Wanneer u elektrisch rijdt, draagt u bij aan een duurzame toekomst. Zorg ervoor dat u uw elektrische auto in uw eigen omgeving kunt opladen en laat uw laadpalen plaatsen door APSolar. Overweegt u om over te gaan op elektrisch rijden, maar wilt u eerst meer informatie inwinnen over laadpalen? Onze experts voorzien u graag van vrijblijvend en persoonlijk advies. Daarnaast ondersteunen we u graag bij het aanvragen van eventuele subsidies. Zo nemen we u alle zorgen uit handen.

  • Vrijblijvend en persoonlijk advies over laadpalen
  • Laat uw laadpunten installeren door onze professionals
  • Wij helpen u bij het aanvragen van eventuele subsidies

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen via de onderstaande knoppen.

Laadpalen installeren: thuis of bij uw bedrijfspand

Wanneer u een elektrische auto rijdt, kunt u ervoor kiezen om een laadpaal voor thuis aan te schaffen. Zo weet u zeker dat u altijd een laadpaal tot uw beschikking heeft en kunt u de auto in uw eigen omgeving opladen. Ook is het mogelijk om als bedrijf een laadpaal aan te schaffen. Laat zien dat u een voorstander bent van duurzaam innoveren en laat zakelijke laadpunten bij uw organisatie plaatsen. Dit creëert niet alleen een duurzame uitstraling, het kan er ook toe leiden dat u uw medewerkers aanmoedigt om over te gaan op elektrisch rijden. Daarnaast zijn laadpalen gunstig voor bezoekers. Zij krijgen hierdoor de mogelijkheid om hun auto op te laden. Deze vorm van service kunnen uw bezoekers zeker waarderen. Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken over oplopende kosten. De gebruiker dient namelijk gebruik te maken van een laadpas. De laadkosten worden dan bij u in mindering gebracht. Bent u geïnteresseerd in het laten installeren van laadpalen? Neem contact met ons op. Onze experts komen graag bij u langs om uw laadpalen op professionele wijze te installeren.

Subsidie laadpalen

De specialisten van APSolar nemen u graag alle zorgen uit handen. Wij controleren of u recht heeft op subsidies en vragen deze voor u aan. Zowel particulieren als bedrijven kunnen profiteren van financiële voordelen van laadpalen. Het is een relatief lage investering waarmee u zich inzet voor een beter milieu. Daarnaast kunt u wellicht profiteren van diverse belastingvoordelen.

APSolar installeert uw laadpalen en adviseert

Bespaar flink op energiekosten, terwijl u zich inzet voor een duurzame wereld. Voor meer informatie over laadpalen kunt u terecht bij APSolar. Wij zijn uw onafhankelijke specialist op het gebied van laadpalen en andere zonnestroomsystemen. Onze specialisten voorzien u graag van vrijblijvend advies op maat. Zo maken we zonne-energiesystemen toegankelijk voor iedereen. Tevens zijn we gespecialiseerd in het installeren van andere zonnestroomsystemen, zoals zonneboilers en groepenkasten. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact opnemen

Laat uw laadpalen installeren door APSolar. Vraag een vrijblijvende offerte aan door contact op te nemen via 0598-470050. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Of stuur een mail naar info@apsolar.nl. Onze specialisten geven u graag vrijblijvend en persoonlijk advies.