Zonnepanelen in Delfzijl

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Vraag gratis een offerte aan

  Postcode

  Huisnr.

  Toev.

  • Wek duurzame energie op
  • Bespaar gemiddeld € 637,- per jaar op uw energiekosten
  • Wanneer de energieprijzen stijgen, dalen uw kosten
  • Creëer meerwaarde voor uw woning

  of bel ons direct via 0598-470050

  APSolar is dé zonne-installateur van Noord-Nederland!

  Als uw vertrouwde partner staan wij garant voor de levering en een vakkundige installatie van A-merk zonnepanelen die tot wel 35 jaar gratis energie produceren. Met onze ondersteuning zorgt u ervoor dat uw overgang naar een groenere toekomst op een efficiënte en effectieve manier wordt aangepakt!

  Topkwaliteit panelen tegen eerlijke prijzen

  Bij APSolar kiest u automatisch voor de beste zonnepanelen tegen eerlijke prijzen. Ons team van specialisten zorgt voor de levering en een vlotte installatie op uw dak.

  Volledige begeleiding van a tot zonnepaneel

  LLaat u bijstaan door ons team van experts voor een topservice. Wilt u persoonlijk advies? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.

  Draag bij aan een duurzame toekomst

  Het ondersteunen van een groenere wereld, dat is al vele jaren onze passie. Wilt u ons helpen om nog meer huizen en bedrijfsgebouwen te vergroenen? Koop dan nu zonnepanelen voor op uw dak in Delfzijl!

  Doe een investering in groene energie met de ondersteuning van APSolar

  Een toekomstgerichte investering die u ook nog eens helpt flink te besparen op uw energiekosten: met zonnepanelen in Delfzijl geniet u tot wel 35 jaar van gratis, groene energie.

  Bij APSolar bieden we u een complete dienstverlening van begin tot eind. Onze deskundige medewerkers nemen de installatie van uw zonnepanelen voor hun rekening en voorzien u indien gewenst van professioneel advies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Hyundai zonnepaneel 400 Wp

  Waarom zonnepanelen in Delfzijl?

  • De zon schijnt steeds meer

   Delfzijl heeft het voordeel van veel zonlicht, gemiddeld zo’n 1.550 uur per jaar. Benut deze natuurlijke energiebron optimaal, zowel op bewolkte als zonnige dagen, door te investeren in zonnepanelen. Zet het zonlicht om in bruikbare, groene energie.

  • U verbruikt minder grijze energie

   Fossiele brandstoffen hebben een grote, negatieve impact op ons milieu. Met de installatie van zonnepanelen op uw dak in Delfzijl, vermindert u uw afhankelijkheid van grijze energiebronnen en bereidt u uw woning voor op een groenere toekomst.

  • U bespaart ieder jaar veel geld

   Onze klanten zien gemiddeld jaarlijks een besparing van € 637,- door hun huis te vergroenen met zonnepanelen. Bovendien hebben ze meestal hun investering in duurzaamheid al binnen een periode van 5-7 jaar terugverdiend.

  • 0% btw op zonnepanelen

   Vanaf 1 januari 2023 hoeft u geen btw meer te betalen als u zonnepanelen aanschaft voor uw huis of een bijgebouw, zoals een schuur of een overkapping. Met het 0% btw-tarief is uw aankoop direct zo goedkoop mogelijk.

  Vraag uw prijs op maat aan

  Voordelen van de zonnepanelen die onze monteurs voor u plaatsen

  Net als veel van uw buren de overstap maken naar hernieuwbare energie? Hier zijn enkele redenen waarom u in Delfzijl zou moeten kiezen voor zonnepanelen:

  • De ultieme besparing op uw energienota: gemiddeld € 637,- per jaar!
  • Goed voor de portemonnee én de wereld: milieuvriendelijke energie
  • Duurzame kwaliteit: onze panelen gaan tot wel 35 jaar mee
  • Zonnepanelen verhogen de waarde van uw woning

  BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

  DUURZAME ENERGIE

  LEVENSDUUR VAN 35 JAAR

  MEERWAARDE VOOR UW WONING

  Ons assortiment: enkel A-merk zonnepanelen

  Om u de hoogste kwaliteit te garanderen, hebben we alleen zonnepanelen van topmerken in ons aanbod. Dit zorgt ervoor dat u bij ons altijd automatisch hoogwaardige zonnepanelen koopt waar u vele jaren plezier van zult hebben.


