Zonnepanelen

Geïnstalleerd door APSolar voor uw groene toekomst

Vraag een offerte aan Bel direct: 0598-470050

Binnen één minuut geregeld


Beoordeeld met een 4,5 / 5 uit 160 Google Reviews.

Investeer in A-kwaliteit zonnepanelen

U bent jaarlijks veel geld kwijt en uw huidige stroom zorgt ook zeker niet voor een duurzamere wereld. Stel dat u ieder jaar tot wel € 650,- op uw energierekening bespaart en tegelijkertijd het milieu een handje helpt. Dat klinkt toch ideaal?

Bij APSolar investeert u in A-kwaliteit zonnepanelen die tot wel 35 jaar uw huishouden voorzien van gratis groene stroom. Van advies tot installatie, wij zijn dé leverancier die u overal mee helpt. Neem bij vragen contact met ons op of vraag meteen gratis en vrijblijvend een offerte aan.

 • Minimaal 12 jaar garantie
 • Installatie door onze ervaren InstallQ Erkend Installateurs
 • SGZE garantiecertificaat meegeleverd
 • Inzicht in uw opbrengt met bijbehorende app

Zonnepanelen in 3 stappen

Stap 1: persoonlijk advies en heldere prijsopgave

APSolar plaatst duurzame, geavanceerde zonnepanelen die tot wel 35 jaar meegaan. Wilt u een zonnesysteem op uw dak? Neem contact op of bezoek onze showroom in Hoogezand, Groningen voor een gesprek met onze zonne-adviseur. We bespreken uw wensen, doen een dakcheck, geven deskundig advies en presenteren een op maat gemaakte prijsopgave. Bij akkoord gaan we door naar de volgende stap.

Stap 2: begeleiding en installatie

We plannen de installatie in, waarna onze ervaren en vertrouwde installateurs bij u langskomen om de zonnepanelen en de rest van het zonnesysteem (bekabeling en omvormers) te monteren. APSolar begeleidt u tijdens het gehele proces: van advies op maat tot aan de opwekking van uw gratis, groene elektriciteit.

Stap 3: monitoring en onderhoud

Geniet van de resultaten van uw zonnepanelen met de bijbehorende app; deze is verbonden met de omvormer. Zonnepanelen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden in Nederland en hebben weinig onderhoud nodig. Bij problemen bieden we adequate hulp bij storing en handleidingen op onze website. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met ons team.

Koppel krijgt advies in zonnepanelen van AP Solar

Dit zeggen onze tevreden klanten

Annemarie Leferink
Annemarie Leferink
Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
B
B
Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
Piotr Walczak
Piotr Walczak

Advies nodig voor uw zonnepanelen?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen, of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact op met de experts van APSolar. Onze adviseur in zonne-energie helpt u graag!

belonsAp

Onze zonnepanelen

SolarEdge app: inzicht in de prestaties

Na de montage heeft u realtime inzicht in de productie met de app van SolarEdge of een andere bijbehorende app.

 • Volg de prestaties van uw zonnepanelen
 • Duidelijke grafieken voor een helder overzicht
 • Bekijk de status van de omvormer voor een snelle probleemoplossing
 • Direct inzicht in uw energieverbruik

De kosten van zonnepanelen

De prijs van uw zonnepanelen is afhankelijk van het soort panelen dat u laat plaatsen en het aantal. Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft hangt af van uw stroomverbruik. Naast de zonnepanelen zelf houdt u rekening met kosten voor bijvoorbeeld de omvormer en bekabeling, de constructie en de installatie. Onze adviseurs helpen u graag met het berekenen van de totale kosten en de verwachte besparing.

Wist u dat u subsidie kunt ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen? Om duurzaamheid te stimuleren moedigt de overheid het plaatsen van zonnepanelen aan met bijvoorbeeld een voordelige lening of btw-teruggave. Lees meer over subsidies voor zonnepanelen.

