KOR

Salderen blijft mogelijk dankzij beslissing Eerste Kamer

In een recente en cruciale stemming heeft de Eerste Kamer besloten om de salderingsregeling voor zonnepanelen in stand te houden. Deze beslissing markeert een belangrijke overwinning voor duurzame energie en voor iedereen die heeft geïnvesteerd in of overweegt te investeren in zonnepanelen. Bij APSolar juichen we deze ontwikkeling toe, aangezien het directe positieve gevolgen heeft voor onze klanten in Noord-Nederland en daarbuiten.

Wat betekent het behoud van de salderingsregeling voor u?

De salderingsregeling maakt het mogelijk voor eigenaren van zonnepanelen om de stroom die ze aan het net leveren, weg te strepen tegen de stroom die ze verbruiken. Dit betekent dat uw zonne-energie even waardevol blijft, aangezien u volledig gecompenseerd wordt voor de energie die u teruglevert aan het net. Deze regeling was in gevaar, met plannen om deze vanaf 2025 af te bouwen. Echter, de recente stemming van de Eerste Kamer zorgt ervoor dat de regeling voorlopig behouden blijft.

Waarom is de instandhouding van de salderingsregeling belangrijk?

  • Toegankelijkheid: deze beslissing maakt zonne-energie toegankelijker voor een breder publiek, inclusief huishoudens met een lager inkomen. Het behoud van de salderingsregeling betekent dat de investering in zonnepanelen aantrekkelijk blijft, met duidelijke, meetbare voordelen op zowel korte als lange termijn.
  • Duurzaamheid: door de salderingsregeling te handhaven, blijft de stimulans voor duurzame energieopwekking sterk. Dit ondersteunt de transitie naar een groenere, duurzamere toekomst en helpt Nederland zijn klimaatdoelstellingen te bereiken.
  • Financiële voordelen: voor onze klanten betekent dit op termijn besparingen op hun energierekening en een snellere terugverdientijd van hun investering in zonnepanelen.

Overwinning voor iedereen die gelooft in zonne-energie

De beslissing om de salderingsregeling te behouden is een overwinning voor iedereen die gelooft in de kracht en het potentieel van zonne-energie. Bij APSolar zijn we enthousiast over wat deze ontwikkeling betekent voor onze klanten en voor de toekomst van duurzame energie in Nederland.

Hoe APSolar u kan helpen

Bent u klaar om de stap te zetten naar zonne-energie? Bij APSolar zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zonne-energieoplossingen. Met de salderingsregeling stevig op zijn plaats, is er geen beter moment om te investeren in zonne-energie. Of u nu uw ecologische voetafdruk wilt verkleinen, uw energierekening wilt verlagen, of beide, ons team staat klaar om u te helpen de beste zonne-energieoplossing voor uw situatie te vinden.

  • Persoonlijk advies: ons team van experts kan u voorzien van persoonlijk advies op maat van uw specifieke behoeften en situatie.
  • Installatie: we bieden een volledige installatieservice, uitgevoerd door ervaren professionals.
  • Na-service: ook na installatie staan we voor u klaar met onderhoud en ondersteuning.

Neem contact op Vraag een offerte aan