  Heeft u een vraag of wilt u de zonnepanelen met elkaar vergelijken? Onze adviseurs staan voor u klaar. Ze informeren u graag en helpen u bij het maken van uw keuze. U kunt ons zonder aarzelen bereiken via info@apsolar.nl of 0598-470050.

  Dit zeggen onze tevreden klanten

  Annemarie Leferink
  Annemarie Leferink
  Top bedrijf, reageert super snel en komen gelijk met een oplossing. Medewerkers erg vriendelijk. Echt een aanrader APSOLAR
  B
  B
  Zonnepanelen laten plaatsen. Super snel en netjes gedaan. Geluisterd naar onze wensen. Alles volgens afspraak. Top!!
  Piotr Walczak
  Piotr Walczak

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Zoekt u naar mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand in Delfzijl te vergroenen, om te besparen op uw energierekening én om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu? Het plaatsen van zonnepanelen op uw dak in Delfzijl is een efficiënte manier om kosteloze, duurzame energie te genereren. Maar heeft u twijfels over de geschiktheid van uw dak? Onze experts in zonne-energie assisteren u graag bij het evalueren van de relevante factoren. Neem direct contact op of lees eerst wat de belangrijkste factoren zijn die de dagelijkse stroomopbrengst bepalen.

  De meest cruciale factoren die betrekking hebben op de opbrengst zijn de oriëntatie en de hellingshoek van de zonnepanelen. Zonnepanelen die naar het zuiden gericht zijn en een hellingshoek hebben tussen de 15 en 65 graden, zijn het meest efficiënt voor een optimale stroomproductie, zoals geïllustreerd in de onderstaande afbeelding.

  Tabel: *De maximale stroomopbrengst onder ideale omstandigheden in procenten (%)

  Richting zonnepanelen Hellingsgraad van het dak
  15° 30° 45° 60° 75° 90°
  Noordwest 75 65 55 50 40 35
  Noord 75 60 45 35 30 20
  Noordoost 75 65 55 45 40 35
  Oost 85 80 75 70 60 50
  Zuidoost 90 95 90 85 75 65
  Zuid 95 100* 100* 95 85 70
  Zuidwest 90 95 95 90 80 70
  West 85 80 75 70 60 55

  Niet alleen de richting en hellingsgraad hebben invloed op de energieopbrengst, maar ook schaduwval – dat is de tweede belangrijke factor. Als een deel van uw zonnepanelen dagelijks wordt overschaduwd door bijvoorbeeld een schoorsteen of hoge bomen, resulteert dit in een verminderde energieopbrengst.

  Gelukkig bestaan er oplossingen, zoals het installeren van precies de juiste omvormer of het toevoegen van optimizers aan elk zonnepaneel. Welke oplossing het beste werkt, is volledig afhankelijk van uw specifieke situatie. Heeft u behoefte aan meer informatie of advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze experts.

  De ruimte die u beschikbaar heeft op uw dak, bepaalt het aantal zonnepanelen dat u kunt plaatsen en dus hoeveel duurzame energie u jaarlijks kunt genereren. Het benodigde aantal zonnepanelen is afhankelijk van uw energieconsumptie en de omvang van uw huishouden in Delfzijl.

  APSolar is uw deskundige én betrouwbare partner voor de installatie van zonnepanelen

  Door voor APSolar te kiezen als uw installateur van zonnepanelen in Delfzijl, kiest u voor volledige zekerheid en garantie.

  Dit komt omdat we zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Als uw betrouwbare en klantvriendelijke partner staan we altijd voor u klaar.

  Koppel uw telefoon met het zonnesysteem via de gratis app

  Nadat onze installateurs uw zonnesysteem hebben geïnstalleerd en alles correct werkt, kunt u uw smartphone koppelen aan de omvormer via de SolarEdge app. Met deze app kunt u op elk moment de stroomproductie en nog veel meer bijhouden.

  Kosten zonnepanelen Delfzijl

  De uiteindelijke kosten voor zonnepanelen in Delfzijl variëren op basis van meerdere elementen. De prijs wordt beïnvloed door factoren zoals het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, het merk van de zonnepanelen en het specifieke model. Onze specialisten kunnen, op basis van uw energieverbruik, nauwkeurig inschatten hoeveel zonnepanelen voor u geschikt zijn. Vergeet niet dat u naast de aankoopprijs ook rekening moet houden met aanvullende uitgaven zoals omvormers, bedrading en de installatiekosten.

