunnen presteren. Met lichtgewicht materiaal dat toch ijzersterk is, kunnen de panelen een belasting aan tot orkaancategorie 5. Met deze state-of-the-art technologie garandeert Suntech duurzame producten van de hoogste kwaliteit.

  • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
  • DUURZAME ENERGIE
  • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
  • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Advies nodig voor uw zonnepanelen?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen, of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact op met de experts van APSolar. Onze adviseur in zonne-energie helpt u graag!