Afmetingen zonnepanelen

Om een inschatting te maken van het aantal zonnepanelen dat u op uw dak wilt plaatsen, is het belangrijk om de afmetingen van de panelen te weten. Deze afmetingen verschillen uiteraard per type zonnepaneel. Onze experts adviseren u over de juiste afmetingen voor uw zonnepanelen. Met een vrijblijvende offerte bieden we u inzicht in het aantal panelen dat op uw dak past en hoeveel u kunt besparen op uw energierekening.

Meer lezen over zonnepanelen

KOR

Salderingsregeling blijft behouden

De Eerste Kamer heeft besloten de salderingsregeling voor zonnepanelen te behouden, een grote winst voor duurzame energie en zonnepaneelgebruikers. Dit is een positieve ontwikkeling voor bestaande en potentiële zonnepaneeleigenaren.

Thomas-Zandstrastraat-1-Sneek

Dynamisch energiecontract

Op 1 januari 2023 heeft de overheid een prijsplafond op de energieprijzen gezet. Dit prijsplafond moet de energierekening voor alle Nederlandse huishoudens betaalbaar houden. Maar hoe werkt het prijsplafond met een dynamisch contract?

Slagenweg-5,-Anerveen

Rendement zonnepanelen

Wilt u gebruikmaken van zonne-energie? Het is dan interessant om te weten wat het rendement is van zonnepanelen. Op de lange termijn verdient u de investering weer terug, maar op het rendement zijn verschillende factoren van invloed.

 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
 • DUURZAME ENERGIE
 • LEVENSDUUR VAN 35 JAAR
 • MEERWAARDE VOOR UW WONING

Waarom AP Solar?

Onze doelstelling is om zonne-energie systemen toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom bieden we u graag onze totaalservice aan: advies, installatie en controle. In ons assortiment vindt u uitsluitend panelen van hoogwaardige merken. De installatie wordt daarnaast verzorgd door ervaren InstallQ erkende installateurs. Zo garanderen wij kwaliteit en profiteert u van de vele voordelen die zonnepanelen te bieden hebben!

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Staat uw vraag er niet tussen, kijk dan op onze Vraag-en-antwoord-pagina.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?
Dat zijn er veel! Met zonnepanelen verlaagt u onder meer uw energierekening, verhoogt u de WOZ-waarde van uw woning en draagt u bij aan een beter milieu.
Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?
De terugverdientijd van zonnepanalen is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal zonnepanelen, de hellingshoek van de panelen en de kosten van elektriciteit. We bieden u graag advies over hoe u het hoogste rendement kunt halen uit uw zonnepanelen.
Kan ik zonnepanelen op mijn platte dak installeren?
Ja, het is mogelijk om zonnepanelen op een plat dak te installeren. Er zijn verschillende montagesystemen beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor platte daken.
Zijn er subsidies of regelingen beschikbaar voor de aanschaf van zonnepanelen?
Nederland omarmt de opwekking van zonne-energie en daarom zijn er diverse subsidies beschikbaar. Bekijk onze Subsidie-pagina voor de huidige subsidies.
Wat is het beste moment om zonnepanelen te installeren?
Het is altijd een goed moment om zonnepanelen te installeren! Hoeveel energie de zonnepanelen genereren verschilt echter wel per periode. Zo zijn de lente- en zomermaanden de beste maanden voor zonnepanelen. Met name de lente is gunstig. In de lente staat de zon hoog aan de hemel, zijn er veel zonuren en is de temperatuur aangenaam. Daarnaast staat er doorgaans meer wind dan in de zomer, waardoor de zonnepanelen kunnen afkoelen. Dit zorgt voor de meeste efficiëntie en de meeste opbrengst.

Advies nodig voor uw zonnepanelen?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen, of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact op met de experts van APSolar. Onze adviseur in zonne-energie helpt u graag!

belonsAp

Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

Ontdek hoeveel u kunt besparen

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  Binnen één minuut geregeld!