  We zorgen er altijd voor dat we u vooraf een inschatting van de kosten geven. En wat ook belangrijk is: we geven u meteen een overzicht van de besparingen die u kunt verwachten. Zo krijgt u een helder beeld van wat u kunt verwachten.

  Bekijk de kosten per huishouden

  Aantal personen Aantal panelen (360 Wp) Maximale vermogen Gemiddelde jaaropbrengst Gemiddelde prijs (incl. btw) Gemiddelde prijs (na btw-teruggave)
  1 8 2.880 Wp 2.592 kWh € 5.350,- €4.421,-
  2 10 3.600 Wp 3.240 kWh € 6.250,- €5.165,-
  3 12 4.320 Wp 3.888 kWh € 7.200,- €5.950,-
  4 13 4.680 Wp 4.212 kWh € 8.150,- €6.735,-
  5 15 5.400 Wp 4.860 kWh € 9.250,- €7.644,-
  6 17 6.120 Wp 5.508 kWh € 10.600,- €8.760,-

  Ontvang subsidie voor zonnepanelen in Delfzijl

  Als u overweegt om zonnepanelen op uw dak in Delfzijl te laten installeren, kunt u mogelijk profiteren van aantrekkelijke subsidies van de overheid. Informeer uzelf over de diverse regelingen:

  Neem contact op met APSolar

  Meer informatie of persoonlijk advies over het installeren van zonnepanelen in Delfzijl?! Neem contact op via 0598-470050 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Delfzijl

  Waarom zonnepanelen laten installeren?
  Er zijn 5 belangrijke redenen om zonnepanelen op uw dak te laten installeren: 1) geen btw op de aanschaf sinds januari 2023, 2) aanzienlijke besparingen op energiekosten, 3) minder afhankelijk van vervuilende grijze brandstoffen, 4) milieubewust leven (zonnepanelen dragen bij aan een groenere levensstijl, omdat ze helpen de CO2-uitstoot te verminderen en de impact op het milieu te verkleinen) en 5) gratis energieproductie.
  Waar gaat de ongebruikte stroom van zonnepanelen naartoe?
  De ongebruikte stroom die wordt opgewekt door zonnepanelen kan op verschillende manieren worden benut of beheerd. Het kan worden teruggevoerd naar het elektriciteitsnet door middel van saldering, opgeslagen worden in een accu voor toekomstig gebruik of direct worden gebruikt om andere elektrische apparaten in uw huis van stroom te voorzien. Indien er geen opslagsysteem aanwezig is, wordt de overtollige stroom teruggeleverd aan het elektriciteitsnet, wat bijdraagt aan de efficiëntie en betrouwbaarheid van de energievoorziening.
  Wat is de levensduur van zonnepanelen?
  De hoogwaardige zonnepanelen van gerenommeerde merken die we op uw dak in Delfzijl kunnen installeren, hebben een levensduur van tot wel 35 jaar. U kunt dus heel lang profiteren van duurzame energieopwekking en nadat u uw investering heeft terugverdiend van volledig gratis, groen energie.
  Zijn zonnepanelen onderhoudsvriendelijk?
  Ja, zonnepanelen zijn over het algemeen zeer onderhoudsvriendelijk. Ze vereisen minimaal regulier onderhoud. Het enige periodieke onderhoud dat nodig is, bestaat uit het schoonmaken van het zonne-energiesysteem om de efficiëntie te waarborgen. Dit kan worden gedaan door stof en vuil voorzichtig te verwijderen met een zachte doek of stofzuiger, of door een professional in te schakelen. Over het algemeen zijn zonnepanelen een onderhoudsarme optie voor het opwekken van hernieuwbare energie.
  Bij welk installatiebedrijf ben ik verzekerd van een goede plaatsing en de beste zonnepanelen?
  Bij APSolar installeren we de meest hoogwaardige zonnepanelen van gecertificeerde A-merken op uw dak in Delfzijl. We garanderen dat u kunt vertrouwen op de uitzonderlijke kwaliteit van onze totaalservice én de zonnepanelen die we opnemen in ons aanbod en vaak binnen één dag voor u plaatsen.

  Vraag gratis uw prijsopgave op maat aan

  Ontdek hoeveel u kunt besparen

   Postcode

   Huisnr.

   Toev.

   Binnen één minuut geregeld!