Ons assortiment zonnepanelen bestaat uitsluitend uit gerenommeerde A-merken. Keuzes zijn meestal afhankelijk  van de configuratie-eis, opbrengstdoelstelling, afmetingen, esthetiek, garantie bepalingen en budget.  Wij bieden de volgende kwalitatief goede merken aan.

Suntech

Suntech is een van de oudste zonnepaneelfabrikanten en een echte koploper op het gebied van technologische ontwikkeling in de zonne-energie branche. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2001 is er een nauwe samenwerking tussen de uitgebreide R&D afdeling en de Universiteit van New South Wales in Australië welke gespecialiseerd is in zonne-energie. Elk Suntech paneel is met grote zorg gefabriceerd om een optimale prestatie te kunnen leveren. De oerdegelijke zonnepanelen kunnen een belasting aan tot orkaan categorie 5 omdat de gebruikte materialen ijzersterk zijn en toch licht van gewicht. Kortom, Suntech biedt kwaliteitsproducten met state-of-the-art technologie.

QCells - DEZE ZOMER VERWACHT

QCells, onderdeel van het Hanwha concern, is een grote zonnepanelen fabrikant. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. QCells heeft haar eigen fabrieken en levert hierdoor constante kwaliteit. De zonnepanelen kenmerken zich niet alleen door een hoogwaardige kwaliteit, maar ook door hun strakke uiterlijk. Als grote fabrikant loopt QCells loopt voorop in de ontwikkeling met o.a. zeer krachtige 320Wp DUO mono zonnepanelen.

QCells zonnepanelen presteren beter dan standaard zonnepanelen omdat ze hun vermogen beter behouden, dat levert in de loop der jaren een extra opbrengst op van meerdere procenten. Niet voor niets zijn de Qcells panelen zeer goed getest door Photon. QCells zonnepanelen hebben 12 jaar productgarantie en 25 jaar rendementsgarantie.

• Formaat: 167x100cm
• Ook een hoge opbrengst bij zwak licht (oa bewolkt weer, ochtend en avond).
• anti-reflecterend en vuilwerend, waardoor ze eenvoudig in onderhoud zijn.
• Uitsluitend een positieve vermogenstolerantie van 0 tot +5W.
• Engineered in Germany
• Een productgarantie van 12 jaar en Rendementsgarantie van 25 jaar (92% na 10 jaar en 83% na 25 jaar). Dat wil zeggen dat het vermogen van de zonnepanelen na 25 jaar nog minimaal 83% is.

De volgende types zijn bij ons verkrijgbaar:

• 315Wp DUO black

• 325Wp DUO mono

LG Solar 320Wp

Excellente kwaliteit en topklasse rendement

Met meer dan 50 jaar ervaring als een wereldwijde marktleider op het gebied van elektronica, is LG Electronics klaar om de kracht van de zon te benutten. Na 25 jaar intensief onderzoek en ontwikkeling die verder gaan dan de standaarden van de industrie, zijn de zonnepanelen van LG Solar ontwikkeld. Als topproducten van LG voldoen de NeON®-serie en de MonoX®-serie aan de strengste normen voor energieopbrengst en efficiëntie. De zonnepanelen hebben een uniek ontwerp waarmee ze een hoge kwaliteit, performance, levensduur en betrouwbaarheid leveren. Ook biedt LG de beste prestatiegarantie van de hele branche voor zijn producten. De prestatiegarantie weerspiegelt de rigoureuze inspanningen door LG op het gebied van kwaliteitsbeheer, waardoor de zonnepanelen in echte omstandigheden robuuster en stabieler zijn. Daarnaast hebben ze een lage afbraak én een langere garantie dan het marktgemiddelde. Deze factoren zorgen ervoor dat aan de hoge verwachtingen, die klanten van LG hebben, kan worden voldaan.